Μετέτρεψε το κράνος σου… σε ηχείο!

Το Concert Capsule της Headwave είναι μια κάψουλα που τοποθετείτε στο κράνος και ακούμε την αγαπημένη μας μουσική!


Γράφει ο Περικλής Ντεβές  //  17.05.2017

Χωρίς επιπλέον εσωτερικά ακουστικά και καλώδια ή κατώτερη ποιότητα ήχου το Concert Capsule δίνει την δυνατότητα να απολαμβάνεις μουσική ενώ φοράς το κράνος σου διατηρώντας ένα πολύ υψηλό επίπεδο ηχητικής εμπειρίας χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια του αναβάτη. 

 

Ο ήχος μεταφέρεται μέσω ηχητικών κυμάτων στο εσωτερικό του κράνους δίνοντας μας μια αίσθηση σαν να είμαστε μπροστά από την σκηνή με τον ήχο να μας περιβάλλει.

headwave4

Χαρακτηριστικό των ηχητικών κυμάτων που διαχέει η κάψουλα μέσα στο κράνος είναι πως δίνουν την αίσθηση πως το κύμα ήχου σε "κυκλώνει" όπως υποστηρίζει ο κατασκευαστής.        
Η συσκευή συνδέεται μέσω Bluetooth με όλες τις συσκευές χωρίς να χρειάζεται επιπλέον εγκατάσταση λογισμικού ή εφαρμογών. Το μόνο που χρειάζεται είναι η αγαπημένη μας λίστα και το πάτημα ενός μόνο κουμπιού για μια ηχητική εμπειρία που όμοια της δεν υπάρχει!

Headwave2


Το Concert Capsule είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά όπως θερμοπλαστικό και πολυουρεθάνη για μέγιστη αντοχή.
Είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό σε σκόνη και λάσπη διαθέτοντας πιστοποίηση IP67 επίσης τα λειτουργικά πρόσθετα χαρακτηριστικά το καθιστούν ανθεκτικό στις ακτίνες του ήλιου.

headwave3

Ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε όλα τα κράνη παντός τύπου και είδους. Η σχεδίαση του έχει γίνει με γνώμονα την απόσβεση των κραδασμών κατά τη διάρκεια της οδήγησης ακόμα και σε off road περιβάλλον. Η απλότητα εν τέλη είναι ακόμα ένα δυνατό σημείο του μιας και χρειάζεται το πάτημα μονάχα ενός κουμπιού για την λειτουργία του.

Headwave1


Διατίθεται ήδη στην τιμή των 299 ευρώ!

Η Indian δημιούργησε μια νέα εφαρμογή για smart phone που λειτουργεί παράλληλα με το σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας και την οθόνη αφής Ride command
Τοποθετείται εύκολα και προστατεύει τη μοτοσυκλέτα από βροχή, κρύο και ήλιο
Γιορτές έρχονται και το 2WO.gr θα βρίσκει πράγματα που μπορείτε να κάνετε δώρα στον εαυτός σας ή σε αυτούς που αγαπάτε
H Held παρουσίασε ένα «έξυπνο» σύστημα φωτισμού LED που μπορεί να προσαρμοστεί σε μπουφάν και γιλέκα και να κάνει τους μοτοσυκλετιστές πιο ευδιάκριτους στο δρόμο