Αγώνες Εξωτερικού

Τραυματισμός Valentino Rossi: Δεν «κρατιέται» ο «Γιατρός»

Από το νοσοκομείο δηλώνει έτοιμος για γρήγορη επιστροφή


Γράφει ο Κώστας Ταρναβάς  //  02.09.2017

Οι γιατροί λένε 30 με 40 ημέρες και ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να κάνει τα πάντα για να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις πίστες


Ο Valentino Rossi βρίσκεται πλέον στο στάδιο αποθεραπείας μετά την εγχείριση στην οποία υπεβλήθη σε νοσοκομείο της Ancona. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επέμβαση στην οποία του τοποθετήθηκαν καρφιά στην κνήμη δήλωσε πως αισθάνεται ήδη πολύ καλύτερα.

Οι γιατροί που τον εγχείρησαν δήλωσαν πως χρειάζεται τουλάχιστον 30 με 40 ημέρες ανάπαυσης και στη συνέχεια θα ακολουθηθεί πρόγραμμα αποκατάστασης με φυσιοθεραπείες. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες για να δουν οι γιατροί την πορεία της μετεγχειρητικής εξέλιξης και στη συνέχεια ο Rossi θα μπορέσει να πάει σπίτι του.

Ο ίδιος ο Valentino δήλωσε πως θέλει να επιστρέψει στην ενεργό δράση το συντομότερο δυνατό και θα κάνει τα πάντα για αυτό.

Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin
Οι διοργανωτές της MotoE ανακοίνωσαν την αιτία της πυρκαγιάς στο paddock της Jerez, που κατέστρεψε την πλειονότητα των μοτοσυκλετών και του εξοπλισμού