Δελτία Τύπου

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross: Διπλή νίκη για τον Παναγιώτη Κουζή με Honda CRF450R

Στην κατηγορία ΜΧ2 ο Παναγιώτης Παπίλας με Honda CRF250R τερμάτισε στην 2η και 3η θέση της κατηγορίας του


20.04.2018

O Παναγιώτης Κουζής με Honda CRF450R κέρδισε την πρώτη θέση της ΜΧ1 κατηγορίας και στα δύο σκέλη του 4ου αγώνα Motocross που διοργανώθηκε στην πίστα της Χαλκίδας

 

 

Ο Παναγιώτης Κουζής, μία συμμετοχή της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας της Honda moto στην Ελλάδα, οδηγώντας μία Honda CRF450R μετά τη διπλή του νίκη στη Χαλκίδα επανέλαβε τον περσινό του θρίαμβο στην ίδια πίστα και διεύρυνε ακόμη περισσότερο τη διαφορά από το 2ο αναβάτη στην κατηγορία του. Έχοντας συγκεντρώσει 197 βαθμούς δημιούργησε μία διαφορά 33 βαθμών από το 2ο αναβάτη στην κατηγορία τον Ανάργυρο Τσαρνά.

Ο 15 φορές πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, Παναγιώτης Κουζής στον τερματισμό δήλωσε: «με τη σημερινή μου νίκη βρίσκομαι μία ανάσα πριν από την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος. Η Honda CRF450R είναι εκπληκτική μοτοσυκλέτα και σου δίνει τα εχέγγυα για να πρωταγωνιστήσεις στο πρωτάθλημα. Ο πίστα της Χαλκίδας ήταν αρκετά δύσκολη και το επίπεδο του ανταγωνισμού ήταν πολύ υψηλό κάτι που είναι πολύ σημαντικό για το επίπεδο του αθλήματος στη χώρα μας.»

 

Honda 4

Στην ΜΧ2 κατηγορία ο Παναγιώτης Παπίλας πραγματοποίησε την καλύτερη επίδοση του στη φετινή χρονιά. Ο αναβάτης του CRF250R στάθηκε άτυχος στο πρώτο σκέλος του αγώνα όπου και προηγούνταν έξι γύρους πριν από την πτώση της καρό σημαίας από κλαταρισμένο ελαστικό. Ο Παναγιώτης Παπίλας στον τερματισμό δήλωσε: «είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μου στη Χαλκίδα αφού βρισκόμουν στην πρώτη θέση λίγο πριν το τέλος του 1ου σκέλους. Νιώθω χαρούμενος από το σημερινό μου αποτέλεσμα καθώς έχω μάθει τη νέα μου μοτοσυκλέτα.»

Ο 4ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος motocross διοργανώθηκε με επιτυχία από την ΑΜΛΕΧ και είχε ως βασικά του χαρακτηριστικά τις πολλές συμμετοχές, πολύ γρήγορους χρόνους με αποτέλεσμα οι αναβάτες να βρίσκονται ο ένας κοντά στον άλλον και μεγάλο αριθμό θεατών που απόλαυσαν πλούσιο θέαμα με πολλές προσπεράσεις και «εναέριες μάχες».

 

Honda 5

Ο 5ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross θα διοργανωθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στην πίστα του Πύργου.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στον 4ο αγώνα της χρονιάς στα Χαλκίδα είναι

 

Honda 5

Honda 6

Η Andeli Mototouring καλωσορίζει και πάλι τον Κωνσταντίνο Μητσάκη τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου και ώρα 19:30 στις εγκαταστάσεις της, όπου θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το οδοιπορικό «Δρόμος Ειρήνης 2018: Αρχαία Ολυμπία-Χιροσίμα»
Η KTM RC390 είναι μια μοτοσυκλέτα την οποία ονειρεύεται κάθε έφηβος. Με σπορ σχεδίαση, ισχυρό κινητήρα, εκρηκτικές επιδόσεις, κορυφαία περιφερειακά και τον READY TO RACE χαρακτήρα της KTM
Τα on off «σάρωσαν» για μια ακόμη χρονιά τις λίγες ταξινομήσεις μοτοσυκλετών στην χώρα μας
Daytona Rockstar 400i ABS μία μοτοσυκλέτα 400κ.εκ. γεννημένη από τα παλιά, για τις απαιτήσεις του σήμερα!