Αγώνες Ελλάδας

O Γιάννης Περιστεράς κέρδισε τους 2 αγώνες MiniGP1 σπάζοντας τα χρονόμετρα

Με φόρα από την Ευρώπη


14.09.2017

Ήταν ο νικητής στην κατηγορία του – MiniGP1 – στον διπλό αγώνα που έγινε την Κυριακή 10/9 στην πίστα καρτ των Μεγάρων

 


O Γιάννης Περιστεράς ξεκίνησε από την pole position αφού είχε κάνει τον καλύτερο χρόνο, και τερμάτισε στην πρώτη θέση, όχι μόνο στην κατηγορία του αλλά και στην μεγαλύτερη κατηγορία που αγωνιζόταν μαζί, ταυτόχρονα!

 

jperi41 2

Στον 1ο αγώνα της ημέρας ο Γιάννης έγραψε το εκπληκτικό 00:49.435 στον 6ο γύρο από τους 12 συνολικά του αγώνα, ένας χρόνος που ήταν ο τρίτος καλύτερος του αγώνα σε όλες τις κατηγορίες. Οι δυο καλύτεροι χρόνοι ήταν από την μεγαλύτερη κατηγορία Open οπού χρησιμοποιούν μοτοσυκλέτες μεγαλύτερες αλλά και πολύ δυνατότερες!

jperi41 4Στον 2ο αγώνα της ημέρας, ο Γιάννης Περιστεράς πήρε και πάλι μια άνετη την νίκη με μεγάλη διαφορά , κάνοντας χρόνο καλύτερο από τον πρώτο αγώνα, σταματώντας το χρονόμετρο στο 00:48.855, στον 4ο γύρο, χρόνο που ήταν ο καλύτερος χρόνος της ημέρας σε όλες τις κατηγορίες! Και ο 2ος καλύτερος χρόνο της ημέρας, μόλις 00.00.267s πίσω από τον χρόνο που έγραψε στον προηγούμενο αγώνα στην κατηγορία Open, ο πρωταθλητής Αλεξ Παπαγεωργίου!

jperi41 5


Να θυμίσουμε και πάλι εδώ, ότι ο Γιάννης Περιστεράς θα συμμετέχει στην δοκιμασία της Red Bull Rookies Cup που θα γίνει τον Οκτώβριο!

Μετά την ακύρωση του πρώτου αγώνα που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στη Jerez, οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να κάνουν το ίδιο και για τον δεύτερο αγώνα στο Le Mans
Oι περσινοί νικητές του Isle of Man, Michael Dunlop, Peter Hickman και Dean Harrison επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους στον αγώνα του 2019
Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Κατακτώντας τη νίκη στο Β΄σκέλος ο αναβάτης της Husqvarna Motul Michelin Acerbis Team ανεβαίνει στο βάθρο της MX2