Νεα Μοντελα

Moto Morini Milano: Τελική έκδοση

Έτοιμο για παραγωγή


20.11.2018

Η ιταλική εταιρία παρουσίασε στην EICMA το Milanο του 2019 που έχει ελάχιστες διαφορές με το πρωτότυπο που είδαμε πέρσι και είναι βαμμένο σε μπλε χρώμα

moto morini milano 5

Ένα modern classic μοντέλο βγαλμένο από την ένδοξη ιστορία της MM παρουσιάστηκε από το πολύπαθο ιταλικό εργοστάσιο, που πρόσφατα πέρασε σε κινέζικα χέρια. Το Milano αποτελεί την εξέλιξη της πιο δημοφιλούς μοτοσυκλέτας της εταιρείας. Το 3 ½.

moto morini milano 11

Ο κινητήρας στην τελική έκδοση, όπως αναμενόταν δεν αλλάζει. Η μοτοσυκλέτα θα τροφοδοτείται από τον δικύλινδρο V 87ο κινητήρα Bialbero Corsa Corta 1187κ.εκ. σχεδιασμένο από τον Franco Lambertini, ο οποίος είχε σχεδιάσει και αυτόν των 344κ.εκ. του 31/2 το 1969. Ο εξελιγμένος κινητήρας αποδίδει γραμμική απόδοση σε όλες το φάσμα των στροφών, με την μέγιστη ιπποδύναμη του να φτάνει τους 116 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. και 11 kgm στις 7.000 σ.α.λ.

moto morini milano 14

Ο κινητήρας “αγκαλιάζεται” από ένα πλαίσιο χαλύβδινου χωροδυκτιώματος με κολλήσεις TIG. Είναι ελαφρός τροποποιημένος από αυτόν των προγόνων του δίνοντας στον αναβάτη καλύτερο χειρισμό. Πολύ όμορφο και ενδιαφέρον είναι το περίτεχνο μονόμπρατσο χαλύβδινο ψαλίδι.

moto morini milano 8

Το ανεστραμμένο πιρούνι 46χλστ. και το μονό πίσω ελατήριο είναι πλήρως ρυθμιζόμενα και ειδικά κατασκευασμένα για το συγκεκριμένο μοντέλο. Φρένο όχι στη σχεδίαση αλλά στην ταχύτητα βάζουν οι δυο πλευστοί δίσκοι με τις τετραπίστονες ακτινικές δαγκάνες 320mm ενώ πίσω συναντάμε ένα μονό δίσκο 220mm. Το ABS έχει αναλάβει η Bosch με το 9.1 MP και μπορεί να απενεργοποιηθεί με το πάτημα ενός κουμπιού.

moto morini milano 17

Παρά το κλασικό στιλ, υπάρχει μια οθόνη πέντε ιντσών μπροστά που παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο αναβάτης. Το Milano θα διατίθεται σε μπλε και κόκκινο χρώμα, το οποίο θυμίζει ακόμη περισσότερο το 3 ½. Θα αρχίσει να πωλείται την ερχόμενη άνοιξη με τιμή που ξεκινά από τις 15.000€.

moto morini milano 22

Η Βρετανική εταιρεία μέσω του κορυφαίου της café racer, Thruxton R, παρουσίασε την νέα σειρά μοντέλων της TFC (Triumph Factory Custom)
Το νέο Moto Guzzi V85 TT έρχεται στις παγκόσμιες αγορές, μεταξύ των πρώτων στην Βόρεια Αμερική όπου είναι ήδη δυνατή η κράτηση, με παράδοση προγραμματισμένη για το Μάιο
Η Triumph Factory Custom σειρά είναι γεγονός και στην παρουσίαση αυτής, η Βρετανική εταιρεία παρουσίασε το εκπληκτικό νέο Rocket III
Με ένα διαφημιστικό video με τίτλο “The world’s favourite Indian” η Bajaj παρουσίασε στην Ινδία το ανανεωμένο Dominar 400