Δελτία Τύπου

Η νέα Kawasaki Ninja 400 ήρθε στην Ελλάδα

Εμπνευσμένη σχεδιαστικά από τη ναυαρχίδα της Kawasaki Ninja H2


29.03.2018

Η νέα κυρίαρχος στην κατηγορία των entry-level sport μοτοσυκλετών είναι πλέον διαθέσιμη για το ελληνικό κοινό

Εμπνευσμένη σχεδιαστικά από τη ναυαρχίδα της Kawasaki Ninja H2, η νέα Ninja 400 διαθέτει επιβλητική supersport εμφάνιση. Το αεροδυναμικό fairing προσφέρει μεγάλη προστασία από τον αέρα και δίνει την εντύπωση μεγαλύτερης σε κυβισμό μοτοσυκλέτας, τραβώντας τα βλέμματα στο δρόμο. Οι αιχμηροί, διπλοί LED προβολείς τονίζουν τον επιθετικό sport χαρακτήρα της Ninja 400.

NINJA 400 5

Ο νέος, compact κινητήρας 399cc προσφέρει κορυφαίες για την κατηγορία επιδόσεις (45 PS), με γραμμική παροχή ισχύος και μεγάλη ροπή στις χαμηλές στροφές. O συμπλέκτης Assist & Slipper χαρίζει ελαφρύτερη αίσθηση στη μανέτα και μειώνει την ολίσθηση του τροχού σε απότομα κατεβάσματα ταχυτήτων.

NINJA 400 3

Χάρη στο νέο, ελαφρύ πλαίσιο τύπου χωροδικτύωμα, το συνολικό βάρος είναι μειωμένο σε σχέση με την προκάτοχο Ninja 300, στα 168 kg, βελτιώνοντας αισθητά το χειρισμό και την ευελιξία της μοτοσυκλέτας. Εξοπλισμένη με πιο ισχυρά φρένα (με δίσκο 310mm εμπρός και την πιο compact μονάδα ABS της Nissin) και αναθεωρημένες αναρτήσεις, η νέα Ninja 400 ανεβάζει το επίπεδο οδήγησης στις entry-level μοτοσυκλέτες.

NINJA 400 4

Η φιλική προς τον αναβάτη εργονομία, με χαμηλό ύψος σέλας (785mm) και φυσική θέση οδήγησης, σε συνδυασμό με την οικονομική κατανάλωση καυσίμου (4,1 l / 100 km), προσδίδουν στη Ninja 400 χρηστικότητα και άνεση για την καθημερινή μετακίνηση.

NINJA 400 2

Η νέα Ninja 400 είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς: Μαύρο στα 6.490€ και Πράσινο (KRT Edition) στα 6.690€

Ανακαλύψτε από κοντά τη συναρπαστική Ninja 400 στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων Kawasaki: www.kawasaki.gr/el/dealers.

Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να οδηγήσουμε μια σειρά από νέα και πολύ ενδιαφέροντα δίκυκλα για τη χώρα μας
Πριν από λίγες ημέρες παραλάβαμε το ολοκαίνουργιο κράνος Pilot Snake, το οποίο εισάγεται στη χώρα μας από την εταιρεία MotoMarket
Τον Φεβρουάριο πουλήθηκαν 276 καινούργιες μοτοσυκλέτες, 9 λιγότερες από τον Ιανουάριο
Τα best seller του Φεβρουαρίου ήταν και πάλι δύο «παπιά», τα οποία ηγούνται των ταξινομήσεων και το πρώτο δίμηνο του 2019