Δελτία Τύπου

Η Kawasaki δίνει Υπόσχεση Επιδόσεων στην Intermot

Με δύο νέες μοτοσυκλέτες κατηγορίας Α1 και αναβαθμισμένα H2 και Ninja ZX-10R


03.10.2018

Επιλέγοντας την Intermot για να παρουσιάσει τα πρώτα νέα της μοντέλα για το 2019, η Kawasaki επιστεγάζει τη δυναμική της παρουσία με μια “Υπόσχεση Επιδόσεων” προς τους αναβάτες

Συνεχίζοντας το κύμα των νέων μοντέλων που έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία από το Akashi επέλεξε τη σημαντική έκθεση της Intermot για να αποκαλύψει δύο νέα μοντέλα στην κατηγορία Α1, σχεδιασμένα ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά, καθώς και ένα πλήθος αναβαθμίσεων για τη σειρά των μοτοσυκλετών Ninja.

hi 19ZX1002J 201GY1ARBA2CG A 001

Έχοντας σπάσει πρόσφατα το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας στη Bonneville “Speed Week” 2018, η Ninja H2 αλλά και η Ninja H2 Carbon εμφανίζονται με σημαντικές αναβαθμίσεις για το 2019, όπως η εφαρμογή μιας καινοτόμου ανθεκτικής βαφής που αυτό-επιδιορθώνεται, νέας οθόνης TFT στον πίνακα οργάνων και των ελαστικών RS11 της Bridgestone.

Το ήδη εξεζητημένο οπλοστάσιο ηλεκτρονικών βοηθημάτων αναβάτη εμπλουτίζεται με την προσθήκη συνδεσιμότητας με smartphone, μέσω της εφαρμογής της Kawasaki “Rideology”, που επιτρέπει την άμεση επικοινωνία μεταξύ του αναβάτη και της μοτοσυκλέτας και την εμφάνιση και αποθήκευση πληροφοριών οδήγησης στην κινητή συσκευή.

hi 19ZX1002J 205GY2FEG2CG A 002

Εκπληρώνοντας την Υπόσχεση Επιδόσεων, και τα δύο υπερτροφοδοτούμενα μοντέλα, που μπορούν να οδηγηθούν στο δρόμο, εμφανίζουν μια εντυπωσιακή αύξηση της ιπποδύναμης στα 231 PS, αριθμός που ενισχύεται ακόμη περισσότερο χάρη στο σύστημα Ram-Air της Kawasaki. Για να αντεπεξέλθει στην αυξημένη ιπποδύναμη, το αναθεωρημένο σύστημα φρένων παρέχει εξαιρετική ισχύ πέδησης, χάρη στις νέες δαγκάνες Brembo Stylema που προσφέρουν πιο αποτελεσματική ψύξη.

hi 19MY ZX 10R 007190 1 001

Η τριπλέτα της σειράς Ninja ZX-10R έχει δεχτεί επίσης ένα πλήθος αναβαθμίσεων για το 2019, με αλλαγές στον κινητήρα που ανεβάζουν την ιπποδύναμη στα 203 PS για τα μοντέλα ZX-10R και ZX-10R SE, και στα 204 PS για την αγωνιστική Ninja ZX-10RR. Η εφαρμογή σε όλα τα μοντέλα νέου συστήματος ενεργοποίησης βαλβίδων με κοκοράκια επιτρέπει πιο γρήγορους εκκεντροφόρους και τη χρήση κυλινδροκεφαλής που μπορεί να δεχτεί εκκεντροφόρους με μεγαλύτερο βύθισμα. Επιπλέον, ο κινητήρας της Ninja ZX-10RR φέρει νέες μπιέλες τιτανίου της Pankl που εξοικονομούν βάρος, μειώνουν την αδράνεια του στροφάλου κατά 5% και αυξάνουν το όριο στροφών κατά 600 rpm. Όλα τα νέα μοντέλα είναι πλέον εξοπλισμένα με up and down Quickshifter και νέο κάλυμμα κυλινδροκεφαλής σε κόκκινο χρώμα, που τονίζει τις εντυπωσιακές επιδόσεις των μοτοσυκλετών.

hi Ninja 125 Angle 1 SML

Όσο κι αν αποτελούν αντικείμενο πόθου οι κορυφαίες μοτοσυκλέτες της σειράς Ninja, σίγουρα δεν είναι κατάλληλες για τους νεότερους αναβάτες. Για αυτό το νέο κοινό που κάνει την είσοδό του στον κόσμο της μοτοσυκλέτας, η Kawasaki παρουσιάζει δύο νέα μοντέλα 125cc, συμβατά με τα διπλώματα οδήγησης Α1.

19BR125K BK1 RF

Σχεδιασμένα αποκλειστικά για την ευρωπαϊκή αγορά, τα νέα Ninja 125 και Ζ125 είναι εξοπλισμένα με ελαφρύ πλαίσιο τύπου χωροδικτύωμα και κινητήρες που αποδίδουν μέγιστη ισχύ 15 PS και μέγιστη ροπή 11,7 Nm. Η Ninja 125 έχει σχεδιασμό επηρεασμένο από την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ninja ZX-10RR, ενώ το Ζ 125 αποπνέει τη σχεδιαστική φιλοσοφία Sugomi της οικογένειας Ζ.

hi 19ZX1002E CG FingerFollower

Συνοψίζοντας την παρουσίαση στην Intermot και προαναγγέλλοντας τα επερχόμενα νέα απολαυστικά μοντέλα για το 2019, ο Γενικός Διευθυντής της Kawasaki Motors Europe, κ.Kenji Nagahara έδωσε μια υπόσχεση για το μέλλον: «Η Υπόσχεση Επιδόσεων που σας δίνω σήμερα είναι ότι η Kawasaki Motors Europe θα συνεχίσει να διαδραματίζει ένα σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη μοτοσυκλετών προορισμένων για την αγορά μας, οι οποίες θα προσφέρουν μια απόλυτη εμπειρία οδήγησης και μια συναρπαστική αίσθηση ελέγχου».

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Triumph διοργανώνει διήμερο εορταστικών προσφορών την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου
Τα νέα μοντέλα ΥΑΜΑΗΑ ΧΜΑΧ300 IRON MAX και YAMAHA XMAX400 IRON MAX είναι ειδικές εκδόσεις σε περιορισμένα τεμάχια
Με τις νέες χειμερινές προσφορές της Kawasaki, το όνειρό σου να αποκτήσεις τις κορυφαίες Adventure Tourer Versys 650 και Versys-X 300 γίνεται πιο προσιτό από ποτέ
Λίγο πριν τελειώσει το 2018, ήρθαν στη χώρα μας μοντέλα της νέας χρονιάς