Νεα Μοντελα

Η Yamaha παρουσιάζει το νέο Tricity 300

To νέο τρίτροχο μοντέλο της εταιρείας


03.11.2019

Η Yamaha αναβαθμίζει την κατηγορία Urban Mobility με το ολοκαίνουργιο Tricity 300

Tο έξυπνο και σύγχρονο τρίτροχο μοντέλο που σχεδιάστηκε για να προσελκύσει πολλούς νέους πελάτες που αναζητούν ένα ποιοτικό μέσο για αστικές μετακινήσεις, με το ξεχωριστό, δικό του στυλ. Εφαρμόζοντας τις εις βάθος γνώσεις που αποκόμισαν σχετικά με την τεχνολογία συνδυασμένης κλίσης τροχών (LMW) από την ανάπτυξη και παραγωγή των Tricity 125 και NIKEN, οι σχεδιαστές της Yamaha δημιούργησαν ένα μοντέρνο και δυναμικό τρίτροχο σκούτερ που θα εντυπωσιάσει το 2020, με τις καλύτερες στην κατηγορία προδιαγραφές, την ανταγωνιστική τιμή και την απαράμιλλη ποιότητά του.

yamaha tricity 300 2020 1

Εύκολο στην οδήγηση και προσιτό στους οδηγούς αυτοκινήτων με άδεια οδήγησης κατηγορίας "Β"*

Με την κυκλοφοριακή συμφόρηση που διαρκώς επιδεινώνεται, τα υψηλά κόστη μετακινήσεων, την ακριβή στάθμευση και την εφαρμογή πρόσθετων τελών για τους οδηγούς σε πολλές πόλεις, η μετακίνηση με αυτοκίνητο γίνεται ολοένα λιγότερο ελκυστική. Η μετάβαση στην πόλη με ιδιωτικό όχημα δεν αποτελεί πια μια ρεαλιστική επιλογή για την πλειοψηφία των ανθρώπων, καθώς εκτός από τα υψηλά κόστη, η μετακίνηση με αυτοκίνητο σημαίνει ταυτόχρονα σπατάλη πολύτιμου χρόνου.

Με το νέο Tricity 300, η Yamaha προσφέρει στους πελάτες που κατέχουν άδεια οδήγησης κατηγορίας "Β"*, την ευκαιρία να ανακαλύψουν την αληθινή ελευθερία, να μειώσουν τα επίπεδα του άγχους τους και να επωφεληθούν από μια πιο υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Τα εμπόδια που κάποτε απέτρεπαν την είσοδο στον Urban Mobility κόσμο της Yamaha έχουν πια καταρριφθεί οριστικά. Η κατηγορία Urban Mobility ενηλικιώθηκε.

* Μπορεί να ισχύουν διαφορετικοί περιορισμοί σε κάθε χώρα βάσει της ισχύουσας τοπικής νομοθεσίας.

2020 yam mw300 eu bns4 det 004 03 71973

Τεχνολογία συνδυασμένης κλίσης τροχών (LMW) για βελτιωμένη αίσθηση σταθερότητας

Επειδή όλα τα τρίτροχα δεν είναι ίδια, το νέο Tricity 300 διαθέτει μια σχεδίαση για το εμπρός μέρος η οποία συγκαταλέγεται στις πιο εξελιγμένες της αγοράς. Η αποκλειστική τεχνολογία συνδυασμένης κλίσης τροχών (LMW) της Yamaha που υπάρχει στο νέο Tricity 300 έχει δοκιμαστεί επιτυχώς στο Tricity 125, στη συνέχεια στην ξεχωριστή sport tourer NIKEN και για το Tricity 300, τροποποιήθηκε σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κατηγορίας Urban Mobility.

Αυτό το εξαιρετικά εξελιγμένο σύστημα ανάρτησης/διεύθυνσης Ackerman με τεχνολογία LMW φέρει παραλληλόγραμμο μοχλικό και μπροστινή ανάρτηση cantilever με τους σωλήνες του διπλού πιρουνιού εδραζόμενους στην εσωτερική επιφάνεια των μπροστινών τροχών. Αυτή η διάταξη παρέχει σπορ, ευέλικτο και αξιόπιστο χειρισμό, σε συνδυασμό με βελτιωμένη αίσθηση σταθερότητας κατά την οδήγηση σε ολισθηρά ή ανώμαλα εδάφη.

2020 yam mw300 eu bns4 stu 005 03 71949

Ο εξελιγμένος μηχανισμός διεύθυνσης τεχνολογίας LMW συνεισφέρει και στον εύκολο και φιλικό χαρακτήρα του μοντέλου, καθώς επιτρέπει γωνία στροφής τροχών 72º, κάνοντας το Tricity 300 εξαιρετικά ευέλικτο στους συνωστισμένους δρόμους. Επίσης, χάρη στην απόσταση των 130 χιλ. από το έδαφος, αυτό το ευέλικτο μοντέλο σχεδιάστηκε για να ανταπεξέρχεται σε κακής ποιότητας οδόστρωμα και να μην βρίσκει στα πεζοδρόμια κατά τη διαδικασία στάθμευσης.

Η ύπαρξη δύο μπροστινών τροχών σημαίνει ότι ο αναβάτης επωφελείται από την αυξημένη πρόσφυση του μπροστινού μέρους και από την επάρκεια ισχύος πέδησης χάρη στα δύο μπροστινά δισκόφρενα. Αυτό ενισχύει την αίσθηση ασφάλειας, σταθερότητας και σιγουριάς που προσφέρει η διάταξη των 3 τροχών.

Το φαρδύ μετατρόχιο των 470 χιλ. βελτιώνει τον ισορροπημένο και ακλόνητο χαρακτήρα κατά τους ελιγμούς και τις στροφές, κάνοντας αυτό το νέο μοντέλο πόλης ιδανικό για νέους αναβάτες, ενώ ταυτόχρονα το ελαφρύ τιμόνι του Tricity 300 θα προσελκύσει πελάτες που μπαίνουν στον χώρο των 3 τροχών προερχόμενοι από κάποιο δίτροχο σκούτερ.

yamaha tricity 300 2020 2

Σιγουριά χάρη στο μπροστινό σύστημα και ευκινησία λόγω χαμηλού βάρους

Αυτό το ολοκαίνουργιο τρίτροχο όχημα υψηλών προδιαγραφών έχει σχεδιαστεί για να προσελκύσει μια νέα γενιά αναβατών, με πολλούς από αυτούς να έχουν μηδενική ή μικρή εμπειρία στους 2 ή τους 3 τροχούς. Για τις ανάγκες αυτών των νέων αναβατών, οι σχεδιαστές της Yamaha δημιούργησαν ένα ελαφρύ πλαίσιο που εμπνέει εμπιστοσύνη και ταυτόχρονα προσφέρει εξαιρετική ευελιξία.

Για επιτευχθεί η ευκολία στους ελιγμούς σε συνδυασμό με φυσική αίσθηση του τιμονιού και εξαιρετική σταθερότητα, το Tricity 300 έχει μεταξόνιο 1.590 χιλ. με βελτιστοποιημένη γεωμετρία του συστήματος διεύθυνσης και μετατρόχιο 470 χιλ. Οι διαστάσεις αυτές σε συνδυασμό με την κατανομή βαρών κατά περίπου 50:50 μπροστά και πίσω με τον αναβάτη στη σέλα, διασφαλίζουν την ιδανική ισορροπία του πλαισίου, το οποίο συνεισφέρει στα φιλικά χαρακτηριστικά οδήγησης του Tricity 300 και στην ανάλαφρη αίσθηση.

yamaha tricity 300 2020 13

Το νέας σχεδίασης πλαίσιο κατασκευάστηκε με σωλήνες μικρής διαμέτρου που προσφέρουν μια καλή ισορροπία μεταξύ αντοχής και ακαμψίας, ενώ γύρω από την περιοχή του σωλήνα της εξάτμισης χρησιμοποιούνται μεταλλικές πλάκες, για ακρίβεια και σιγουριά κατά τους ελιγμούς και τις στροφές. Για να ελαχιστοποιηθούν οι κραδασμοί, ο κινητήρας έχει προσαρμοστεί στο νέο ελαφρύ πλαίσιο, με τη χρήση ενός συστήματος σύνδεσης που εξασφαλίζει ομαλή και άνετη οδήγηση.

Δραστήριο, έξυπνο και με σύγχρονο στυλ

Η Yamaha εξέλιξε το νέο Tricity 300, ως ένα ποιοτικό όχημα urban mobility που παρέχει όχι μόνο ασυναγώνιστη εμπειρία οδήγησης, αλλά και τις καλύτερες προδιαγραφές στην κατηγορία, σε συνδυασμό με το πιο δραστήριο, έξυπνο και σύγχρονο στυλ.

Η δυναμική εμφάνιση αντιπροσωπεύει την περαιτέρω εξέλιξη της σχεδίασης του Tricity στο επόμενο επίπεδο και ενσωματώνει σχεδιαστικά στοιχεία από τα κορυφαία σε πωλήσεις σκούτερ MAX Sport της Yamaha, καθώς και στοιχεία του DNA της NIKEN, της φημισμένης τρίτροχης Sport Tourer της Yamaha.

2020 yam mw300 eu bns4 stu 002 03 71952

Ένα από τα πιο σημαντικά στυλιστικά χαρακτηριστικά αυτού του υπερσύγχρονου οχήματος urban mobility είναι το μικρών διαστάσεων αεροδυναμικό φέρινγκ, που είναι πιο στενό και ψηλότερο από τα φέρινγκ άλλων σκούτερ σε αυτή την κατηγορία. Χωρίς να προεξέχει, το κοντό και σχετικά στενό μπροστινό μέρος του Tricity 300 αφήνει κενό χώρο ανάμεσα στους διπλούς μπροστινούς τροχούς για να τονιστεί ο ευέλικτος, ελαφρύς και σπορ χαρακτήρας αυτού του μοντέλου.

Βλέποντάς το από μπροστά, τα σμιλευμένα χαρακτηριστικά του φέρινγκ ενισχύουν τη μοντέρνα σχεδίαση, ενώ τα μπροστινά φτερά είναι βαμμένα στο χρώμα του οχήματος και αγκαλιάζουν τους μεγάλους μπροστινούς τροχούς και τα φαρδιά ελαστικά πλάτους 120 χιλ., μεταδίδοντας μια αίσθηση σταθερότητας και πρόσφυσης του μπροστινού μέρους.

Ειδικής σχεδίασης ελαστικά 14 ιντσών

Σε αντίθεση με πολλά άλλα τρίτροχα οχήματα στην κατηγορία των 300 κ.εκ. και άνω, τα οποία έχουν μικρότερους μπροστινούς τροχούς, το Tricity 300 είναι εφοδιασμένο με τροχούς 14 ιντσών εμπρός και πίσω, μια ισορροπημένη διάταξη που προσδίδει στιβαρή, αξιόπιστη αίσθηση και εμφάνιση, ευθυγραμμισμένη με τον φιλικό χαρακτήρα αυτού του σκούτερ.

Τα νέα ελαστικά 14 ιντσών έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Bridgestone και ενώ μοιράζονται το ίδιο μοτίβο πέλματος με τα ελαστικά για σκούτερ Battlax, διαθέτουν βελτιστοποιημένη ισορροπία ακαμψίας και νέα γόμα, χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του Tricity 300.

Αυτοί οι ελαφριοί τροχοί μεγαλύτερης διαμέτρου και τα ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά μεγαλύτερου πλάτους προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα, όπως υψηλά επίπεδα πρόσφυσης, αντοχή και επιδόσεις σε βρεγμένο οδόστρωμα, σε συνδυασμό με ομαλή οδήγηση και εξαιρετικό κράτημα.

Ομαλό και ισορροπημένο φρενάρισμα

Κάθε χαρακτηριστικό του Tricity 300 έχει αναπτυχθεί με γνώμονα τον νέο και άπειρο αναβάτη, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος των φρένων, που είναι από τα καλύτερα της κατηγορίας. Χάρη στην υιοθέτηση τροχών 14 ιντσών μπροστά και πίσω, έγινε εφικτή η χρήση δίσκων μεγάλης διαμέτρου 267 χιλ. και στους τρεις τροχούς, γεγονός που εξασφαλίζει τον έλεγχο κατά το φρενάρισμα σε κάθε ποιότητας οδόστρωμα.

Ο μέσος αναβάτης σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή πόλη θα αντιμετωπίσει διάφορες δυσκολίες, από γραμμές τραμ και λιθόστρωτους δρόμους, μέχρι κακοσυντηρημένα τμήματα δρόμων και λάδια στο οδόστρωμα, αλλά χάρη στη σταθερότητα της διαμόρφωσης των 3 τροχών και στα υψηλών προδιαγραφών φρένα του, το Tricity 300 δίνει στον αναβάτη αυξημένη αίσθηση σταθερότητας και σιγουριάς.

Εκτός από το σύστημα ABS που αποτρέπει το ακούσιο μπλοκάρισμα των τροχών σε εδάφη με μικρή πρόσφυση και σε ολισθηρή άσφαλτο, το Tricity 300 διαθέτει και το ενοποιημένο σύστημα πέδησης της Yamaha, το οποίο εξασφαλίζει ισορροπημένη ισχύ πέδησης και στους τρεις τροχούς, καθώς και βελτιωμένο έλεγχο.

Όταν ο αναβάτης χρησιμοποιεί μόνο το πίσω φρένο, με την αριστερή μανέτα του τιμονιού ή με το ποδόφρενο, η εντολή φρεναρίσματος διέρχεται από μια διάταξη ισοστάθμισης η οποία μεταδίδει την ισχύ πέδησης στους εμπρός και τον πίσω τροχό. Όταν χρησιμοποιείται ταυτόχρονα το εμπρός και το πίσω φρένο, η ισχύς πέδησης που εφαρμόζεται μπροστά είναι ένας συνδυασμός των εντολών από τους δύο μοχλούς. Όταν χρησιμοποιείται μόνο η μανέτα του μπροστινού φρένου, ενεργοποιούνται μόνο τα μπροστινά φρένα.

Ισοσταθμίζοντας την ισχύ πέδησης στα τρία φρένα και αποτρέποντας την εφαρμογή υπερβολικής ισχύος πέδησης μόνο στο πίσω φρένο, το ενοποιημένο σύστημα πέδησης διασφαλίζει ότι ο κάτοχος του Tricity 300 θα απολαμβάνει ομαλές και ήρεμες διαδρομές.

Σύστημα υποβοήθησης κλειδώματος κλίσης για επιπλέον πρακτικότητα

Ένα βασικό χαρακτηριστικό του νέου Tricity 300 είναι το σύστημα υποβοήθησης κλειδώματος κλίσης (TLA) που παρέχει επιπλέον πρακτικότητα βοηθώντας το σκούτερ να μένει όρθιο όταν ακινητοποιείται.

Αυτό το σύστημα διαθέτει μια δαγκάνα και ένα δισκόφρενο που έχουν τοποθετηθεί στον επάνω βραχίονα του παραλληλόγραμμου μηχανισμού LMW. Όταν ενεργοποιείται το σύστημα υποβοήθησης κλειδώματος κλίσης, ο μικρών διαστάσεων ηλεκτρικός μηχανισμός ενεργοποίησης της δαγκάνας πιέζει τα τακάκια στον δίσκο και ακινητοποιεί τους συνδέσμους του παραλληλόγραμμου στη θέση τους.

Μόλις ο αναβάτης ανοίξει το γκάζι του Tricity 300, το σύστημα υποβοήθησης κλειδώματος κλίσης απενεργοποιείται αυτόματα, επιτρέποντας την ομαλή και εύκολη εκκίνηση.

Το σύστημα υποβοήθησης κλειδώματος κλίσης του Tricity 300 είναι πλήρως διαχωρισμένο από τις λειτουργίες της ανάρτησης, κάνοντας πιο εύκολο και άνετο για τον αναβάτη, το σπρώξιμο του Tricity 300 προς τα εμπρός ή πίσω κατά τη στάθμευση. Βοηθώντας στην προσωρινή διατήρηση του Tricity 300 σε όρθια θέση, το σύστημα υποβοήθησης κλειδώματος κλίσης διευκολύνει και την στήριξη του οχήματος στο κεντρικό σταντ.

2020 yam mw300 eu mdnma stu 001 03 71950

Πανίσχυρος, ομαλός και οικονομικός κινητήρας BLUE CORE

Το νέο Tricity 300 είναι εφοδιασμένο με τον πιο σύγχρονο κινητήρα BLUE CORE της Yamaha, ο οποίος είναι ένας από τους πιο εξελιγμένους στην κατηγορία και προσφέρει ιδανική ισορροπία μεταξύ επιδόσεων, οικονομίας και ευελιξίας. Ο υγρόψυκτος τετράχρονος μονοκύλινδρος τετραβάλβιδος κινητήρας των 300 κ.εκ. με έναν εκκεντροφόρο επί κεφαλής (1ΕΕΚ) βασίζεται στην εξελιγμένη σχεδίαση που χρησιμοποιείται στο κορυφαίο σε πωλήσεις σπορ σκούτερ XMAX 300 και ενσωματώνει μερικά βασικά χαρακτηριστικά, ώστε να καλυφθούν οι ιδιαίτερες απαιτήσεις του νέου Tricity 300.

Για να επιτευχθεί υψηλό επίπεδο αποδοτικότητας καύσης, το σχήμα του θαλάμου καύσης και της θυρίδας εισαγωγής έχει βελτιστοποιηθεί και ο ελαφρύς offset κύλινδρος DiASil διαθέτει ένα ανθεκτικό σφυρήλατο έμβολο.

Για δυνατή επιτάχυνση σε συνδυασμό με ικανοποιητική κατανάλωση καυσίμου και φιλικότητα προς το περιβάλλον, το Tricity 300 λειτουργεί με αναθεωρημένες ρυθμίσεις χαρτογράφησης του μπεκ ψεκασμού, ενώ το μπεκ 12 οπών πετυχαίνει βελτιστοποιημένη γωνία ψεκασμού που αυξάνει την αποδοτικότητα της καύσης και προφέρει υψηλή ροπή στις χαμηλές και μεσαίες στροφές.

Οι απώλειες ιπποδύναμης είναι μειωμένες χάρη στη χρήση ενός συστήματος λίπανσης με ημι-ξηρό κάρτερ (σχεδίαση που χρησιμοποιείται στις μοτοσυκλέτες MotoGP της Yamaha), και το Tricity 300 διαθέτει ενιαίο σφυρήλατο στρόφαλο που είναι ταυτόχρονα πιο ελαφρύς και πιο συμπαγής σε σχέση με τα συμβατικά σχέδια. Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά αυτού του εξελιγμένου νέου μοντέλου είναι ο θερμοστάτης με παράκαμψη για το σύστημα ψύξης, ο οποίος συνεισφέρει στην ταχύτερη προθέρμανση του κινητήρα και στη βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου.

2020 yam mw300 eu bns4 det 005 03 71977

Πρακτικό και λειτουργικό

Το νέο Tricity είναι ένα από τα μοντέλα με την πιο δυναμική εμφάνιση στην κατηγορία των τρίτροχων, αλλά ταυτόχρονα και ένα από τα πιο πρακτικά. Κάτω από τη σέλα υπάρχει ένας μεγάλος χώρος αποθήκευσης που χωράει δύο κράνη full-face ή ένα κράνος full-face και έναν χαρτοφύλακα μεγέθους A4, ενώ ο χώρος διαθέτει και εσωτερικό φωτισμό LED.

Το φρένο στάθμευσης σταθεροποιεί το όχημα όταν δεν χρησιμοποιείται, ενώ οι κλειδαριές του ρεζερβουάρ και της σέλας απασφαλίζουν εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Επίσης, υπάρχει πρίζα DC για τη φόρτιση και τη λειτουργία διαφόρων συσκευών.

yamaha tricity 300 2020 5

Εύχρηστο σύστημα λειτουργίας με έξυπνο κλειδί

Η χρήση του νέου Tricity 300 είναι πιο εύκολη από ποτέ χάρη στο σύστημα Smart Key. Εφόσον ο αναβάτης έχει μαζί του το Smart Key, μπορεί να κάνει όλες τις βασικές λειτουργίες μέσω του κεντρικού διακόπτη. Σε αυτές περιλαμβάνεται ο χειρισμός του διακόπτη, η εκκίνηση και η απενεργοποίηση του κινητήρα, καθώς και το ξεκλείδωμα του τιμονιού, της σέλας και της τάπας του ρεζερβουάρ καυσίμου.

Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης

Σε συνδυασμό με την ενισχυμένη αίσθηση σιγουριάς και σταθερότητας που είναι συνδεδεμένη με τη διάταξη των 3 τροχών και τον βελτιωμένο έλεγχο χάρη στο ABS και το ενοποιημένο σύστημα πέδησης, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS) προσφέρει ακόμη υψηλότερα επίπεδα ελέγχου του Tricity 300.

2020 yam mw300 eu bns4 det 006 03 71976

Ευανάγνωστα όργανα με οθόνη LCD

Η οθόνη οργάνων LCD του Tricity 300 έχει σχεδιαστεί ώστε να δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με ευδιάκριτο και εύκολα κατανοητό τρόπο. Υπάρχει ένα μεγάλο ψηφιακό ταχύμετρο, καθώς και ψηφιακή μπάρα ένδειξης στροφών, ρολόι, χιλιομετρητής, μερικός χιλιομετρητής και πολλά ακόμα. Στα εξωτερικά άκρα του πάνελ, ο αναβάτης βλέπει τις ενδεικτικές λυχνίες για το ABS, την κατάσταση του συστήματος υποβοήθησης κλειδώματος κλίσης, το TCS και τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, με μια προειδοποιητική λυχνία που ανάβει όταν η θερμοκρασία πέσει στους 3ºC και χαμηλότερα.

Tricity 300 - Βασικά χαρακτηριστικά

  • Δυναμικό, νέο τρίτροχο μοντέλο Urban Mobility
  • Τρίτροχη διάταξη για ενισχυμένη αίσθηση ευστάθειας
  • Φιλικό και εύκολο στην οδήγηση, για αναβάτες χωρίς εμπειρία
  • Προσβάσιμο σε άτομα με άδεια οδήγησης κατηγορίας "Β"*
  • Αποκλειστική τεχνολογία συνδυασμένης κλίσης τροχών (LMW) της Yamaha
  • Σύγχρονο, έξυπνο και δραστήριο στυλ με κορυφαία ποιότητα
  • Σύστημα υποβοήθησης κλειδώματος κλίσης για αυξημένη πρακτικότητα
  • Οικονομικός, πανίσχυρος και αθόρυβος κινητήρας BLUE CORE 300 κ.εκ.
  • Μέγιστο επίπεδο άνεσης, ελέγχου και πρακτικότητας στην πόλη
  • Το χαμηλότερο βάρος στην κατηγορία για ευελιξία και εύκολη στάθμευση
  • Χώρος αποθήκευσης για 2 κράνη full-face - ή 1 κράνος full-face και έναν χαρτοφύλακα A4
  • Φώτα LED και μεγάλη οθόνη LCD
  • Εύχρηστο σύστημα λειτουργίας με έξυπνο κλειδί
  • TCS, ABS και ενοποιημένο σύστημα πέδησης
  • Φρένο στάθμευσης
  • Ειδικά σχεδιασμένο για να δέχεται αδιάβροχο κάλυμμα ποδιών και προστατευτικά καλύμματα στα γκριπ του τιμονιού
    * Μπορεί να ισχύουν διαφορετικοί περιορισμοί σε κάθε χώρα βάσει της ισχύουσας τοπικής νομοθεσίας.

2020 yam mw300 eu bns4 det 003 03 71975

Τιμή και διαθεσιμότητα

Πιο συγκεκριμένες πληροφορίες και τιμή λιανικής πώλησης, από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Yamaha.

2020 yam mw300 eu mdnma stu 001 03 71950

Χρώματα

Το Tricity 300 θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα.

Tech Kamo

Icon Grey

Gunmetal Grey

Google News Ακολουθήστε το 2WO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για την μοτοσυκλέτα από την Ελλάδα και τον κόσμο.


Η Suzuki συνεχίζει να εξελίσσει το μικρό supersport, που δυστυχώς παραμένει μακριά από εμάς
Η μάρκα που ανήκει στον όμιλο Keeway αναλαμβάνει (και συγχωνεύεται με) την ιστορική εταιρεία του Pesaro, η οποία έγινε διάσημη χάρη στις αγωνιστικές επιτυχίες της δεκαετίας του '70
Ένα από τα πρώτα μοντέλα της της MBP στην χώρα μας είναι το M502N που παρουσιάστηκε στο ελληνικό κοινό στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας
Μια νέα roadster παρουσίασε η QJMOTOR στο ελληνικό κοινό, με το SRK 900 να σηματοδοτεί την νέα εποχή στις μοτοσυκλέτες της μάρκας

Με την περιήγησή σας στο 2wo.gr συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies. Ενημερωθείτε για τις κατηγορίες cookies που χρησιμοποιούμε, πως λειτουργούν και πως μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε από την Πολιτική Διαχείρισης Cookies.