Αγώνες Εξωτερικού

Moto2: Η Suter επιστρέφει πέντε ημέρες μετά την αποχώρηση της!


  Γράφει ο Κώστας Ταρναβάς  //  30.11.2017

  Πέντε ημέρες μετά την ανακοίνωση της Suter πως αποχωρεί από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto2 μια νέα συνεργασία έκανε τους ιθύνοντες της εταιρείας να αλλάξουν γνώμη

  Με επίσημη ανακοίνωση η ομάδα Forward Racing γνωστοποίησε την συμφωνία της με την Suter Racing για το Πρωτάθλημα του 2018. Η Forward θα συμμετέχει με τους αναβάτης Eric Granado και Stefano Manzi οι οποίοι έκαναν δοκιμές πριν λίγες εβδομάδες στην πίστα της Jerez στην Ισπανία με πλαίσια της Suter, της Kalex και της KTM.

  Και οι δύο αναβάτες ήταν ταχύτεροι με το πλαίσιο της Suter και έτσι οι προσπάθειες επικεντρώθηκαν στις συζητήσεις με τον ιδιόκτητη της εταιρείας Eskil Suter να αλλάξει την απόφαση του. Τελικά η έκβαση των διαπραγματεύσεων είχε αίσιο τέλος αφού τόσο ο Suter όσο και ο CEO της εταιρείας Maurizio Baumle πήραν την απόφαση να εμπλακούν στο νέο Πρωτάθλημα της Moto2.

  Oι περσινοί νικητές του Isle of Man, Michael Dunlop, Peter Hickman και Dean Harrison επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους στον αγώνα του 2019
  Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
  Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
  Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin