Νεα Μοντελα

EICMA 2018 MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro: 208 ίπποι, 184 κιλά

Περαστικά μας!


Γράφει ο Γιάννης Γεωργιδάκης  //  07.11.2018

Η σιωπή είναι χρυσός λέει κάποιο τραγούδι ή κάποια παροιμία ή δε θυμάμαι τέλος πάντων

mv agusta brutale serie oro 2

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι παρόλο που δε μας έχει δώσει κάτι ακόμα για το...οφθαλμόλουτρο της υπόθεσης η MV Agusta έλυσε κατά μέρος τη σιωπή της για τη ...χρυσή έκδοση του Brutale 1000.

mv agusta brutale serie oro 3

Με ανάρτηση στη σελίδα της εταιρείας στο facebook η εταιρεία oύτε λίγο ούτε πολύ μας λέει να περιμένουμε κάτι πολύ κοντινό στην F4 RC...των Superbikes.
Στην αρχή του κειμένου η ιταλική εταιρεία μιλά για το πόσο δοκιμάζονται τα μέρη μιας μοτοσυκλέτας στο ανελέητο πεδίο μάχης της πίστας (εκείνοι τα γράφουν παιδιά ,εγώ απλά το μετέφρασα) καθώς και ότι αυτό είναι το πιο κατάλληλο εργαστήριο για δοκιμή νέων concepts και τεχνολογιών.

mv agusta brutale serie oro 4

Όλη την εμπειρία που προσφέρουν λοιπόν οι αγώνες δηλώνει η MV Agusta πως έχει συμπυκνώσει στον κινητήρα του επερχόμενου “χρυσού” Brutale 1000, ισχυριζόμενη μάλιστα ότι καταφέρνει να αποδώσει περισσότερη δύναμη από τον ανταγωνισμό πληρούσα παράλληλα τα τελευταία ευρωπαϊκά standards σε εκπομπή ρύπων και θορύβου.

mv agusta brutale serie oro 8

Όλα τα παραπάνω προφανώς μας ανοίγουν την όρεξη και δεδομένου του ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει δημιουργήσει πολλάκις νέες τάσεις στη δίτροχη μόδα ανυπομονούμε για τις πρώτες εικόνες…

mv agusta brutale serie oro 13

Και μέχρι να τελειώσω το γράψιμο έρχεται μήνυμα από τον Gas ...και έχει εικόνες και χαρακτηριστικά.

mv agusta brutale serie oro 12

Δηλαδή εντάξει , είπαμε να μας αρρωστήσετε , αλλά ...ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ??? Και πάνω που (και καλά) συνέρχεσαι από το εμφανισιακό σκάνε τα νούμερα. 184 κιλά, 208 «αλογάκια» 11,7kgm ροπής. Επειδή είναι αργό παίζει και kit με μονάδα ελέγχου και εξάτμιση από την SC-Project, έτσι για να πάμε στα 212 μωρέ, για το καλό.

mv agusta brutale serie oro 10

Μιλάμε για το γρηγορότερο τετρακύλινδρο naked στην ιστορία και εσύ που ψάχνεις πόσο κάνει για να δεις τι θα πουλήσεις εκτός από νεφρό, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τον Ιούλιο του 2019. Aλλά δεδομένου του ότι θα παραχθούν μόλις 300 κομμάτια οποιαδήποτε εκτίμηση κάτω των 40,000 θα είναι μάλλον υπερβολικά αισιόδοξη.

Ο γραφών ψάχνει μια σέξι πόζα της σε υψηλή ανάλυση για να την κάνει αφίσα.

Περαστικά μας.

Μια γιγαντιαία βάση δεδομένων με off road διαδρομές που διασχίζουν όλη την Ευρώπη. Από την Πορτογαλία στην Τουρκία και από τον Αρκτικό Κύκλο μέχρι την Αφρική
Η ναυαρχίδα της οικογένειας Panigale, η V4, η πρώτη μοτοσικλέτα παραγωγής της Ducati με τετρακύλινδρο κινητήρα, σε μόλις δώδεκα μήνες έχει πουλήσει 6.100 μονάδες σε ολόκληρο τον κόσμο
Η Βρετανική εταιρεία μέσω του κορυφαίου της café racer, Thruxton R, παρουσίασε την νέα σειρά μοντέλων της TFC (Triumph Factory Custom)
Το νέο Moto Guzzi V85 TT έρχεται στις παγκόσμιες αγορές, μεταξύ των πρώτων στην Βόρεια Αμερική όπου είναι ήδη δυνατή η κράτηση, με παράδοση προγραμματισμένη για το Μάιο