Δελτία Τύπου

Royal Alloy: Έρχεται στην Ελλάδα!

Με vintage σχεδίαση


12.11.2018

Τα μεταλλικά σκούτερ της βρετανικής φίρμας πήραν επιτέλους την πολυπόθητη έγκριση τύπου EURO 4 τον Μάϊο του 2018 στην Αγγλία, και πλέον ανοίγει ο δρόμος για την κυκλοφορία τους και στους Ευρωπαϊκούς δρόμους

royal alloy hellas buggy motors greece image1

Tη διάθεσή τους για την ελληνική αγορά να αναλαμβάνει η Buggy Motors, γνωστή απο την αντιπροσώπευση στην Ελληνική αγορά οχημάτων όπως τα BeachBuggy®(Summer Cars), τα Joyner(OffRoad & 4x4) και τα Secma (sport FunCars).

H Royal Alloy (RA Engineering Co.Ltd) με έδρα το Lancashire της Αγγλίας, προήλθε μετα απο διακοπή πολυετούς συνεργασίας με άλλη εταιρεία δίτροχων στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την οποία ήλεγχε την κατασκευή τους, την έρευνα και την ανάπτυξή τους.

royal alloy hellas buggy motors greece image3

Τα scooter της RA ακολουθούν vintage σχεδιαστικές γραμμές του παρελθόντος, με την εταιρεία να κατοχυρώνει πλέον πατέντες και την πνευματική ιδιοκτησία των σχεδίων των scooter της, δίνοντας μεγάλη προσοχή στην ποιότητα κύλισής τους (διπλά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ εμπρός και πίσω) και στην ποιότητα των υλικών τους (Μέταλλο, δέρμα και αλουμίνιο). Για τα μηχανικά και ηλεκτρικά τους μέρη, η Royal Alloy δανείζεται σύνολα απο δοκιμασμένες και αξιοπιστες λύσεις (Aprilia engines/Bosch ABS/Magneti Marelli EFI).

Οι τιμές τους θα ξεκινούν απο τα €1899,- για τα 50cc και €2599,- για τα 125cc ενώ στην παγκόσμια έκθεση δικύκλου EICMA 2018 η εταιρεία παρουσιάζει νέα μοντέλα και κυβικά σε παγκόσμια πρεμιέρα (300cc)

royal alloy hellas buggy motors greece image4

Ενα ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο παγκοσμίως, θα διακινεί τα προϊόντα RA (Scooter, αξεσουάρ και Ενδύματα Royal Alloy) στις 5 ηπείρους ενω στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στην Ταϊλάνδη, θα μεταφερθεί το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής της φίρμας, για την κάλυψη της παγκόσμιας ζήτησης.

Η Buggy Motors, θα "στήσει" ξεχωριστά τη νέα της επιχειρηματική μονάδα, την Royal Alloy Hellas (FABUS GROUP AE), με ανεξάρτητο δίκτυο μεταπωλητών και αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα (πληροφορίες στο 210-2837530)

Περισσότερα στο www.RoyalAlloy.gr και στα social www.facebook.com/RoyalAlloy Hellas, www.instagram.com/RoyalAlloy_Hellas

Ποιοτικές στολές, που αντέχουν στην σκληρή χρήση, χάρις στα σύγχρονα υλικά κατασκευής τους
Η αγορά το 2018 έκλεισε με 62,4 εκατομμύρια μονάδες, αυξημένο κατά 1,8% από το προηγούμενο έτος. Το ρεκόρ όλων των εποχών είναι 64,2 εκατομμύρια το 2012
Κέρδισε έως €1000 με την αγορά οποιουδήποτε καινούργιου μοντέλου Sportster® 883 ή 1200 έως 28 Φεβρουαρίου 2019
Η Yamaha προσκαλεί όλους τους κατόχους της YZF-R1M του 2019 να συμμετάσχουν χωρίς χρέωση στο Yamaha Racing Experience αυτής της χρονιάς στην Πίστα Silverstone του Ηνωμένου Βασιλείου, στις 13 και 14 Μαΐου