Αγώνες Ελλάδας

Αγωνιστική κίνηση 14-15 Οκτωβρίου

Motocross Βορείου & Νοτίου Ελλάδος - Ταχύτητα στα Μέγαρα


11.10.2017

Αγώνες για όλα τα γούστα. Από Motocross στην Θράκη και την Πελοπόννησο μέχρι Ταχύτητα στα Μέγαρα έχει το μενού!

O θεσμός του Πρωταθλήματος MotocrossΒορείου Ελλάδος ξεκινά στην Αλεξανδρούπολη την ερχόμενη Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στην πίστα Απαλού, από την Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Έβρου – Αλεξανδρούπολης. Περισσότερα για τον αγώνα και την διοργάνωση, τον Ειδικό κανονισμό και πληροφορίες δείτε εδώ.

1st mx v e 2017

Παράλληλα, στην Μεγαλόπολη λαμβάνει χώρα ο 3ος αγώνας για το Πρωτάθλημα Motocross Νοτίου Ελλάδος. Όλες οι πληροφορίες.υπάρχουν εδώ.

mx notiou 15 10 2017

Και φυσικά, μην ξεχνάμε τον διπλό αγώνα ταχύτητας που γίνεται στα Μέγαρα για να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα του 2017. Δείτε περισσότερα εδώ

5 6os megara 2017 web

Αλλά να ετοιμαζόμαστε και για την λήξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (και Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος) Enduro που θα πραγματοποιηθεί στην Περαχώρα Λουτρακίου στις 22 Οκτωβρίου. Εδώ θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες.

7th ppenduro 2017

Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin
Οι διοργανωτές της MotoE ανακοίνωσαν την αιτία της πυρκαγιάς στο paddock της Jerez, που κατέστρεψε την πλειονότητα των μοτοσυκλετών και του εξοπλισμού