Δελτία Τύπου

Honda Forza 750: Τιμή και ημερομηνία άφιξης στην Ελλάδα (Video)

Η Honda δημιούργησε ένα ολοκαίνουργιο σκούτερ μεγάλου κυβισμού, το Forza 750.


21.10.2020

Ως κορωνίδα της αναγνωρισμένης σειράς Forza, είναι το απόλυτο σκούτερ πόλης προσφέροντας συναρπαστική οδήγηση σε συνδυασμό με άνεση και πολυτέλεια σε high-tech στυλ

Ο ροπάτος, δικύλινδρος κινητήρας των 745cc προσφέρει άμεση επιτάχυνση, εξοπλισμένος με Throttle By Wire, 3 προεπιλεγμένα προγράμματα (riding modes) και Honda Selectable Torque Control 3 Επιπέδων. Ένα σωληνωτό ατσάλινο πλαίσιο, αλουμινένιο ψαλίδι, πίσω ανάρτηση Pro-Link και εμπρός/πίσω τροχοί 17/15” προσφέρουν ασφαλή συμπεριφορά, με ισχυρή πέδηση από δύο εμπρός ακτινικές δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα χωράει ένα κράνος full-face και περιλαμβάνει θύρα φόρτισης USB. Όλα τα φώτα είναι LED ενώ μία οθόνη TFT 5” επιτρέπει διασύνδεση του κινητού του αναβάτη, μέσω του νέου συστήματος Honda Smartphone Voice Control. Μία έκδοση 35kW θα διατίθεται επίσης για κατόχους διπλωμάτων κατηγορίας A2.

Το νέο Forza 750 αναμένεται στην ελληνική αγορά τον Δεκέμβριο 2020 και η λιανική τιμή πώλησης έχει οριστεί στα 11.950 €.

honda forza 750 2021 6

Επί 20 χρόνια, η οικογένεια σκούτερ Forza της Honda αποτελεί κραταιά δύναμη στην Ευρώπη με υψηλό κύρος. Η συνταγή της επιτυχίας βασίζεται σε ένα εξαιρετικό μίγμα ‘συστατικών’: τα κλασικά στοιχεία Grand Touring (GT), η ισχυρή παρουσία στο δρόμο και η γνήσια άνεση για δύο αναβάτες συνδυάζονται μοναδικά στα μοντέλα Forza, ενώ η σπορ, ευέλικτη συμπεριφορά, και οι δυναμικές επιδόσεις του κινητήρα υπόσχονται μία έκρηξη απόλαυσης σε κάθε ταξίδι.

Επιπλέον, κάθε μοντέλο της οικογένειας Forza αποπνέει μία αίσθηση ευφυίας, κομψότητας και πολυτέλειας. Η πρακτικότητά τους διευκολύνει τις καθημερινές μετακινήσεις, ενώ η ποιότητα κατασκευής και το στυλ διαμορφώνουν το υψηλό κύρος τους. Τώρα, για το 2021 το Forza 125 και το νέο Forza 350 υποδέχονται ένα νέο μέλος υψηλού κυβισμού στην οικογένεια, το Forza 750.

Το απόλυτο Forza είναι εδώ. Γρήγορο, ευέλικτο και πολυτελές, γεμάτο από τεχνολογίες, και έτοιμο να κάνει τη φιλόδοξη παρουσία του αισθητή σε μία πολύ ανταγωνιστική κατηγορία της αγοράς. Σχεδιασμένο για τις καθημερινές μετακινήσεις μέσα και έξω από τη πόλη, αλλά και για μία διήμερη απόδραση, το Forza 750 είναι η επιτομή της ποιότητας και της πρακτικότητας. Παραμένει μια ορθολογιστική επιλογή, αλλά όπως υπαγορεύει η ‘Forza’ καταγωγή του, σε γοητεύει και με το στυλ και τον απολαυστικό χαρακτήρα του.

Το κομψό και σμιλεμένο σώμα του Forza 750 προσφέρει άριστη προστασία από τα στοιχεία της φύσης στις υψηλές ταχύτητες, άφθονο χώρο για τα πόδια του αναβάτη και χαμηλή σέλα χωρίς να είναι ογκώδες. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα χωράει ένα full-face κράνος και διαθέτει θύρα USB. Υπάρχει επίσης ένα εύχρηστο ντουλάπι. Μία οθόνη TFT συνεργάζεται με το σύστημα Honda Smartphone Voice Control που διασυνδέει τον αναβάτη με κινητό του. Ανάφλεξη, κλείδωμα και άνοιγμα της σέλας γίνεται μέσω του Smart Key.

Στην διαχείριση του ροπάτου, αποδοτικού, δικύλινδρου κινητήρα 745cc χρησιμοποιείται σύστημα ηλεκτρονικού γκαζιού Throttle By Wire (TBW), με 3 προεπιλεγμένα προγράμματα RAIN, STANDARD και SPORT, και 1 πλήρως παραμετροποιήσιμο από τον αναβάτη, USER mode. Το Honda Selectable Torque Control (HSTC) προσφέρει διακριτική παρέμβαση 3 επιπέδων, ενώ ο διπλός συμπλέκτης Dual Clutch Transmission (DCT) - βασικός εξοπλισμός -περιλαμβάνει Αυτόματα προγράμματα αλλαγών που συνδέονται με τα riding modes.

Ένα σωληνωτό ατσάλινο πλαίσιο, αλουμινένιο ψαλίδι, πιρούνι USD 41mm, ακτινικές δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων, πίσω ανάρτηση Pro-Link και ο συνδυασμός εμπρός/πίσω τροχών 15”/17” προσφέρουν συμπεριφορά σπορ μοτοσικλέτας σε μορφή σκούτερ.

Το νέο 2021 Forza 750 θα διατίθεται με τους εξής χρωματισμούς:

Jeans Blue Metallic
Candy Chromosphere Red
Matt Beta Silver Metallic
Graphite Black

Σχεδίαση & Εξοπλισμός

• Κομψή και άνετη σχεδίαση GT παρέχει προστασία από τον καιρό για τον αναβάτη και τη συνεπιβάτη
• Αποθηκευτικός χώρος 22L περιλαμβάνει θύρα USB, με εύκολη πρόσβαση στο εμπρός ντουλαπάκι
• Το σύστημα Honda Smartphone Voice Control προσφέρει διασύνδεση με smartphone μέσω της νέας οθόνης TFT 5”
• Όλα τα φώτα είναι τεχνολογίας LED, τα εμπρός φλας και οι καθρέπτες είναι ενσωματωμένα στο σώμα της μοτοσυκλέτας
• Ανάφλεξη, λειτουργία κλειδώματος και άνοιγμα σέλας μέσω του Smart Key

Όπως αρμόζει σε ένα σκούτερ GT, το κομψό εμπρός φέρινγκ του Forza 750 ενσωματώνει τους καθρέπτες και τα εμπρός φλας και παρέχει άφθονη προστασία από τα στοιχεία της φύσης στις υψηλές ταχύτητες, χωρίς να είναι υπερβολικά ογκώδες ώστε να υπονομεύεται η ευελιξία στην πόλη. Και η ζελατίνα προστατεύει τον αναβάτη και το συνεπιβάτη σε ένα αεροδυναμικό κουκούλι.

Αλλά πέρα από το γεγονός ότι βρίσκεται στην κορυφή της προηγμένης οικογένειας Forza, το Forza 750 δείχνει το φιλόδοξο χαρακτήρα του, αποπνέοντας πολυτέλεια και γοητεία και καταφέρνοντας να προσελκύει την προσοχή με κάθε του εμφάνιση.

Ασφαλώς, οι πρακτικές λεπτομέρειες μετράνε. Υπάρχει άφθονος χώρος για τα πόδια μπροστά, ενώ η μελετημένη σχεδίαση της σέλας παρέχει άνεση και εύκολη πρόσβαση στο έδαφος για τον αναβάτη. Το ύψος της σέλας είναι 790mm. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα προσφέρει 22L και χωράει ένα full-face κράνος. Μία θύρα USB βρίσκεται στο πίσω τμήμα του αποθηκευτικού χώρου. Υπάρχει επίσης ένα πρακτικό ντουλαπάκι στη δεξιά πλευρά του φέρινγκ.

Το νέο σύστημα Honda Smartphone Voice Control είναι ενσωματωμένο στη διεπαφή αναβάτη του Forza 750 και απεικονίζεται στην οθόνη TFT 5”. Αυτό το σύστημα συνδέει το κινητό του αναβάτη με την οθόνη, εν κινήσει, για να μπορεί να διαχειρίζεται μέσω φωνητικών εντολών τηλεφωνικές κλήσεις, email, μουσική και σύστημα πλοήγησης. Ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας στο κράνος είναι απαραίτητο για τη σύνδεση του smartphone μέσω Bluetooth. Η διαχείριση του Honda Smartphone Voice Control γίνεται και μέσω μπουτόν στα αριστερά χειριστήρια.

Για πρόσθετη άνεση, το Forza 750 διαθέτει Smart Key, που βρίσκεται στην τσέπη του αναβάτη και δε χρειάζεται να χρησιμοποιεί κλειδί για την ανάφλεξη, την τάπα του ντεπόζιτου και το άνοιγμα της σέλας. Παρουσία του Smart Key, το μόνο που χρειάζεται είναι απλή πίεση του σχετικού μπουτόν για να θέσει σε λειτουργία το σκούτερ, προσφέροντας στον αναβάτη έλεγχο της κλειδαριάς ανάφλεξης και των διθέσιων διακοπτών τάπας ρεζερβουάρ και σέλας. Επίσης κλειδώνει και ξεκλειδώνει το προαιρετικό Smart Top Box, και έχει μία λειτουργία ‘απόκρισης’ που ενεργοποιεί στιγμιαία τα φλας για εύκολη αναγνώριση από απόσταση. Ένας μηχανισμός σύμπλεξης στον κύριο διακόπτη εμποδίζει την παραβίαση της κλειδαριάς του τιμονιού.

Τα πίσω φλας του Forza 750 έχουν λειτουργία Emergency Stop Signal (ESS). Εάν ανιχνευτεί επιβράδυνση 6.0m/s2 με ελάχιστη ταχύτητα 53km/h και ενεργοποίηση των φρένων, τα αλάρμ αναβοσβήνουν για να προειδοποιήσουν άλλους οδηγούς ότι ένα δυνατό φρενάρισμα είναι σε εξέλιξη. Με την ίδια ταχύτητα, το όριο μειώνεται εάν το ABS είναι ενεργοποιημένο σε επιβράδυνση τουλάχιστον 2.5m/s2.

Το σύστημα επίσης απενεργοποιείται αυτόματα. Αντί να χρησιμοποιεί ένα απλό χρονόμετρο, το σύστημα συγκρίνει τη διαφορά ταχύτητας μεταξύ εμπρός και πίσω τροχού και υπολογίζει πότε να απενεργοποιήσει τις σχετικές προειδοποιήσεις.


Κινητήρας

• Μέγιστη ισχύς 43.1kW, με ροπή 69Nm και κόκκινο στις 7.000rpm
• Διαχείριση κινητήρα Throttle By Wire
• Συμμόρφωση με πρότυπο EURO5, με ελάχιστη κατανάλωση 27,8km/l (WMTC mode)
• Διατίθεται έκδοση 35kW για διπλώματα A2

Η σχεδίαση του υγρόψυκτου, 8-βάλβιδου δικύκινδρου εν σειρά SOHC κινητήρα του Forza 750 διασφαλίζει ισχυρές επιδόσεις στις χαμηλές-μεσαίες στροφές. Η σχετικά μεγάλη διαδρομή του και οι ειδικά διαμορφωμένοι θάλαμοι καύσης συνδυάζονται με το στρόφαλο υψηλής μάζας για την παραγωγή υψηλής ροπής από πολύ χαμηλές στροφές.

Το Throttle By Wire (TBW) διαχειρίζεται την ισχύ και το χαρακτήρα του κινητήρα (βλέπε κεφάλαιο 3.3 Ηλεκτρονικά Κινητήρα). Η μέγιστη ισχύς είναι 43.1kW @ 6.750rpm με μέγιστη ροπή 69Nm @ 4.750rpm, ενώ το κόκκινο βρίσκεται στις 7.000 στροφές. Το Forza 750 έχει επιτάχυνση 0-50m σε 3,9δευτ. και με 60km/h ο κινητήρας περιστρέφεται στις μόλις 2.500rpm.

Δύο αντικραδασμικοί άξονες προσφέρουν πολιτισμένη λειτουργία στις υψηλές στροφές χωρίς να εξαφανίζουν το απολαυστικό ‘γουργούρισμα’ της διαφορά φάσης ανάφλεξης κατά 270 μοίρες που προσφέρει ο στρόφαλος. Η διάμετρος και η διαδρομή ορίζεται στα 77 x 80mm. Όπου είναι δυνατόν, τα εξαρτήματα είναι σχεδιασμένα για να εκτελούν πολλαπλές λειτουργίες: ο εκκεντροφόρος κινεί την αντλία νερού, ενώ ένας από τους αντικραδασμικούς άξονες κινεί την αντλία λαδιού.
Με τον τρόπο αυτό, ο αριθμός των εξαρτημάτων διατηρείται στο ελάχιστο, και ο κινητήρας παραμένει ελαφρύς, αποδοτικός και αξιόπιστος.

Για κατόχους διπλωμάτων κατηγορίας A2 διατίθεται μία έκδοση 35kW, που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε full power έκδοση σε έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της Honda όταν το επιτρέπει η νομοθεσία. Εξίσου εύκολο είναι να περιοριστεί μία έκδοση full power σε ένα συνεργείο της Honda αντικαθιστώντας το στάνταρ σώμα της πεταλούδας και επαναπρογραμματίζοντας την ECU.

Ο κινητήρας της Forza 750 είναι εξαιρετικά οικονομικός ¬– με κατανάλωση 27,8km/l (WMTC mode) προσφέροντας πιθανή αυτονομία 370km από ένα ντεμπόζιτο 13,2 λίτρων – και πληροί τις προδιαγραφές EURO5.


Ηλεκτρονικά Κινητήρα

• Το Throttle By Wire προσφέρει 3 προεπιλεγμένα riding modes, και 1 πλήρως παραμετροποιήσιμο από τον αναβάτη, USER mode
• Το Honda Selectable Torque Control προσφέρει ακόμα πιο ακριβή έλεγχο και 3 επίπεδα παρέμβασης

Με το TBW να διαχειρίζεται τις επιδόσεις και το χαρακτήρα του κινητήρα, ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει από 3 προγράμματα (modes), καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα οδηγικών συνθηκών. Η επιλογή προγράμματος πραγματοποιείται από τα αριστερά χειριστήρια και την οθόνη TFT.

Το STANDARD προσφέρει έναν ισορροπημένο συνδυασμό μεταξύ ισχύος και φρένου κινητήρα και μέγιστη επέμβαση των HSTC και ABS.

Το SPORT προσφέρει πιο σπορ καμπύλη ισχύος και φρένου κινητήρα, με χαμηλή παρέμβαση του HSTC και μέγιστη επέμβαση ABS.

Το RAIN προσφέρει μειωμένη ισχύ και φρένο κινητήρα, με μέγιστη παρέμβαση των HSTC και ABS.

Το USER προσφέρει custom επιλογές συνδυασμών ισχύος και φρένου κινητήρα (χαμηλή/μεσαία/υψηλή) και παρέμβαση του HSTC (χαμηλή/μεσαία/υψηλή/απενεργοποίηση).

Το Honda Selectable Torque Control (HSTC) προσφέρει διακριτική επέμβαση και πολιτισμένο έλεγχο, αφού διαχειρίζεται τη ροπή στον πίσω τροχό χάρη στο TBW, σε 3 επίπεδα:

Το Επίπεδο 1 επιτρέπει ελάχιστη παρέμβαση για τον ελάχιστο έλεγχο της ολίσθησης του πίσω τροχού.

Το Επίπεδο 2 είναι η προεπιλεγμένη (default) ρύθμιση και προσφέρει αξιόπιστη πρόσφυση υπό συνήθης συνθήκες οδήγησης.

Το Επίπεδο 3 προσφέρει μέγιστο έλεγχο σε ολισθηρούς δρόμους.

Το HSTC μπορεί επίσης να απενεργοποιείται.


Κιβώτιο Διπλού Συμπλέκτη - Dual Clutch Transmission (DCT)

• Χρήση διαφορετικών προγραμμάτων αλλαγών ανάλογα με το επιλεγμένο riding mode
• Το USER mode επιτρέπει την επιλογή 4 ρυθμίσεων, από ομαλή μέχρι σπορ

Η τεχνολογία DCT της Honda διανύει τώρα τον 11ο χρόνο παραγωγής της και πάνω από 140.000 μοτοσικλέτες της Honda εξοπλισμένες με DCT έχουν πουληθεί στην Ευρώπη από το 2010. Προσφέρει συνεπείς, ομαλές αλλαγές σχέσεων και πολύ γρήγορα η χρήση του γίνεται δεύτερη φύση.

Χρησιμοποιεί δύο συμπλέκτες: έναν για την εκκίνηση και την 1η, 3η και 5η σχέση και τον άλλον για τη 2η, 4η και 6η σχέση, με ομόκεντρους άξονες συμπλεκτών για συμπαγή δομή. Κάθε συμπλέκτης ελέγχεται ανεξάρτητα από το δικό του ηλεκτροϋδραυλικό κύκλωμα. Όταν πραγματοποιείται μία αλλαγή, το σύστημα προεπιλέγει την επόμενη σχέση μέσω του ανενεργού συμπλέκτη. Αυτό σημαίνει ότι η «επόμενη» σχέση είναι ήδη «κομπλαρισμένη», και απλά με την αλλαγή «αναλαμβάνει» ο ανάλογος συμπλέκτης. Ο ένας συμπλέκτης στη συνέχεια αποσυνδέεται ηλεκτρονικά καθώς ταυτόχρονα ενεργοποιείται ο άλλος συμπλέκτης. Το αποτέλεσμα είναι συνεπείς, ταχείες και ομαλές αλλαγές σχέσεων. Επιπλέον, καθώς οι δύο συμπλέκτες αλλάζουν ταχύτατα σχέση χωρίς να διακόπτεται η μετάδοση ισχύος στον πίσω τροχό, ελαχιστοποιούνται οι κραδασμοί αλλά και οι αλλαγές διαμήκους κλίσης της μοτοσικλέτας. Ανάμεσα στα πρόσθετα πλεονεκτήματα είναι η αντοχή (τα γρανάζια δεν ταλαιπωρούνται από κακή χρήση του κιβωτίου), δεν υπάρχει το άγχος του σβησίματος, η οδήγηση στην πόλη είναι πιο άνετη και η κόπωση του αναβάτη μειώνεται.

Το σύστημα DCT προσφέρει δύο διαφορετικά προγράμματα – το Αυτόματο πρόγραμμα, με προγραμματισμένα εκ των προτέρων σχέδια αλλαγών που αξιολογεί συνεχώς την ταχύτητα του οχήματος, την επιλεγμένη σχέση και τις στροφές του κινητήρα για να αποφασίσει πότε θα πραγματοποιηθεί η αλλαγή. Το Μηχανικό πρόγραμμα με τις αλλαγές να γίνονται από τον αναβάτη χρησιμοποιώντας τους διακόπτες τύπου ‘paddle-shift’ αριστερά στο τιμόνι.

Μέσω του TBW, υπάρχουν διαθέσιμα 3 Αυτόματα και 1 USER προγράμματα αλλαγών. Το Επίπεδο 1 είναι το πιο ξεκούραστο, με ανεβάσματα και κατεβάσματα να γίνονται σε σχετικά χαμηλότερες στροφές. Συνδέεται με το RAIN riding mode. Το Επίπεδο 4, στο άλλο άκρο, πραγματοποιεί ανεβάσματα στις υψηλότερες στροφές και κατεβάσματα νωρίτερα για καλύτερη αξιοποίηση του φρένου του κινητήρα. Συνδέεται με το SPORT mode. Το Επίπεδο 2 συνδέεται με το STANDARD riding mode, ενώ το Επίπεδο 3 τοποθετείται μεταξύ STANDARD και SPORT.

Το USER mode επιτρέπει στον οδηγό να επιλέγει οποιοδήποτε σχέδιο αλλαγών του DCT με τις επιθυμητές παραλλαγές των άλλων παραμέτρων – καμπύλη ισχύος, φρένο κινητήρα, και HSTC.


Πλαίσιο

• Πλαίσιο ατσάλινο, σωληνωτό, τύπου ‘διαμάντι’, ανεστραμμένο πιρούνι 41mm USD, ανάρτηση Pro-Link και αλουμινένιο ψαλίδι
• Ακτινικές δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων, δίσκοι 310mm και ABS
• Τροχοί από χυτό αλουμίνιο, 17/15” μπροστά και πίσω

Για εγγενή αντοχή, το Forza 750 χρησιμοποιεί ένα ατσάλινο, σωληνωτό πλαίσιο τύπου ‘διαμάντι’, που περιλαμβάνει με τάξη όλα τα περιφερειακά εξαρτήματα και προσφέρει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα. Η γωνία κάστερ είναι στις 27°, ίχνος τα 104mm με μεταξόνιο 1590mm. Το συνολικό βάρος του είναι 235kg (γεμάτο).

Το πίσω αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου είναι μονοσωλήνιο με κατανομή πίεσης και ελέγχει το αλουμινένιο ψαλίδι – μηχανουργημένο από κοίλο εγκάρσιο τμήμα και διατομής U βραχίονες – μέσω μοχλικού Pro-Link.

Οι τροχοί από χυτό αλουμίνιο 17” μπροστά και 15” πίσω προσφέρουν αξιόπιστη συμπεριφορά και ευστάθεια, ενώ συνδυάζονται με ελαστικά διαστάσεων 120/70 R17 και 160/60 R15 μπροστά και πίσω. Το φρενάρισμα εξασφαλίζουν δύο εμπρός δισκόφρενα 310mm με ακτινικές δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων και ABS.

Αξεσουάρ

Μία πλήρης γκάμα Γνήσιων Αξεσουάρ Honda διατίθενται για το νέο Forza 750 και περιλαμβάνει:

Θερμαινόμενα γκριπ
Προστατευτικά ποδιών πάνω/κάτω
Κουβέρτα για τα πόδια
Πίσω σχάρα
50L Smart top box
38L top box με αλουμινένιο/χρωματιστό ασορτί ένθετο
Βάσεις στήριξης βαλίτσας
Βαλίτσες – δεξιά 26L, αριστερή 33L με αλουμινένιο/χρωματιστό ασορτί ένθετο

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
Τύπος Υγρόψυκτος 4-χρονος 8-βάλβιδος, SOHC παράλληλος 2-κύλινδρος
Κυβισμός 745cc
Διάμετρος & Διαδρομή 77mm x 80mm
Σχέση συμπίεσης 10.7 : 1
Μέγιστη ισχύς 43.1kW @ 6,750rpm(35kW/6,000rpm)
Μέγιστη ροπή 69Nm @ 4,750rpm(65/4,000rpm)
Χωρητικότητα σε λιπαντικό 4.0L
ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ
Ψεκασμός Ηλεκτρονικός PGM-FI
Χωρητικότητα ντεπόζιτου 13.2 litres
Κατανάλωση καυσίμου 3.6L/100km
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Μίζα Ηλεκτρική
Χωρητικότητα μπαταρίας 12V/11.2AH
Ισχύς ACG 480W/5000rpm
ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Τύπος συμπλέκτη Δύο υγροί πολύδισκοι υδραυλικοί συμπλέκτες
Τύπος κιβωτίου 6-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη
Final Drive Αλυσίδα
ΠΛΑΙΣΙΟ (ΣΚΕΛΕΤΟΣ)
Τύπος Ατσάλινο, σωληνωτό, τύπου ‘Διαμάντι’
ΠΛΑΙΣΙΟ
Διαστάσεις (Μ´Π´Υ) 2200m x 790mm x 1484mm
Μεταξόνιο 1580mm
Γωνία Κάστερ 27°
Ίχνος Τροχού 104mm
Ύψος Σέλας 790mm
Απόσταση από το έδαφος 135mm
Απόβαρο 235kg
ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Τύπος Εμπρός φ41mm USD,διαδρομή 120mm
Τύπος Πίσω Monoshock αμορτισέρ, ψαλίδι Pro-Link, διαδρομή 120mm
ΤΡΟΧΟΙ
Τύπος Εμπρός Ακτινωτή Ζάντα
Τύπος Πίσω Ακτινωτή Ζάντα
Διάσταση Ζάντας Εμπρός 17M/C x MT3.50
Διάσταση Ζάντας Πίσω 15M/C x MT4.50
Ελαστικό Εμπρός 120/70-R17M/C
Ελαστικό Πίσω 160/60-R15M/C
ΦΡΕΝΑ
Τύπος Συστήματος 2-κάναλο ABS
Εμπρός Δύο δισκόφρενα 310mm με ακτινικές δαγκάνες 4 εμβόλων
Πίσω Δισκόφρενο 240mm με δαγκάνα 1-εμβόλου
ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Όργανα Έγχρωμη οθόνη οργάνων TFT 5”
Σύστημα προστασίας Smart Key system
Προβολέας LED
Πίσω φως LED

Google News Ακολουθήστε το 2WO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για την μοτοσυκλέτα από την Ελλάδα και τον κόσμο.


To FALCON 125 είναι πλήρως εξοπλισμένο και ιδανικό για τον αναβάτη που θέλει να κινείται με ασφάλεια, οικονομία (χαμηλή κατανάλωση, μειωμένα ασφάλιστρα και τέλη) άνεση, αλλά και στυλ
Ένα από τα σημαντικότερα μέρη του κράνους που πρέπει να την προσέχουμε "σαν τα μάτια μας"
H Malossi διαθέτει μια άκρως «επιθετική» και αεροδυναμική γκάμα προστατευτικών ανεμοθωράκων – Fly screens για scooter, οι οποίοι τοποθετούνται με ευκολία και αντικαθιστούν με ακρίβεια τους ΟΕΜ του οχήματός σας
Η Yamaha ενισχύει την κορυφαία γκάμα μοντέλων Adventure της, με τις εκδόσεις Ténéré 700 Extreme & Ténéré 700 Explore

Με την περιήγησή σας στο 2wo.gr συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies. Ενημερωθείτε για τις κατηγορίες cookies που χρησιμοποιούμε, πως λειτουργούν και πως μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε από την Πολιτική Διαχείρισης Cookies.