Αγώνες Εξωτερικού

Christophe Nabotin & Daniel McCanney υπογράφουν με τη Gas Gas

Ο Γάλλος αναβάτης Christophe Nambotin επιστρέφει στη Gas Gas


04.12.2017

Το εργοστάσιο στο Salt υποδέχεται και πάλι τον 3 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Enduro στην εργοστασιακή ομάδα Gas Gas Enduro για τις δύο επόμενες σεζόν

 

 

Ο Nambotin θα οδηγήσει το ανανεωμένο Gas Gas EC 300 για να αγωνιστεί για τους τίτλους EnduroGP και E3 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και στη μεγαλύτερη κατηγορία του Γαλλικού Πρωταθλήματος.

Έτσι, ο Christophe Nambotin από το Saint-Sébastien-de-Raids επιστρέφει ως επίσημος αναβάτης στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε τα πρώτα βήματα της καριέρας του ως επαγγελματίας.

Gas 2

Πάνω στο δυνατό Gas Gas EC 300 για Enduro GP & Ε3


“O Nambo επιστρέφει στο σπίτι του” και η ομάδα του Gio Sala ενισχύεται ακόμα περισσότερο με ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή ονόματα του endurο, αφού ο Nambotin έχει στο ενεργητικό του 3 Παγκόσμιους Τίτλους Enduro, 6 νίκες στο ISDE για τη Γαλλία και 3 ατομικές, και 7 Γαλλικά Πρωταθλήματα.

Christophe Nambotin:Επιστρέφω στις ρίζες μου, επιστρέφω στη Gas Gas, για να αγωνιστώ τα επόμενα δύο χρόνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EnduroGP και στο Γαλλικό Πρωτάθλημα E3 με το νέο δίχρονο Gas Gas EC 300, μια μοτοσικλέτα που έχει αποδειχθεί εξαιρετικά αγωνιστική. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινώ μια νέα αθλητική περιπέτεια με την ομάδα που έκανα τα πρώτα μου βήματα στα GP και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και από την πλευρά μου, θα κάνω ό, τι είναι δυνατό για να μοιραστώ την εμπειρία μου και μαζί να αγωνιστούμε για νέους τίτλους”.

 

Gas 1

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

• Όνομα: Christophe Nambotin
• Ημερομηνία γέννησης: 01/08/1984
• Τόπος διαμονής: Saint-Sébastien-de-Raids (Γαλλία)
Νίκες:
• Παγκόσμιος Πρωταθλητής E3: 2012 και 2013
• Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ε1: 2014
• Νικητής του ISDE για τη Γαλλία: 2008, 2009, 2010, 2012, 2014 και 2017
• Προσωπικές νίκες ISDE: 2009 και 2012
• Πρωταθλητής Γαλλικού Enduro: 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014
Με το νεαρό Daniel McCanney από το Isle of Man ολοκληρώνεται ο κατάλογος των νέων αθλητών της ομάδας Gas Gas Enduro Factory για την επόμενη σεζόν. Ο McCanney θα αγωνιστεί ως επίσημος αναβάτης της Gas Gas στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SuperEnduro και στο EnduroGP.

 

Gas 4


Ο Βρετανός αναβάτης υπέγραψε για δύο χρόνια με την επίσημη ομάδα του εργοστασίου του Salt με Team Manager τον Gio Sala. Ο McCanney επιστρέφει κι αυτός στην ομάδα με την οποία έκανε τους πρώτους διεθνείς αγώνες του. Θα αγωνιστεί με το νέο Gas Gas EnduroGP στο Super Enduro World Cup που ξεκινά στις 9 Δεκεμβρίου στην Κρακοβία της Πολωνίας και στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EnduroGP, που ξεκινά στη Φινλανδία στις 17 Μαρτίου 2018.

Η υπογραφή με το McCanney έρχεται να προστεθεί σ΄αυτήν με τον γάλλο αναβάτη Christophe Nambotin, για να αγωνιστούν και οι δύο με τα χρώματα της ομάδας Gas Gas Enduro Factory στο μεγαλύτερο επίπεδο του διεθνούς ανταγωνισμού. Ο McCanney, μόλις 26 ετών, έχει ήδη δύο παγκόσμιους τίτλους στην αθλητική του καριέρα. Ανακηρύχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής SuperEnduro Junior με Gas Gas το 2013 και μια σεζόν αργότερα πήρε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro Junior.

Daniel McCanney
Ημερομηνία γέννησης: 12/11/1991
Τόπος διαμονής: Douglas, Isle of Man (Μεγάλη Βρετανία)
Τίτλοι:
• Παγκόσμιος Πρωταθλητής Junior Enduro 2014
• Παγκόσμιος Πρωταθλητής Junior SuperEnduro 2013

Κατακτώντας τη νίκη στο Β΄σκέλος ο αναβάτης της Husqvarna Motul Michelin Acerbis Team ανεβαίνει στο βάθρο της MX2
Μετά την ακύρωση του πρώτου αγώνα που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στη Jerez, οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να κάνουν το ίδιο και για τον δεύτερο αγώνα στο Le Mans
Δίνοντας τον καλυτερό εαυτό τους, όλοι οι αναβάτες της ομάδας τερματίζουν εντός εξάδας στιν Β' γύρο του Πρωταθλήματος Motocross
Oι περσινοί νικητές του Isle of Man, Michael Dunlop, Peter Hickman και Dean Harrison επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους στον αγώνα του 2019