Δελτία Τύπου

Η Piaggio Hellas στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018

Τα σημαντικότερα νέα από την Piaggio Hellas στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018


17.04.2018

Η συμμετοχή της Piaggio Hellas στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας έχει σαν στόχο την παρουσίαση στο κοινό των σημαντικότερων μοντέλων σκούτερ και μοτοσυκλετών από τα εμπορικά σήματα που αντιπροσωπεύει: Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Derbi

 Παράλληλα με την πλούσια τρέχουσα γκάμα, θα παρουσιαστούν τα νέα μοντέλα:

- Vespa Primavera και Vespa Sprint MY18
- Moto Guzzi V7 III Carbon - Rough - Milano
- Moto Guzzi V9 MY18
- Κιτ Aprilia Racing Factory Works
- Νέα RX 125cc
- Νέα σειρά μοτοσυκλετών Derbi 50cc

Τέλος το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την έκδοση Liberty Delivery αλλά και ορισμένες ειδικές προσαρμογές των μοντέλων MP3 και Beverly, που έχουν δημιουργηθεί για να καλύψουν ειδικές ανάγκες της αστυνομίας σε ευρωπαϊκές χώρες.

Vespa Primavera

Για το 2018 η Vespa Primavera βελτιώθηκε περαιτέρω με μια σειρά ενημερώσεων που ενισχύουν την άνεση και την ασφάλεια και ανανεώνουν το στυλ. Τα πιο σημαντικά νέα έρχονται από τη διάσταση των τροχών: κατασκευασμένοι από κράμα αλουμινίου και με ασυνήθιστη σχεδίαση πέντε ακτίνων, και οι δύο έχουν μέγεθος 12”. Η ενεργητική ασφάλεια ενισχύεται χάρη στην τεχνολογία LED που χρησιμοποιείται τώρα στα μπροστά και πίσω φώτα, ενώ ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει πλέον το άνοιγμα της σέλας με τηλεχειριστήριο και το σύστημα εντοπισμού σκούτερ (bike finder). Η Vespa Primavera επωφελείται από περαιτέρω επεμβάσεις που ανανεώνουν τη γραμμή της και την κάνουν να ξεχωρίζει από τις προηγούμενες εκδόσεις. Καινούργια είναι η διακριτική «γραβάτα» που εμφανίζεται μπροστά και η λεπτομέρεια χρωμίου στο μπροστινό φτερό.

03 Primavera 50 Anniversario
Η Vespa Primavera 50° Anniversario γιορτάζει τα πρώτα υπέροχα 50 χρόνια ενός διαχρονικά κλασικού μοντέλου. Διατίθεται με κινητήρες i-get 50cc και i-get 125cc και ξεχωρίζει χάρη στους ασυνήθιστους χρωματισμούς γαλάζιο “Light Blue” και καφέ “Brown” με συνδυασμένο χρώμα σέλας, το κομψό γκρι φινίρισμα των τροχών με πέντε ακτίνες και φυσικά το λογότυπο που είναι κομψά τοποθετημένο στο εσωτερικό της μάσκας.

Vespa Sprint

Για το 2018, η Vespa Sprint υποβλήθηκε σε μια σειρά στιλιστικών και τεχνολογικών εξελίξεων. Η ενεργητική ασφάλεια ενισχύεται χάρη στην τεχνολογία LED που χρησιμοποιείται τώρα στα μπροστά και πίσω φώτα, ενώ ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει πλέον το άνοιγμα της σέλας με τηλεχειριστήριο και το σύστημα εντοπισμού σκούτερ (bike finder). Καινούργια είναι η διακριτική «γραβάτα» που εμφανίζεται μπροστά, μια προσθήκη που ανανεώνει τη γραμμή της Vespa Sprint, κάνοντάς την να ξεχωρίζει από τις προηγούμενες εκδόσεις.

20 Sprint S
Η Vespa Sprint S τονίζει τον σπορ χαρακτήρα της Vespa Sprint και αποτελεί την πιο τολμηρή έκδοση της οικογένειας Vespa με «μικρό σώμα». Ο πιο σημαντικός νεωτερισμός είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων μέσω έγχρωμης οθόνης TFT 4.3”. Το όργανο, εκτός από την εμφάνιση όλων των κλασικών πληροφοριών, λειτουργεί και ως οθόνη για την ανανεωμένη έκδοση της Vespa Multimedia Platform.

MG V7III Lineup 5

Νέες εκδόσεις Moto Guzzi V7 III
Η οικογένεια V7 III μεγαλώνει με τις νέες ειδικές εκδόσεις Carbon, Rough και Milan, ένας φόρος τιμής της Moto Guzzi στην τέχνη της εξατομίκευσης. Διακρίνονται από τη διαφορετική εμφάνιση, που επιτεύχθηκε εφαρμόζοντας με αυθεντικότητα και τεχνική ικανότητα μια σειρά από ειδικά μέρη υψηλής ποιότητας, ικανά να προσδώσουν σε κάθε μοτοσυκλέτα διαφορετική χροιά και μοναδικό χαρακτήρα. Η V7 III Carbon (σε περιορισμένη και αριθμημένη έκδοση) εξυμνεί την εξατομίκευση με την αυθεντικότητα και την καλαισθησία της, εμπλουτίζοντας το γνήσιο στυλ V7 με την πολύτιμη και σύγχρονη ποιότητα πολλών μερών από ανθρακόνημα, καθώς και ένα πλήθος άλλων λεπτομερειών σε κόκκινο χρώμα, όπως οι κεφαλές του κινητήρα, οι ραφές της νέας σέλας από υλικό Alcantara και η δαγκάνα Brembo του μπροστινού φρένου.

MG V7III Rough 4

Η V7 III Rough ξεχωρίζει από τους ακτινωτούς τροχούς με τα ελαστικά με τακούνια και τις πολυάριθμες λεπτομέρειες που της χαρίζουν ένα πιο ακατέργαστο στυλ. Ο εξοπλισμός ολοκληρώνεται με την αποκλειστική σέλα με ραφές και ιμάντα συγκράτησης συνεπιβάτη και το ζεύγος των αλουμινένιων πλευρικών καπακιών. Η V7 III Milano διακρίνεται για το ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο στυλ της και τον πλούσιο εξοπλισμό, που περιλαμβάνει πίνακα οργάνων με διπλό κυκλικό καντράν, εξατμίσεις χρωμίου και χειρολαβή συνεπιβάτη. Ξεχωρίζει χάρη στα φωτεινά χρώματα του ρεζερβουάρ και τους ακτινωτούς τροχούς, που προσδίδουν πιο σύγχρονη εμφάνιση. Ο βασικός εξοπλισμός ολοκληρώνεται με πολύτιμες λεπτομέρειες, όπως τα φτερά και τα πλευρικά καπάκια από αλουμίνιο.

19 V9 Roamer

Moto Guzzi V9 MY 2018
Οι V9 είναι οι easy cruiser Moto Guzzi. Η V9 Roamer είναι η κομψή custom ενώ η V9 Bobber αντιπροσωπεύει το τολμηρό και ουσιαστικό πνεύμα της Moto Guzzi. Και οι δύο ξεχωρίζουν με την ξεχωριστή ποιότητα του εξοπλισμού τους και την επιμελή προσήλωση στη λεπτομέρεια, και τροφοδοτούνται από τον δικύλινδρο κινητήρα Moto Guzzi 850cc, με εξαιρετικά χαρακτηριστικά ροπής, ρευστότητας και άμεσης απόκρισης που συμβάλλουν σε μια πραγματικά συναρπαστική οδηγική εμπειρία.

01 V9 Bobber

Οι εκδόσεις V9 του 2018 είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς βελτιστοποίησης που η Moto Guzzi εφαρμόζει στα μοντέλα της. Οι Roamer και Bobber διακρίνονται μεταξύ τους με πιο έντονη διαφοροποίηση, αποκτώντας δύο ξεκάθαρα διακριτές προσωπικότητές: η μία πιο ταξιδιωτική και η άλλη πιο σπορ. Η V9 Roamer στρέφει το βλέμμα της στις μεγαλύτερες διαδρομές με την εισαγωγή ενός νέου ζεύγους πίσω αναρτήσεων και ενός νέου μπροστινού προστατευτικού φέρινγκ. Η V9 Bobber αποκτά νέα ματ γραφικά και διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις: μπλε “Blue Impeto”, μαύρο “Nero Notte” και γκρι “Grigio Tempesta”.

Κιτ Aprilia Racing Factory Works
Η Aprilia Racing είναι η πιο προηγμένη πλατφόρμα του Ομίλου Piaggio για την ανάπτυξη της τεχνολογίας που εφαρμόζεται πρώτα στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες και έπειτα στα εργοστασιακά μοντέλα. Το Αγωνιστικό Τμήμα που έχει φέρει 54 παγκόσμιους τίτλους στη μάρκα του Noale, προώθησε κατά το τελευταίο έτος το πρόγραμμα "Factory Works" για να καταστήσει διαθέσιμη την ίδια τεχνολογία που αναπτύχθηκε για την Aprilia RSV4 - επτά φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Superbike - σε οποιονδήποτε θέλει να ανταγωνιστεί σε κορυφαία πρωταθλήματα ή απλώς θέλει μία RSV4 με βελτιστοποιημένη απόδοση για χρήση σε πίστα.

1 RSV4 Factory Works

Το πρόγραμμα διευρύνεται με την εισαγωγή ενός κιτ Aprilia RSV4 που μεγιστοποιεί την απόδοση του κινητήρα, μειώνει το συνολικό βάρος και βελτιώνει την αεροδυναμική. Χάρη στα νέα έμβολα, τις διαφορετικές κεφαλές, την πλήρως αγωνιστική εξάτμιση και την χαρτογράφηση της κεντρικής μονάδας, ο κινητήρας αγγίζει τους 215 ίππους. Οι προσθήκες που μειώνουν το βάρος περιλαμβάνουν μπαταρία λιθίου και νέο ρεζερβουάρ, τα οποία, μαζί με το πλήρες σύστημα εξάτμισης, κάποια μέρη από ανθρακόνημα και την άνω πλάκα αλουμινίου που κατασκευάστηκε πλέον ως ενιαίο κομμάτι, φέρουν συνολικό περιορισμό βάρος περίπου 10 κιλών. Το νέο κιτ Factory Works μπορεί να εμπλουτιστεί περαιτέρω μέσω ενός σετ αεροδυναμικών «φτερών», τεχνολογία που αναπτύχθηκε από την Aprilia πάνω στο πρωτότυπο RS-GP για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP.

Aprilia RX 125
Έχοντας κληρονομιά μια ιστορία γεμάτη επιτυχίες της Aprilia σε αγώνες εκτός δρόμου, η Aprilia RX 125 προσφέρει κορυφαία σπορ χαρακτηριστικά, συνδυάζοντας το τεχνολογικό περιεχόμενο της παράδοσης της Aprilia με μια προκλητική εμφάνιση. Η ανανεωμένη RX 125 διαθέτει εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, δυνατές επιδόσεις και προηγμένη τεχνολογία. Μία μοτοσυκλέτα που απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος, από την αρχή της πορείας τους στον κόσμο των δύο τροχών.

02 RX 125

Η Aprilia RX 125 είναι η ιδανική επιλογή για διασκέδαση σε off road διαδρομές. Είναι εξοπλισμένη με εκλεπτυσμένο μονοκύλινδρο κινητήρα 125cc, έναν τετράχρονο κινητήρα τον οποίο η Aprilia πέτυχε να βελτιώσει περαιτέρω ώστε να πληροί το αυστηρό πρότυπο Euro 4 χωρίς συμβιβασμούς στις επιδόσεις ή την οδηγική απόλαυση. Με την υψηλή απόδοση και την αυξημένη ασφάλειά της, η RX είναι εξοπλισμένη με προηγμένες αναρτήσεις και η μοναδική μοτοσυκλέτα στην κατηγορία που διαθέτει σύστημα πέδησης ABS με σύστημα αποτροπής ανύψωσης του πίσω τροχού, το οποίο εγγυάται ακρίβεια και ολικό έλεγχο πέδησης και προσαρμόζει την ανύψωση του πίσω τροχού στο βίαιο φρενάρισμα.

Derbi Senda X-Treme και Senda Racing

Κυρίαρχα στην κατηγορία των 50cc, τα μοντέλα Senda X-Treme και Senda Racing φέρουν τα πιο σημαντικά στοιχεία της Derbi και ικανοποιούν τις ανάγκες των νέων οδηγών, ενώ παρουσιάστηκαν εξ’ ολοκλήρου ανανεωμένα στη σχεδίαση και τα γραφικά. Η Senda X-Treme διατίθεται σε έκδοση Enduro ή Motard: μια σημαντική διαφορά μεταξύ των εκδόσεων R και SM είναι οι τροχοί, οι οποίοι στην Enduro είναι ακτινωτοί 21” μπροστά και 18” πίσω, με ελαστικά εκτός δρόμου, ενώ στην SM Supermotard και οι δύο είναι 17”, ελαφρού κράματος αλουμινίου, με ελαστικά δρόμου. Επίσης καινούργια είναι τα φανάρια (LED στο πίσω μέρος), το τιμόνι, τα ψηφιακά όργανα και η σέλα.

03 Senda Racing 50 SM

Και τα δύο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με έναν εξαιρετικό μονοκύλινδρο υγρόψυκτο δίχρονο κινητήρα 50cc, εγκεκριμένο σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς εκπομπών Euro 4: στο νέο σκούρο γκρι χρώμα, είναι εξοπλισμένος με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο καρμπυρατέρ και τριοδικό καταλύτη.
Το Derbi Senda Racing, που διατίθεται στην έκδοση SM, ξεχωρίζει με τον βελτιωμένο και εξειδικευμένο τεχνικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει τιμόνι μεταβλητής διατομής από αλουμίνιο και νέο ανεστραμμένο πιρούνι διαμέτρου 41mm.

07 Senda X Treme 50 R

Επειδή οδηγείτε το καλοκαίρι δεν σημαίνει πως πρέπει να υποφέρετε από τη ζέστη. Επίσης, δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε μια «περιουσία» για να αποκτήσετε ένα ζευγάρι καλοκαιρινά γάντια
Η Yamaha γιορτάζει την επέτειο των 50 χρόνων της στην Ελλάδα και σας προσκαλεί στο περίπτερό της στις «Ημέρες Μοτοσυκλέτας» από τις 20 ως και τις 23 Ιουνίου στο Παλαιό Αμαξοστάσιο, στο Γκάζι! 
Τα μοντέλα της σειράς Athensville της Euro Motors είναι διαθέσιμα και στην Ελληνική αγορά και το χαρακτηριστικό όλων είναι ποιότητα σε προσιτή τιμή
Η SYM προσφέρει το νέο HD300 με έκπτωση 300 ευρώ στην βασική έκδοση, ενώ και αυτή που είναι εφοδιασμένη με το εργοστασιακό top box κοστίζει πλέον 3.740€

Με την περιήγησή σας στο 2wo.gr συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies. Ενημερωθείτε για τις κατηγορίες cookies που χρησιμοποιούμε, πως λειτουργούν και πως μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε από την Πολιτική Διαχείρισης Cookies.