Αγώνες Ελλάδας

Πανελλήνιο Enduro: Πέφτει η αυλαία στην Περαχώρα Κορινθίας

Κυριακή 22 Οκτωβρίου ο τελευταίος αγώνας του Πανελληνίου και του Περιφερειακού Νοτίου Ελλάδος


19.10.2017

Η αγωνιστική αυλαία για το Πανελλήνιο και το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Enduro Νοτίου Ελλάδος πέφτει την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στη ΠεραχώραΚορινθίας σε έναν αγώνα που διοργανώνει ο Μ.Ο.Λ.Π. και αποτελεί τον 7ο αγώνα της σειράς του Πανελληνίου και τον 3ο του Νοτίου αντίστοιχα


Αν και στις περισσότερες κατηγορίες ο τίτλος έχει κριθεί, ανοιχτό παραμένει το μέτωπο στην Γενική κατάταξη αλλά και στην Ε1 κατηγορία, όπου οι γρεβενιώτες Βασίλης Σιαφαρίκας και Γιάννης Παυλίδης θα παλέψουν για την Γενική επικράτηση, ενώ ο φορμαρισμένος Αλέξης Ζώρας άπό τα Τρίκαλα διατηρεί μαθηματικά ελπίδες να αποσπάσει τον τίτλο στην Ε1 από τον Παυλίδη.
Περισσότερα στοιχεία και τον Ειδικό Κανονισμό μπορείτε να βρείτε εδώ

Η Αφετηρία θα γίνει στις 9 το πρωί, από την Περαχώρα Λουτρακίου, πριν τη διασταύρωση για Λίμνη Βουλιαγμένη.Η διαδρομή θα είναι κυκλική αριστερόστροφη και θα έχει μήκος 195χιλιόμετρα. Θα γίνει σε τρείς κύκλους των 65km για όλες τις κατηγορίες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Θα υπάρχουν 3 ΣΕΧ ανά κύκλο. Οι ειδικές θα είναι δύο σε κάθε κύκλο του αγώνα. Η πρώτη θα είναι τύπου MOTOCROSS με μήκος περίπου 5km η οποία θα γίνει 3 φορές χρονομετρημένες. Η δεύτερη θα είναι τύπου CROSS COUNTRY και μήκος 5kmπου θα γίνει και αυτή3 φορές χρονομετρημένες. Για το Πρωταθλήματος Νοτίου ΕΛΛΑΔΟΣ η διαδρομή θα έχει μήκος 130kmσε δύο κύκλους των 65, με τις ειδικές να χρονομετρούνται 2 φορές. Η δεύτερη θα είναι τύπου CROSS COUNTRY και μήκος 5 χιλ. η οποία θα γίνει 2 φορές χρονομετρημένες.


Τα θεάσιμα σημεία των Ειδικών διαδρομών βρίσκονται:
Η πρώτη ειδική στην είσοδο της Περαχώρας.

Και η δεύτερη στα Πίσια.

Ευχόμαστε ολόψυχα στους αθλητές καλή επιτυχία, στους οργανωτές έναν απροβλημάτιστο αγώνα και στους θεατές καλή διασκέδαση! Σας περιμένουμε εκεί την Κυριακή!

Ευχαριστούμε όλους τους αρωγούς αυτή της προσπάθειας για να γίνει ο αγώνας και τους σταθερούς χορηγούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro που είναι η ΥΑΜΑΗΑ Motodynamics, η KTMSEE, η HondaRedRiders, το ΥΑΜΑΗΑ WorksbikeRacing, η TMRacingHellas, την ΙΝΑ TechMX και το EmporioCarrer.

Γραφείο Τύπου κι επικοινωνίας ΑΜΟΤΟΕ

Το βάθρο «βάφτηκε πορτοκαλί» αφού και οι 3 πρώτοι ήταν αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας της KTM
Ο Toby Price ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινού μαραθωνίου στους αμμόλοφους του Περού
O αναβάτης που απειλούσε την KTM και τον Toby Price, είχε πτώση προσπαθώντας να ξεπεράσει τον πρωτοπόρο
Οι ανταγωνιστές της «φεύγουν» από τον αγώνα ο ένας μετά τον άλλον και η «πορτοκαλί» ομάδα είναι πλέον πολύ κοντά στην 18η σερί νίκη στο Rally Dakar