Αγώνες Εξωτερικού

Δοκιμές Jerez: Οι ήχοι των μοτοσυκλετών MotoGP και WSBK (Video)

Σε ένα μοναδικό video του crash.net


Γράφει ο Μανόλης Βλαχάκης  //  06.12.2017

Oι διαφορές στους χρόνους τους δεν ήταν μεγάλες όπως είδαμε στις δοκιμές της Jerez, ο ήχος όμως;

 

 

Όπως γράψαμε αναλυτικά (ρεπορτάζ για τις τριήμερες δοκιμές μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ και ΕΔΩ), κοινές δοκιμές πραγματοποίησαν όπως και κάθε χρόνο τέτοια περίοδο οι ομάδες των πρωταθλημάτων του MotoGP και του WSBK.

 

99 jorge lorenzo esp11836 test2018 action.gallery full top fullscreen

Αυτή τη φορά και χάρη στο crash.net έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε την διαφορά λειτουργίας των μοτοσυκλετών. Πέραν από τους χρόνους, τις επιδόσεις, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα αεροδυναμικά βοηθήματα, υπάρχουν αισθητές διαφορές και στον ήχο που παράγουν. Αν ακούσετε προσεκτικά θα καταλάβετε τις διαφορές που είχαμε αναφέρει για τις μοτοσυκλέτες του MotoGP.

Κλείστε τα μάτια και προσπαθήστε να καταλάβετε από ποια μοτοσυκλέτα προέρχεται ο ήχος που ακούτε...ή απλά απολαύστε τον ήχο που «βγάζουν» οι ταχύτερες μοτοσυκλέτες του πλανήτη... τα λόγια είναι περιττά.

 

ΠΗΓΗ: Crash.net

Σήμερα, 23 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της εργοστασιακής ομάδας της Honda
Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Jorge Lorenzo ήταν επιτυχής
11 ομάδες WorldSBK και 8 WorldSSP είναι έτοιμες για τις δοκιμές που θα γίνουν στην ισπανική πίστα της Jerez στις 23 και 24 Ιανουαρίου
Οι προσπάθειες της Dorna να αυξήσει σε 20 τους αγώνες, στο καλεντάρι του 2019, δεν ευοδώθηκαν και έτσι μένουμε τελικά στους 19