Δελτία Τύπου

KTM OFF ROAD DAYS 2018: Take a bite!

Νιώσε την πορτοκαλί εμπειρία με τις νέες KTM


11.09.2018

H KTM SEE σας προσκαλεί να ζήσετε μια αληθινή "READY TO RACE" εμπειρία οδηγώντας τις πετυχημένες enduro και τις ριζικά ανανεωμένες motocross μοτοσυκλέτες του 2019!

 


Τα φετινά KTM OFFROAD DAYS ακολουθούν αντίστροφη πορεία με εκκίνηση την πρωτεύουσα του enduro, την πόλη των Γρεβενών. Με βόρεια κατεύθυνση θα συνεχίσουν στη Θεσσαλονίκη και από εκεί σε Ξάνθη και Καβάλα. Η επιστροφή νότια θα βρει τα χωμάτινα μοντέλα να οργώνουν τις πίστες των Τρικάλων και της Κατερίνης για να καταλήξουν τέλος Οκτώβρη στην Αθήνα. 

Όπως κάθε χρόνο, τα KTM OFFROAD DAYS είναι ανοιχτά για όλους τους λάτρεις της χωμάτινης οδήγησης, τόσο του motocross όσο και του enduro. Φυσικά η KTM S.E.E. μαζί με τους συνεργάτες της θα χαρούν να σας υποδεχτούν στις πίστες και τις ειδικές διαδρομές που θα έχουν προετοιμαστεί αποκλειστικά για το σκοπό αυτό. 

Action KTM 350 EXC F MY2019 02

Με τη διαθέσιμη γκάμα των KTM OFFROAD DAYS να περιλαμβάνει την επαναστατική δίχρονη KTM 300 EXC με το σύστημα ψεκασμού TPI, την εμπορικότερη τετράχρονη KTM 350 EXC-F, τα πιο αντιπροσωπευτικά μοντέλα της ριζικά ανανεωμένης γκάμας motocross, KTM 250 SX-F και KTM 450 SX-F, είναι σίγουρο πως όλοι θα απολαύσουν μια πραγματική "READY TO RACE" εμπειρία. 

Θα περιμένουμε με χαρά να σας υποδεχτούμε σε οποιαδήποτε από τις έξι στάσεις των OFFROADDAYS 2018.

Ημερομηνίες & Τόποι Διεξαγωγής:

Σάββατο 22 & Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 Γρεβενά - ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ GROUP
Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 Σέρρες - ΜΑΚΙΝΑ
Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 Θεσσαλνίκη ΜΑΚΙΝΑ
Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 Ξάνθη - ΔΡΑΜΟΝ
Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 Καβάλα - ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ
Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 Τρίκαλα – ΣΙΩΚΗΣ ΜΟΤΟ
Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 Κατερίνη – BOB’SMOTORGARAGE
Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 Αθήνα – KTM DEALERS OF ATHENS

 

KTM 350 EXC F MY2019 90 degree left

Μοτοσυκλέτες διαθέσιμες προς δοκιμή:


KTM 300 EXC TPI
KTM 350 EXC-F
KTM 250 SX-F
KTM 450 SX-F

Για πληροφορίες επικοινώνησε σήμερα με τον πλησιέστερο συνεργάτη της KTM ή δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Όροι συμμετοχής :

Οι αναβάτες να έχουν την κατάλληλη ενδυμασία offroad και εξοπλισμό (κράνος, γάντια, μπότες, θώρακα κλπ).
Οι αναβάτες πρέπει να είναι άνω των 15 ετών, και μέχρι την ηλικία των 18 θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα (έγγραφη συναίνεση κηδεμόνα)
Οι αναβάτες (εάν συνοδεύονται ο γονέας ή ο κηδεμόνας) θα πρέπει να υπογράψουν την σχετική Δήλωση Παραλαβής και Αποποίησης.
Η σχεδιασμένη διαδρομή θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες στα KTM OFFROAD DAYS με τις μοτοσυκλέτες των testrides.

Ιδανικά γάντια για τις χειμερινές σας εκδρομές με αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη
Η Yamaha ανακοινώνει την τριετή συνεργασία τεχνικής υποστήριξης για τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας (Tour de France), τον Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας (Giro d'Italia) και τον Ποδηλατικό Γύρο της Ισπανίας (La Vuelta)
Oι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας » έρχονται το 2019, νωρίτερα στην αρχή του καλοκαιριού και με ανανεωμένο concept
Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να οδηγήσουμε μια σειρά από νέα και πολύ ενδιαφέροντα δίκυκλα για τη χώρα μας