Αγώνες Ελλάδας

2 Τίτλοι για την Peristeras Racing στο MiniGP

Γιάννης Περιστεράς και Alex Παπαγεωργίου στην κορυφή


10.10.2017

To φετινό MiniGP Cup ολοκληρώθηκε με τον αγώνα στις πίστα Kartodromo στις Αφίδνες και η Peristeras Racing είχε μια δυναμική παρουσία που επιστεγάστηκε με νίκες και Τίτλους για τους αναβάτες της

Στην κατηγορία MiniGP ο 12χρονος Γιάννης Περιστεράς συμμετείχε με μια Ohvale 110 και κέρδισε τον Αγώνα και μαζί τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του. O Πρωταθλητής Ταχύτητας Άλεξ Παπαγεωργίου συμμετείχε στην κατηγορία ΟΡΕΝ και επίσης κέρδισε τον Αγώνα και τον αντίστοιχο τίτλο. Και οι δύο οδηγοί φέτος κέρδισαν όλους τους αγώνες και έδειξαν ταχύτητα και σταθερότητα.

Peristeras MiniGP 2

Ο Γιάννης Περιστεράς ήταν πολύ χαρούμενος: “Προσπάθησα να οδηγήσω σταθερά σε όλη τη διάρκεια του Αγώνα και έκανα γρήγορους γύρους μέχρι και τον τελευταίο. Οι χρόνοι δεν ήταν πολύ καλοί αφού η βροχή από το Σάββατο δεν βοήθησε και επειδή οδήγησα χωρίς να ρισκάρω επειδή την άλλη εβδομάδα θα είμαι στον τελικό της επιλογής του Rookies Cup. Ο αγώνας αυτός με βοήθησε στην προετοιμασία μου. Ευχαριστώ την ομάδα για όλη τη χρονιά”.

Peristeras MiniGP 5

Από τη μεριά του ο Άλεξ Παπαγεωργίου δήλωσε: “Το MiniGP είναι μια ωραία διοργάνωση που δίνει την ευκαιρία στα νέα ταλέντα να γνωρίσουν τον κόσμο των αγώνων ταχύτητας. Μαζί για τους παλιότερους είναι μια καλή προπόνηση και βλέπουμε ακόμη και οδηγούς όπως ο Marquez να προπονούνται με τέτοιες μοτοσυκλέτες. Περάσαμε ωραία και ευχαριστώ την ομάδα για την υποστήριξη όλη τη χρονιά”.

Ο αναβάτης της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha, σημείωσε τον καλύτερο χρόνο την πρώτη ημέρα των δοκιμών στην πίστα Jerez
Η Honda παρουσίασε στην Μαδρίτη τη νέα της μοτοσυκλέτα για το MotoGP του 2019
Σήμερα, 23 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της εργοστασιακής ομάδας της Honda
Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Jorge Lorenzo ήταν επιτυχής