Caption: Επεκτείνεται η γκάμα scooter της γερμανικής εταιρείας
Article Gallery:

  Η BMW πλαισιώνει την έκδοση Χ με την Gran Turismo με εξοπλισμό και ανέσεις που την κάνουν κατάλληλη και για ταξίδια

  bmw c400gt 2

  Η γερμανική εταιρεία επεκτείνει την γκάμα της στα scooter. Ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του C400X, που η άνεση και η ευελιξία ήταν οι λέξεις που το χαρακτήριζαν, έρχεται το C400GT που σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της καθημερινής μετακίνησης, αλλά και να ταξιδεύει τα Σαββατοκύριακα, ακόμη και με δύο άτομα.

  bmw c400gt 3

  Η έκδοση Gran Tourismo έρχεται με νέα σχεδίαση, με μεγαλύτερες πλαστικές επιφάνειες για να προσφέρει καλύτερη προστασία στον αναβάτη, κάτι που επίσης επιτυγχάνεται χάρη στον μεγαλύτερο ανεμοθώρακα.

  bmw c400gt 25

  Η σέλα έχει σχεδιαστεί για να είναι πιο άνετη και θα παρέχει καλύτερη στήριξη στην πλάτη του αναβάτη. Και ο συνεπιβάτης όμως θα απολαμβάνει περισσότερες ανέσεις, αφού το τμήμα της σέλας που του αναλογεί, είναι μεγαλύτερο , υπάρχουν μεγάλες χειρολαβές για τη στήριξη του, ενώ τα αναδιπλούμενα μαρσπιέ που υπάρχουν στο Χ, έχουν αντικατασταθεί με δύο προεκτάσεις στο πάτωμα του scooter.

  bmw c400gt 7

  O μεγάλος αποθηκευτικός χώρος, διαθέτει το σύστημα flex case, με το οποίο όταν το scooter είναι ακινητοποιημένο ο χώρος μπορεί να επεκταθεί. Έτσι θα χωράει άνετα πολλά περισσότερα από ένα full face και ένα jet κράνος, ώστε το C400GT να ξεχωρίζει για την πρακτικότητά του.

  bmw c400gt 6

  Όπως και το Χ και η έκδοση GT εξοπλίζεται με τον μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο κινητήρα των 350 κ.εκ. που παράγει 35 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. και 3,5 kgm στις 6.000 σ.α.λ. Η μετάδοση γίνεται μέσω CVT και στα ηλεκτρονικά βοηθήματα ασφαλείας συναντάμε το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης ASC (Automatic Stability Control).

  bmw c400gt 22

  To πλαίσιο είναι χαλύβδινο σωληνωτό, οι αναρτήσεις (συμβατικό ποιρούνι – δύο αμορτισέρ) διαθέτουν διαδρομές 110 και 112mm μπροστά και πίσω αντίστοιχα και το σύστημα πέδησης περιλαμβάνει 3 δίσκους διαμέτρου 265mm με σύστημα ABS. Οι τροχοί έχουν διάσταση 15 ίντσες μπροστά και 14 πίσω με ελαστικά διαστάσεων 120/70 και 150/70. Η σέλα βρίσκεται 775mm πάνω από το έδαφος, το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 12,8 λίτρα και το βάρος είναι 204 κιλά με υγρά.

  bmw c400gt 11

  Η τεχνολογία που συνοδεύει το GT, είναι πρακτικά ίδια με του Χ. Στον στάνταρ παρέχεται οθόνη LCD συνδυασμένη με αναλογικό ταχύμετρο, ενώ προαιρετικά μπορεί να τοποθετηθεί μια έγχρωμη οθόνη TFT που διαθέτει το σύστημα multimedia BMW Motorrad Conect και μπορεί να συνδεθεί με το smartphone. Το σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί είναι στάνταρ και όλα τα φωτιστικά σώματα είναι LED.

  bmw c400gt 20

  Το BMW C400GT θα διατίθεται σε τρία χρώματα. Γκρι, μαύρο και λευκό.

  H θυγατρική της Honda στην Κίνα, Wuyang Honda Motor, παρουσίασε ένα όμορφο scrambler με κινητήρα 184 κ.εκ. και εκλεπτυσμένη ρετρό εμφάνιση
  Όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις τα λεφτά, όταν σου αρέσουν τα αυτοκίνητα αλλά και οι μοτοσυκλέτες και ταυτόχρονα θέλεις να προκαλείς, τότε δίνεις την παραγγελία γι αυτό
  Με μια λιτή ανακοίνωση στη σελίδα της στο facebook, η CF Moto ανήγγειλε την άφιξη ενός ακόμη μοντέλου της στην ευρωπαϊκή αγορά.
  Αφού απέτυχε στην επίσημη παρουσίαση, ο Γάλλος ιδιοκτήτης της εταιρείας Ludovic Lazareth δημοσίευσε ένα βίντεο της μοτοσυκλέτας που πετάει σε δράση