Αγώνες Εξωτερικού

MotoGP Misano: «’Εκοψε» το δάχτυλο του ο Cal Crutchlow!

Δεν ξέρει να χειρίζεται τα μαχαίρια όπως την RCV...


Γράφει ο Μανόλης Βλαχάκης  //  05.09.2017

Μετά τον Valentino Rossi πού δεν θα αγωνισθεί στο εντός έδρας Grand Prix του Misano αμφίβολος είναι και ο Cal Crutchlow

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στην Ιταλία, που ο αναβάτης της LCR Honda βρισκόταν για προπόνησεις πριν τον αγώνα στο Misano. Την ίδια ημέρα αυτοτραυματιστηκε στο δείκτη του αριστερού του χεριού με μαχαίρι!

Το πρωί της επόμενης ημέρας και ενώ η αιμορραγία δεν σταματούσε μετεβη στο νοσοκομείο της Pistoia όπου και διαπιστώθηκε πως είχε κοπεί ο τενοντας του δαχτύλου του. Αμέσως έγινε χειρουργική επέμβαση ώστε να επανακολληθεί. Στη συνέχεια ταξίδεψε στην έδρα της Clinica Mobile στην Parma, όπου επανεξετάστηκε από τους γιατρούς Michele Zasa και Luca Guardoli.

Λόγω του δύσκολου σημείου του τραυματισμού του, αποφασίστηκε να τοποθετηθεί ένας ειδικά διαμορφωμένος νάρθηκας, σε συνεργασία με τον ειδικό χειρούργό Silvio Tocco. 

cal

«Δυστυχώς, έκοψα τον αριστερό δείκτη και τένοντα αυτού με ένα μαχαίρι », εξηγεί ο Crutchlow.

«Αρχικά δεν έδωσα μεγάλη βάση στον τραυματισμό μου και έπεσα για ύπνο. Καθώς όμως η αιμορραγία συνεχίστηκε το επόμενο πρωί, πήγα αμέσως στα Επείγοντα του νοσοκομείο της Pistoia, όπου εξετάσθηκα από τον Δρ. Riccardo Simonti ο οποίος και ανακάλυψε ότι ο τένοντας είχε κοπεί.»

«Στη συνέχεια χειρουργήθηκα. Με φρόντισαν πολύ καλά στο νοσοκομείο, έκαναν καλή δουλειά. Οι γιατροί στην Parma δημιούργησαν έναν ειδικό νάρθηκα για το δάχτυλο ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία να οδηγήσω όσο το δυνατόν καλύτερα αυτό το Σαββατοκύριακο στον αγώνα του San Marino.»

 

«Είμαι βέβαιος ότι θα είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσω να κάνω 100% όπως πάντα. Ας δούμε πώς θα τα πάω!».

Η Ducati έκανε την αρχή με τις παρουσιάσεις των ομάδων MotoGP. Ας δούμε πότε είναι προγραμματισμένες και οι παρουσιάσεις των υπόλοιπων ομάδων
Όλα καινούργια το 2019. Νέα μοτοσυκλέτα, χορηγός και ο Danilo Petrucci που ήρθε να πλαισιώσει τον “παλιό» Andrea Doviziozo
Με ανακοίνωση του το HRC, ενημέρωσε πως ο Ισπανός αναβάτης τραυματίστηκε και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς
Το βάθρο «βάφτηκε πορτοκαλί» αφού και οι 3 πρώτοι ήταν αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας της KTM