Αγώνες Ελλάδας

Στις Σέρρες ο 4ος Αγώνας του ΠΠΤ

Tην Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου


12.09.2017

Η πίστα των Σερρών, η καλύτερη των Βαλκανίων, θα φιλοξενήσει τον 4ο Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας του 2017

Ο Αγώνας θα γίνει την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, ενώ το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την παρασκευή με Ελεύθερες Δοκιμές, το Σάββατο θα γίνουν οι επίσημες Ελεύθερες και Κατατακτήριες Δοκιμές και την Κυριακή το Ζέσταμα και οι Αγώνες των κατηγοριών: ΝΕΟΙ, Racing/Supersport 300, Supersport (SSP), Superbike (SBK) & Open.

Μετά τους 3 πρώτους Αγώνες της χρονιάς, υπάρχει έντονος συναγωνισμός κυρίως στην κατηγορία SSP, στην οποία οι τρεις πρώτοι της βαθμολογία έχουν διαφορά ενός βαθμού, με τον 17χρονο Δημήτρη Καρακώστα να προηγείται με 57 βαθμούς έναντι 56 των Θεοφάνη Μίχα και Μιχάλη Κουτσουμπού.

Στην κορυφαία κατηγορία SBK o Σάκης Συνιώρης έχει ένα προβάδισμα 24 βαθμών, με 75, έναντι 51 βαθμών του Χάρη Παρασκευόπουλου. Στην 3η θέση ακολουθεί ο Γιώργος Μαρκεσίνης με 47.

Στην κατηγορία Νέων οδηγών ο Νότης Παπαπαύλου έχει κερδίσει όλους τους Αγώνες, όπως και ο Βασίλης Κορωνάκης στην κατηγορία SSP300. Η Racing έχει επίσης τριπλό νικητή τον Λέανδρο Ντότσικα, με 75 βαθμούς, αλλά ο Γιώργος Κίτσος με τρεις δεύτερες θέσεις είναι κοντά με 60 βαθμούς. Τέλος στην κατηγορία ΟΡΕΝ δεν υπάρχει βαθμολογία.

Το ραντεβού λοιπόν του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας μας είναι στις Σέρρες στις 17 Σεπτεμβρίου.

Pan.Prot.4os 2

Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin
Οι διοργανωτές της MotoE ανακοίνωσαν την αιτία της πυρκαγιάς στο paddock της Jerez, που κατέστρεψε την πλειονότητα των μοτοσυκλετών και του εξοπλισμού