Δελτία Τύπου

Harley on Tour 2018: Οδήγησε την Harley-Davidson των ονείρων σου!

Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας 21 και 22 Απρίλιου


13.04.2018

Ως μέρος της περιπέτειας, το Harley on Tour 2018 προσφέρει test rides σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2018 στις 21 & 22 Απριλίου 2018

Αν ονειρεύεσαι να αποκτήσεις μία από τις 21 καινούριες εντυπωσιακές Harley-Davidson μοτοσικλέτες, αυτή είναι η ευκαιρία να δοκιμάσεις τη μοτοσικλέτα των ονείρων σου.

Με μια επιλογή από 21 μοντέλα της γκάμας του 2018, συμπεριλαμβανομένων των ολοκαίνουριων και αναβαθμισμένων Softail, το Harley On Tour είναι η τέλεια ευκαιρία για σένα, του λάτρη της μοτοσυκλέτας, να προγραμματίσεις ένα test ride με τη Harley-Davidson® που σου ταιριάζει περισσότερο.

harley on tour 2018

Δεν έχει σημασία πόσο καιρό ονειρεύεσαι την ελευθερία, τώρα είναι η ευκαιρία σου να κυνηγήσεις το όνειρο και η επόμενή σου περιπέτεια να ξεκινήσει με αυτό το test ride.

Προγραμμάτισε σήμερα ένα test ride, καλώντας στο 210 34 10 850.

Ιδανικά γάντια για τις χειμερινές σας εκδρομές με αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη
Η Yamaha ανακοινώνει την τριετή συνεργασία τεχνικής υποστήριξης για τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας (Tour de France), τον Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας (Giro d'Italia) και τον Ποδηλατικό Γύρο της Ισπανίας (La Vuelta)
Oι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας » έρχονται το 2019, νωρίτερα στην αρχή του καλοκαιριού και με ανανεωμένο concept
Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να οδηγήσουμε μια σειρά από νέα και πολύ ενδιαφέροντα δίκυκλα για τη χώρα μας