Αγώνες Εξωτερικού

Άλλη μία πρωτιά για τον Valentino Rossi (Video)

Μία ακόμη πρωτιά φαίνεται να κατακτά ο ‘’γιατρός’’


Γράφει ο Μανόλης Βλαχάκης  //  27.04.2017

Μία ακόμη πρωτιά φαίνεται να κατακτά ο ‘’γιατρός’’ και αυτή ακούει στο όνομα των συνολικά περισσότερων θαυμαστών στα social media

Το πόσο έχει αυξηθεί το ενδιαφέρον του κόσμου για τα MotoGP τα τελευταία είκοσι χρόνια λόγω του Valentino Rossi είναι γνωστό. Το πόσο δημοφιλής παραμένει επίσης. Τα νούμερα λοιπόν, όπως θα δείτε στον παρακάτω πίνακα που έφτιαξε το website crash.net, το επιβεβαιώνουν.

Ενδεικτικό είναι πως ο αριθμός των fans που συγκεντρώνει στα τρία δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα είναι όσο το άθροισμα των επόμενων πέντε αναβατών που ακολουθούν.

Valentino top

Ο Valentino Rossi θα αποφασίσει σε ενάμιση περίπου χρόνο από σήμερα αν θα παραμείνει στα MotoGP ή όχι. Είναι από τώρα σίγουρο όμως ότι θα αποτελέσει πλήγμα στο πόσο δημοφιλή θα παραμείνουν τα MotoGP στον κόσμο.

Είμαστε βέβαιοι πως και σαν αφεντικό των, δύο και αργότερα ίσως και τριών ομάδων στις κατηγορίες του MotoGP, η κάμερα θα τον αναζητά σε κάθε Grand Prix και ο κόσμος θα κάνει ουρές πάλι για ένα του αυτόγραφο.

 

 

 

Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin
Οι διοργανωτές της MotoE ανακοίνωσαν την αιτία της πυρκαγιάς στο paddock της Jerez, που κατέστρεψε την πλειονότητα των μοτοσυκλετών και του εξοπλισμού