Δελτία Τύπου

Gas Gas: Νέα σειρά Trial - ΤΧΤ Racing 2019

Εντελώς ανανεωμένα


09.08.2018

Η σταθερή δέσμευση της GasGas για συνεχή ανανέωση και εξέλιξη αποκτά υπόσταση στη νέα επαναστατική σειρά TXT Racing 2019, παρουσιάζοντας εξαιρετικά νέα χαρακτηριστικά τόσο στην όψη όσο και στο εσωτερικό της, χωρίς να χάσει το αγωνιστικό στυλ

180621 GasGas TXT Racing 2019 sta 0024

Η σειρά που έγινε το πιο ισχυρό όπλο των επίσημων αναβατών της GasGas Trial Factory Team στους κορυφαίους διεθνείς αγώνες θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του Trial.

180706 GasGas TXT Racing 2019 act 0088

Σε αισθητικό επίπεδο, εντελώς ανανεωμένα γραφικά και έντονη αγωνιστική εμφάνιση χάρη στο φινίρισμα των γραμμών και την πρωτοτυπία των εξαρτημάτων, όπως το νέο φτερό που είναι ενσωματωμένο στη βάση του εμπρός πιρουνιού, ή ο συνδυασμός βασικών χρωμάτων όπως το μαύρο, το κόκκινο και το λευκό στο πλαστικό και ο εξωραϊσμός των εξαρτημάτων, όπως το νέο ψαλίδι αλουμινίου ή το καπάκι του συμπλέκτη.

180706 GasGas TXT Racing 2019 act 0079

Στο πίσω μέρος, ένα νέο πιο αποτελεσματικό πιστόνι τρόμπας φρένου, το νέο προστατευτικό δίσκου που στερεώνεται απευθείας στη δαγκάνα και οδηγός του πίσω σωλήνα φρένου που διαθέτει ένα νέο προστατευτικό γραναζιού. Εκτός από το πρακτικό πλάγιο στάντ με νέα προεξοχή για να διευκολύνει την έκτασή του εύκολα με το πόδι, μια νέα αλυσίδα κίνησης αποσπώμενη χωρίς την ανάγκη να βγει το ψαλίδι κι ένας εύκολος στην τοποθέτηση τεντωτήρας αλυσίδας που τώρα έχει ακόμη καλύτερη προστασία. Το απόλυτα επανασχεδιασμένο ψαλίδι αλουμινίου περιλαμβάνει αμορτισέρ 2πλής ενέργειας Öhlins με διαδρομή 174 mm και νέο μοχλικό με διπλές τσιμούχες ανάμεσα στο ψαλίδι και τον κινητήρα για καλύτερη στεγανοποίηση των ρουλεμάν και τέλεια ισορροπία δυνάμεων μεταξύ αμορτισέρ και σκελετού.

180621 GasGas TXT Racing 2019 det 0089

Στο μεσαίο τμήμα έχουμε νέο σκελετό, νέες βίδες Allen σε όλο το σασί και ρουλεμάν στο πεντάλ φρένου που δίνουν πιο ανάλαφρη αίσθηση μετά από εκτεταμένη χρήση.

Δείτε εδώ την παρουσίαση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά


Στο μπροστινό τμήμα, έχουμε νέα εμπρός δαγκάνα της Bracktec, ανθεκτικότερη και ακριβέστερη στο φρενάρισμα, νέα τακάκια και νέα τρόμπα συμπλέκτη με βελτιωμένες τσιμούχες στο πιστόνι της. Ο νέος σχεδιασμός του μπροστινού φτερού και η εξαιρετική ανταπόκριση του πιρουνιού Tech 39mm με διαδρομή 18cm που ήδη χρησιμοποιήθηκε σε προηγούμενες εκδόσεις και, άλλα εξαρτήματα, όπως τα ελαστικά Michelin Trial και οι δισκόπλακες NG εγγυώνται την ποιότητα, στην πρόσφυση και πέδηση.

180706 GasGas TXT Racing 2019 act 0009

Όσον αφορά τον κινητήρα, τα νέα ρουλεμάν στροφάλου αφαιρούνται δίχως να ανοιχτούν τα κάρτερ και μαζί με τις τσιμούχες εξασφαλίζουν τη σωστή στεγανότητα και λίπανση του κινητήρα. Η νέα σειρά Trial θα κυκλοφορήσει με compact ελαφρούς μονοκύλινδρους υγρόψυκτους 2-χρονους κινητήρες 300, 280, 250 και 125cc και κιβώτιο ταχυτήτων έξι ταχυτήτων. Εκτός από την αποδεδειγμένη αξιοπιστία και αντοχή των κινητήρων, υπάρχουν βελτιώσεις στον συμπλέκτη με νέους δίσκους από την Κevlar και δυνατότητα προφόρτισης-αποφόρτισης του ελατηρίου του σε τρεις διαφορετικές θέσεις. Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό αυτού του τμήματος είναι το καπάκι του συμπλέκτη που είναι χωρισμένο στα δύο για απλούστερη πρόσβαση και συντήρηση.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, οι ταξινομήσεις καινούργιων δικύκλων το μήνα Νοέμβριο 2018 υπήρξαν αυξημένες κατά +19,4% ως προς το μήνα Νοέμβριο 2017
Έφτασε η στιγμή να γιορτάσουμε το κλείσιμο μιας πολύ επιτυχημένης χρονιάς, με το πολυαναμενόμενο Χριστουγεννιάτικο πάρτι του HOG Athena Chapter, που θα γίνει το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου
Η ελληνική αντιπροσωπεία της Triumph διοργανώνει διήμερο εορταστικών προσφορών την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου
Τα νέα μοντέλα ΥΑΜΑΗΑ ΧΜΑΧ300 IRON MAX και YAMAHA XMAX400 IRON MAX είναι ειδικές εκδόσεις σε περιορισμένα τεμάχια