Αγώνες Ελλάδας

Οι επιτυχίες συνεχίζονται και στην Τρίπολη για την KTM Skourtas Racing Center

Δύο θέσεις στο βάθρο


03.05.2018

Με τον Θωμά Σκούρτα στην κατηγορία Νέων και τον Παναγιώτη Κόκκινο στη Supersport 300 να ανεβαίνουν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου συνεχίζει δυναμικά η KTM SKOURTAS RACING CENTER!

Η «πορτοκαλί» ομάδα, μία από τις πολυπληθέστερες και καλύτερα οργανωμένες στα paddock του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, έφτασε στο πάντα φιλόξενο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης για να θυμίσει για μια ακόμη φορά πως πρόκειται για το μεγαλύτερο φυτώριο νέων αναβατών.

51 Thomas Skourtas 1

Οι ΚΤΜ RC 390, προετοιμασμένες εξαιρετικά, έδειξαν σε έναν ακόμη αγώνα για ποιον λόγο είναι οι καλύτερες στην κατηγορία τους.

#36 Παναγιώτης Κόκκινος – ΚΤΜ RC390 

2ος Κατηγορία Supersport 300

Ο Παναγιώτης Κόκκινος στη Supersport 300 αγωνίστηκε σκληρά και σίγουρα θα διεκδικούσε την πρωτιά στην κατηγορία, αν δεν έκανε ένα λάθος στην εκκίνηση. Τελικά τερμάτισε δεύτερος, ενώ την ίδια θέση κατέχει και στη βαθμολογία.

36 Panagiotis Kokkinos 5

"Είχαμε προετοιμάσει την ΚΤΜ RC 390 ιδανικά για τον αγώνα στην Τρίπολη. Μαθαίνω από τα λάθη μου και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος. Συνεχίζουμε και εγώ και η ομάδα μου δυνατά!"

19 Giorgos Baxisoglou 1

Ο Θωμάς Σκούρτας και Γιώργος Μπαξίσογλου «ρίχτηκαν» πρώτοι στη μάχη της κατηγορίας Νέων αναβατών.
Ο πρώτος αναπτύσσοντας πολύ καλό ρυθμό στον αγώνα τερμάτισε δεύτερος, γεγονός που τον έφερε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Γιώργος έδωσε σκληρές μάχες για την τρίτη θέση, αλλά τελικά έχασε στις λεπτομέρειες το βάθρο. Παρ’ όλα αυτά, απτόητος μετά τον αγώνα, δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

#51 Θωμάς Σκούρτας– ΚΤΜ RC390

2ος Κατηγορία Νέων Αναβατών

"Χάρηκα πολύ τον αγώνα. Η μοτοσυκλέτα δούλεψε άψογα και με βοήθησε να κάνω πολύ καλούς χρόνους. Αγώνα με τον αγώνα θα γινόμαστε καλύτεροι. Δουλεύουμε πολύ, προετοιμαζόμαστε σωστά και είμαστε δυνατοί."

51 Thomas Skourtas 8

Σάκης Σκούρτας Team Manager
"Φεύγουμε ευχαριστημένοι από την επίδοση των αναβατών μας στην Τρίπολη. Ο Παναγιώτης Κόκκινος αγωνίστηκε σκληρά και ανέβηκε στο βάθρο της Supersport 300. Στην κατηγορία Νέων ο μικρότερος της ομάδας, Θωμάς Σκούρτας ανέπτυξε πολύ καλό ρυθμό και τερμάτισε στην δεύτερη θέση , ενώ ο Γιώργος Μπαξίσογλου αν και πάλεψε σκληρά για μια θέση στο βάθρο τελικά έχασε στις λεπτομέρειες. Όσο για τον Κυριάκο Λιούτα δυστυχώς μια ίωση δεν του επέτρεψε να οδηγήσει στον 2ο αγώνα του ΠΠ Ταχύτητας. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και το Σαββατοκύριακο θα βρεθούμε στην πίστα των Σερρών προκειμένου να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα. Ακολουθώντας τα KTM ORANGE DAYS θα κάνουμε προπονήσεις και είναι πολύ πιθανόν να έχουμε μαζί μας και τον 2 φορές Πρωταθλητή Βασίλη Κορωνάκη."

Φωτογραφίες: IGF Productions

KTM SKOURTAS RACING CENTER 1

Βαθμολογία Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018, μετά τον 2ο Αγώνα

SUPERSPORT 300
1. Νικόλαος Ελευθεριάδης (Yamaha) 50 βαθμοί, 2. Παναγιώτης Κόκκινος (KTM) 40 βαθμοί, 3. Χρυσόστομος Χατζηγιακουμίδης (KTM) 32 βαθμοί

ΝΕΩΝ ΑΝΑΒΑΤΩΝ
1. Χρήστος Παπανικολάου (Kawasaki) 50 βαθμοί, 2. Νικόλαος Ελευθεριάδης (Yamaha) 36 βαθμοί, 3.Θωμάς 31 βαθμοί (KTM)... 6. Κυριάκος Λιούτας (KTM) 16 βαθμοί, 7. Γιώργος Μπαξίσογλου (KTM) 11 βαθμοί

Κατακτώντας τη νίκη στο Β΄σκέλος ο αναβάτης της Husqvarna Motul Michelin Acerbis Team ανεβαίνει στο βάθρο της MX2
Μετά την ακύρωση του πρώτου αγώνα που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στη Jerez, οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να κάνουν το ίδιο και για τον δεύτερο αγώνα στο Le Mans
Δίνοντας τον καλυτερό εαυτό τους, όλοι οι αναβάτες της ομάδας τερματίζουν εντός εξάδας στιν Β' γύρο του Πρωταθλήματος Motocross
Oι περσινοί νικητές του Isle of Man, Michael Dunlop, Peter Hickman και Dean Harrison επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους στον αγώνα του 2019