Δελτία Τύπου

9 βραβεία ERMIS απέσπασε η ενέργεια του Honda RoadTrips Italy 2017

...and the Ermis award goes to...


22.03.2018

Εννέα (9) βραβεία απέσπασε συνολικά σε διάφορες κατηγορίες των ERMIS AWARD η ενέργεια Honda RoadTrips Italy που διοργάνωσε η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκης Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda moto στην Ελλάδος και η συνεργάτης της, η διαφημιστική εταιρεία Admine

 Πιο συγκεκριμένα τα βραβεία που απέσπασε η ενέργεια Honda RoadTrips Italy www.hondaroadtrips.gr είναι:

1. Το κορυφαίο βραβείο της δυναμικής Grand Ermis Branded Entertainment & Content

2. Gold Ermis Non – Fiction / All Channels
3. Gold Ermis Live Brand Experience

4. Silver Ermis Web Campaign
5. Silver Ermis Campaign Sites
6. Silver Ermis Social Video / Durable
7. Silver Ermis Integrated Multi – Platform Campaign

8. Bronze Ermis Content Placement
9. Bronze Ermis Social Media

Λίγα λόγια για το Honda Roadtrips

Για 2η συνεχή χρονιά η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. διοργάνωσε το Honda RoadTrips Italy με σύντροφο των 4 αναβατών τη νέα Honda X-ADV. Το Honda Roadtrips είναι μια πλατφόρμα που φτιάχτηκε από ανθρώπους που αγαπούν τη μοτοσυκλέτα για ανθρώπους που τολμούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Honda Road Trips 2017 1

Στο Honda Roadtrips 2017 οι φίλοι της μοτοσυκλέτας που επισκέφθηκαν την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.hondaroadtrips.gr ήταν οι πρωταγωνιστές του ταξιδιού, καθώς ήταν αυτοί που διάλεξαν τον προορισμό αφού είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν ανάμεσα σε 3 υποψήφιους προορισμούς.

Οι υποψήφιοι στο Honda Roadtrips 2017 είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και στο πρώτο Honda Adventure Camp που έγινε στην Ελλάδα. Σκοπός του ήταν να υποδεχτεί και να εκπαιδεύσει 15 ομάδες αναβατών (30 αναβάτες συνολικά ) μέσα από ένα μοτοσυκλετιστικό πρόγραμμα. Οι 15 ομάδες που επιλέχθηκαν να συμμετέχουν στο Honda Adventure Camp προέκυψαν από κλήρωση κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης του Honda Roadtrips.

Honda Road Trips 2017 2

Κατά τη διάρκεια της διήμερης λειτουργίας του Honda Adventure Camp οι 15 ομάδες αναβατών διαγωνίστηκαν σε 3 δοκιμασίες: Οδηγικές Ικανότητες σε Άσφαλτο, Test Φυσικής Αγωγής και Ψυχογραφικό Test. Στο τέλος της διαδικασίας οι δύο ομάδες (4 αναβάτες) που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή του θεσμού ήταν αυτές που συμμετείχαν στο ταξίδι του Honda Roadtrips 2017.

H ADMINE για λογαριασμό της Honda δημιούργησε μία ταινία αφιερωμένη στο συναρπαστικό ταξίδι. Η ταινία συνολικής διάρκειας 45 λεπτών, αφηγείται τις εμπειρίες των 4 τυχερών αναβατών από την Αθήνα ως τη Σικελία και μας ταξιδεύει σε εντυπωσιακά ιταλικά τοπία μέσα από 3.200 χιλιόμετρα.

Honda Road Trips 2017 3

Προκειμένου το κοινό να νιώσει ότι ταξιδεύει μαζί με τους αναβάτες, η ADMINE μετέτρεψε το website της ενέργειας (hondaroadtrips.gr) σε μία full κινηματογραφική εμπειρία. Ένα experiential website δημιουργήθηκε, όπου, εκτός από την ταινία, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν το ταξίδι των αναβατών ημέρα προς ημέρα, μέσα από εικόνες, βίντεο και soundscapes από τους γραφικούς δρόμους της Ιταλίας.

Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να οδηγήσουμε μια σειρά από νέα και πολύ ενδιαφέροντα δίκυκλα για τη χώρα μας
Πριν από λίγες ημέρες παραλάβαμε το ολοκαίνουργιο κράνος Pilot Snake, το οποίο εισάγεται στη χώρα μας από την εταιρεία MotoMarket
Τον Φεβρουάριο πουλήθηκαν 276 καινούργιες μοτοσυκλέτες, 9 λιγότερες από τον Ιανουάριο
Τα best seller του Φεβρουαρίου ήταν και πάλι δύο «παπιά», τα οποία ηγούνται των ταξινομήσεων και το πρώτο δίμηνο του 2019