Νέο ''Ducati Link App''

Έφτασε η ώρα που οι μοτοσυκλέτες αποκτούν νοημοσύνη και δικτυώνονται κοινωνικά


22.06.2018

Η Ducati λανσάρει μία νέα εφαρμογή που ονομάζεται ''Ducati Link App'', η οποία μας δίνει την δυνατότητα να συνδέουμε το smartphone, με τη μοτοσυκλέτα μας

Και τι σημαίνει αυτό; 

Η εφαρμογή αυτή έχει τη ικανότητα να λαμβάνει και να καταγραφεί συνεχώς τα δεδομένα κατά την οδήγηση μίας Ducati.  Επίσης μας αφήνει να παρέμβουμε στις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας, μέσω του smartphone κάνοντας ρυθμίσεις.  Το Ducati Link είναι ένα νέο τεχνολογικό δημιούργημα το οποίο υλοποιήθηκε από την Ducati σε συνεργασία με την e-Novia (ιταλική εταιρεία εξέλιξης ηλεκτρονικής τεχνολογία) και είναι πλέον διαθέσιμο για Android αλλά και iOS συσκευές.

02 Ducati Link App UC66266 High

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ducati, Claudio Domenicali ισχυρίζεται ότι το λανσάρισμα του "Ducati Link App" αποτελεί άλλο ένα βήμα εξέλιξης και προόδου της εταιρείας προς την ψηφιακή τεχνολογία. Σχολιάζει επίσης, ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρίσκονται σε θέση να μπορούν να εξελίξουν τέτοιου είδους τεχνολογικές καινοτομίες μαζί με ένα τόσο καλό συνεργάτη όπως η e-Novia, αναδεικνύοντας όχι μόνο τις ίδιες τις εταιρείες, αλλά και την εφευρετικότητα ολόκληρης τις χώρας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της e-Novia, Vincenzo Russi είπε, ότι η συνεργασία με την Ducati, οδήγησε στην δημιουργία ενός πρωτοποριακού προϊόντος στον τομέα της έξυπνης κινητικότητας, ικανό να βελτιώσει την οδηγική εμπειρία μια Ducati. Είναι περήφανοι που μοιράστηκαν την τεχνογνωσία τους στους τομείς της ηλεκτρονικής και της τεχνητής νοημοσύνης.

03 Ducati Link App UC66268 High

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί ως μεσολαβητής, για την επικοινωνία μεταξύ της μοτοσυκλέτας και του αναβάτη. Χάρη στη σύνδεση μεταξύ της μοτοσυκλέτας και του smartphone, ο αναβάτης μπορεί να βιώσει μια ακόμα πιο ελκυστική οδηγική εμπειρία. Θα έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει και να αναλύει τα δεδομένα της εκάστοτε διαδρομής του και παράλληλα να τα μοιράζεται ανά πάσα ώρα και στιγμή με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

MULTISTRADA 1260 S ACTION 18 UC34976 High

Η εφαρμογή υποστηρίζεται από συσκευές με λογισμικό iOS ή Android και διατίθεται δωρεάν για όλους, στα αντίστοιχα ''appstores''. Όμως η συνδεσιμότητα της εφαρμογής δεν είναι εφικτή με οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα. Αυτή τη μοναδική εμπειρία θα έχουν την τύχη να δοκιμάσουν πρώτοι, όσοι οδηγούν την Ducati Multistrada 1260.

Το ''Ducati Link App'' θα ενημερώνεται συνεχώς, προσθέτοντας νέες λειτουργίες και η συνδεσιμότητά του, θα επεκταθεί και σε άλλα μοντέλα της Ducati.

Αν θέλετε να εξερευνήσετε τις δυνατότητες της νέας εφαρμογής, μπορείτε απλά να την κατεβάσετε από το iOS ή το Android κατάστημα εφαρμογών σας και να εγγραφείτε στον ιστότοπο της Ducati.

Χρειάστηκαν 283.000 ευρώ και τρία χρόνια για την εξέλιξη και κατασκευή της. Πρόκειται για ένα έξυπνο σύστημα συναγερμού και κλειδαριάς ταυτόχρονα. 
Μετά από σχεδόν τρία χρόνια αναμονής, οι πελάτες που το 2016 είχαν παραγγείλει το προηγμένο τεχνολογικά κράνος, θα το παραλάβουν
 Ο γνωστός ''JerryRigEverything'', σε ένα δείγμα ανθρωπιάς, έδωσε αμέριστη χαρά και ελευθερία σε μια ανάπηρη φίλη του με μια φοβερή ιδέα
Η Honda έχει υποβάλει σχέδια για το πρώτο heads-up display που θα προβάλει τις πληροφορίες στη ζελατίνα της μοτοσυκλέτας