Δελτία Τύπου

H BMW Motorrad στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018

Με τα νέα Adventure, scooter και superport


17.04.2018

Για ακόμα μία χρονιά, η λαμπερή παρουσία της BMW Motorrad δεν θα μπορούσε να λείπει από την Έκθεση Μοτοσυκλέτας

Αυτή τη φορά, θα βρίσκεται εκεί και ημοναδική HP4 Race! Ασυναγώνιστα επιβλητική, θα σε κάνει να διαπιστώσεις από κοντά την επιτομή της τεχνολογικής τελειότητας σε κάθε της λεπτομέρεια.

HP4 Race

Τα νέα μέλη της οικογένειας Adventure,F 750 GS και F 850 GS, με τη δυναμική τους όψη και τις αναλλοίωτες καταβολές GS, θα αποτελέσουν αναμφίβολα το πιο εντυπωσιακό δίδυμο των ημερών• ένα δίδυμο έτοιμο να εντυπωσιάσει τους λάτρεις των δύο τροχών.

C400X

Τέλος, το νέο C 400 Χ, συνώνυμο της Premium επιλογής στην αστική μετακίνηση, θα εντυπωσιάσει με το χαρακτήρα του και τον πλούσιο εξοπλισμό του. Οι επισκέπτες της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας 2018, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πρώτοι τα νέα μοντέλα και να ανακαλύψουν από κοντά τον κόσμο της BMW Motorrad μέσα από τη μεγάλη γκάμα μοτοσυκλετών στο εντυπωσιακό μας περίπτερο.

Οι κορυφαίες motocross μοτοσυκλέτες της αγοράς μόλις έγιναν πιο προσιτές!
Ένας από τους καλύτερους αναβάτες Extreme Enduro όλων των εποχών θα βρεθεί στην Ελλάδα , ύστερα από πρόσκληση του Enduro Club Θήβας, σε ένα διήμερο γεμάτο ανεπανάληπτες εμπειρίες
  Παρουσιάζεται ο νέος κινητήρας 300 HPE, ο όποιος αποδίδει περισσότερους από 23 ίππους, ο πιο ισχυρός και αποδοτικός κινητήρας στην ιστορία της Vespa
Στις 22 Ιανουαρίου στην Αίγλη Ζαπείου διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά το συνέδριο-θεσμός για την εναλλακτική μετακίνηση, «Ecomobility»