Αγώνες Εξωτερικού

Ο Jaime Busto και Jeroni Fajardo στην ομάδα GasGas Trial Factory (Video)

Με τον Jaime Busto να παίρνει την πρώτη του νίκη και μία δεύτερη θέση στον εναρκτήριο αγώνα X-Trial 2018


Γράφει ο Μανόλης Βλαχάκης  //  11.12.2017

Δύο ηχηρές συμμετοχές στην ομάδα Trial της GasGas, τον James Busto και Jeroni Fajardo που θα αγωνιστούν υπό την καθοδήγηση του τέσσερις φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή και διευθυντή της ομάδας, Marc Colomer

 

 

Ο Colomer καταθέτει την εμπειρία του στις υπηρεσίες της εργοστασιακής ομάδας Trial Gas Gas την οποία αναμορφώνει ολοκληρωτικά για την επόμενη σεζόν προσθέτοντας δύο ακόμα αναβάτες - το νεαρό ταλαντούχο Jaime Busto και τον έμπειρο Jeroni Fajardo - και δεσμευόμενος για το “μεγάλο άλμα” στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα X-Trial και TrialGP παλαιότερα γνωστά ως Indoor και Outdoor αντίστοιχα - και επίσης στο Ισπανικό Πρωτάθλημα Trial, στην κατηγορία TR1.

 

Gas Gas 4

MARC COLOMER: «Η ένταξη των Jaime Busto και Jeroni Fajardo στην ομάδα Trial καταδεικνύει την αποφασιστικότητα της Torrot/GasGas να επιστρέψει στην κορυφή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και την τεχνολογική υπεροχή των νέων μοντέλων Gas Gas. Και οι δύο μαζί ολοκληρώνουν την ομάδα. Ο στόχος είναι το πρώτο σκαλί του βάθρου».

JERONI FAJARDO«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την έναρξη της σεζόν. Λανσάρουμε μία νέα μοτοσυκλέτα και μια νέα ομάδα. Στόχος μου είναι να πάρουμε τις υψηλότερες θέσεις στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα X-Trial και TrialGP. Το GasGas TrialGP είναι μια φανταστική μοτοσυκλέτα και έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, οπότε ελπίζω ότι θα αγωνιστώ για τις πρώτες θέσεις του βάθρου. Ευχαριστώ την Torrot/Gas Gas που πίστεψε σε μένα».

 

Gas Gas 1O Jaime Busto παίρνει την πρώτη του νίκη 

Ο Jaime Busto και ο Jeroni Fajardo έκαναν ήδη το ντεμπούτο τους την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, στο El Vendée (Γαλλία), με το αποκλειστικό, αγωνιστικό μοντέλο TrialGP 300. Για το Busto από το Górliz, 20 ετών, ήταν ή πρώτη φορά που αγωνίστηκε με τα χρώματα της GasGas, ενώ για το Fajardo από τη Girona, 32 ετών, ήταν η επιστροφή στην ομάδα με την οποία ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα στο Trial μία δεκαετία πριν.

 

Gas Gas 10

Μόλις δύο μέρες μετά την παρουσίαση των 2 νέων αναβατών, ο Jaime Busto πήρε τη δεύτερη θέση στο X-Trial της Vendée εξασφαλίζοντας το εισιτήριό του για το μεγάλο τελικό και δικαιώνοντας τις φήμες που τον αναφέρουν ως διάδοχο του Toni Bou. Μαζί με την τέταρτη θέση του Jeroni Fajardo, είναι ένα θαυμάσιο ξεκίνημα της νέας σεζόν για την ομάδα Gas Gas στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Indoor που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία.

Gas Gas 5Gas Gas 6

Ο δεύτερος γύρος του Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί 13 Ιανουαρίου στο Sud de France Arena στο Montpelier της Γαλλίας.

  

 

 

Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin
Οι διοργανωτές της MotoE ανακοίνωσαν την αιτία της πυρκαγιάς στο paddock της Jerez, που κατέστρεψε την πλειονότητα των μοτοσυκλετών και του εξοπλισμού