Δελτία Τύπου

H BMW Motorrad στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018

Με τα νέα Adventure, scooter και superport


17.04.2018

Για ακόμα μία χρονιά, η λαμπερή παρουσία της BMW Motorrad δεν θα μπορούσε να λείπει από την Έκθεση Μοτοσυκλέτας

Αυτή τη φορά, θα βρίσκεται εκεί και ημοναδική HP4 Race! Ασυναγώνιστα επιβλητική, θα σε κάνει να διαπιστώσεις από κοντά την επιτομή της τεχνολογικής τελειότητας σε κάθε της λεπτομέρεια.

HP4 Race

Τα νέα μέλη της οικογένειας Adventure,F 750 GS και F 850 GS, με τη δυναμική τους όψη και τις αναλλοίωτες καταβολές GS, θα αποτελέσουν αναμφίβολα το πιο εντυπωσιακό δίδυμο των ημερών• ένα δίδυμο έτοιμο να εντυπωσιάσει τους λάτρεις των δύο τροχών.

C400X

Τέλος, το νέο C 400 Χ, συνώνυμο της Premium επιλογής στην αστική μετακίνηση, θα εντυπωσιάσει με το χαρακτήρα του και τον πλούσιο εξοπλισμό του. Οι επισκέπτες της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας 2018, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πρώτοι τα νέα μοντέλα και να ανακαλύψουν από κοντά τον κόσμο της BMW Motorrad μέσα από τη μεγάλη γκάμα μοτοσυκλετών στο εντυπωσιακό μας περίπτερο.

Ιδανικά γάντια για τις χειμερινές σας εκδρομές με αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη
Η Yamaha ανακοινώνει την τριετή συνεργασία τεχνικής υποστήριξης για τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας (Tour de France), τον Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας (Giro d'Italia) και τον Ποδηλατικό Γύρο της Ισπανίας (La Vuelta)
Oι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας » έρχονται το 2019, νωρίτερα στην αρχή του καλοκαιριού και με ανανεωμένο concept
Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να οδηγήσουμε μια σειρά από νέα και πολύ ενδιαφέροντα δίκυκλα για τη χώρα μας