Αγώνες Ελλάδας

Ο Γιάννης Περιστεράς εντυπωσίασε στα Κιούρκα!

Κέρδισε με απόλυτο ταχύτερο χρόνο


20.07.2017

Ο Γιάννης Περιστεράς #John41 συμμετείχε στον 1ο φετινό αγώνα του MiniGP Cup στην πίστα Kartodromo στα Κιούρκα και εντυπωσίασε με την απόδοσή του

Ο οδηγός που ήδη φέτος έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV Junior, έδειξε ότι οι εμπειρίες που αποκομίζει από τις πίστες της Ιταλίας του έχουν δώσει άλλο αέρα οδήγησης και αγωνιστικού ρυθμού. Στον Αγώνα συμμετείχε με μια Ohvale 125, καθώς ο Ελληνικός κανονισμός δεν επιτρέπει στον 12χρονο να συμμετάσχει με την 160 με την οποία αγωνίζεται στο CIV.

1 PERISTERAS MINIGP 3

Στις δοκιμές του Αγώνα κατέγραψε τον ταχύτερο χρόνο από όλες τις κατηγορίες, ακόμη και από την ΟΡΕΝ στην οποία συμμετέχει και ο νονός του, ο πολυπρωταθλητής Άλεξ Παπαγεωργίου. Το ίδιο συνέβη και στη διάρκεια του Αγώνα, τον οποίο κέρδισε με πολύ μεγάλη διαφορά, σημειώνοντας μάλιστα με 52.990 και πάλι τον ταχύτερο χρόνο γύρου από όλες τις κατηγορίες!

1 PERISTERAS MINIGP 4

Ήταν λοιπόν μια καλή ευκαιρία για τον Έλληνα οδηγό που μας εκπροσωπεί στο εξωτερικό να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και στη χώρα μας.

Oι περσινοί νικητές του Isle of Man, Michael Dunlop, Peter Hickman και Dean Harrison επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους στον αγώνα του 2019
Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin