Αφιερώματα

The Bike Shed: Πολυχώρος μοτοσυκλέτας

Το στέκι κάθε μοτοσυκλετιστή


30.01.2019

Ένας αμιγώς μοτοσυκλετιστικό στέκι που βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο και πρέπει να επισκεφθείς

Industrial περιβάλλον, εστιατόριο, bar, χώρος εκδηλώσεων, κατάστημα με μοτοσυκλετιστικό εξοπλισμό, μέχρι και κουρείο. Αυτό είναι το Bike Shed που βρίσκεται στην περιοχή Shoreditch της Βρετανικής πρωτεύουσας.

BikeShed 7

Ένας χώρος που δημιουργήθηκε για όλους τους λάτρεις των δύο τροχών. Με συνολική επιφάνεια 12.000 τετραγωνικών μέτρων εκτείνεται κάτω από τέσσερις σιδηροδρομικές Βικτοριανές αψίδες. Εκεί μπορείτε να δειπνήσετε στο εστιατόριο, να απολαύσετε το ποτό σας στο bar ή στην βεράντα του Bike Shed.

BikeShed 9

Στο κατάστημα που μπορείτε και να επισκεφθείτε on line μπορείτε να βρείτε προϊόντα περιορισμένης κυκλοφορίας όλα χειροποίητα. T-Shirt, μπουφάν, πορτοφόλια, ρολόγια, κοσμήματα, βιβλία και περιοδικά, τσάντες και σακίδια, ζώνες και πολλά ακόμη .

BikeShed 2

Οι οικογένειες αλλά και τα κατοικίδια είναι καλοδεχούμενα. Περιττό να αναφέρουμε πως υπάρχει και χώρος parking μοτοσυκλετών.

BikeShed 8

Το Bike Shed είναι ανοιχτό εφτά ημέρες την εβδομάδα, από το πρωί έως το μεσάνυχτα και αν βρεθείτε στο Λονδίνο αξίζει να το επισκεφθείτε.

BikeShed 5

Η Αμερικάνικη ηλεκτρική superbike παραμένει η γρηγορότερη μοτοσυκλέτα παραγωγής στον πλανήτη γη! Αλλά όχι για πολύ ακόμη…
Υπάρχει σύγκριση μεταξύ του τετρακύλινδρου supersport που ονειρευόμασταν την δεκαετία του ’90 και του νέου Ninja 400 του 2018;
Το Honda Monkey - περισσότερο γνωστό σαν ένα θρυλικό δίτροχο που άφησε εποχή τη δεκαετία 1970 – παρουσιάστηκε το 1961
Τα αγωνιστικά πρωτότυπα του εργοστασίου του Hamamatsu από το 2002 έως το 2019