Αγώνες Εξωτερικού

Rally Dakar 2018: Ο Pablo Quintanilla και ο Andrew Short οι αναβάτες της Husqvarna

Θα αγωνισθούν με τα χρώματα της Rockstar Energy


Γράφει ο Μανόλης Βλαχάκης  //  24.11.2017

Τη νέα της μοτοσυκλέτα και τους αναβάτες που θα την εκπροσωπήσουν στο φετινό Dakar παρουσίασε η Husqvarna

Μετά από μια εντυπωσιακή σεζόν, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του FIM Cross-Country Rally, Pablo Quintanilla, θα έχει ως ομόσταβλο αναβάτη για τη φετινή σεζόν, τον Andrew Short

Η ολοκαίνουρια μοτοσυκλέτα τους FR 450 και η ομάδα Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing θα είναι εκεί να υποστηρίξουν την δύσκολη προσπάθεια τους στις σκληροτράχηλες διαδρομές της Νοτίου Αμερικής.

 

Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Rally Team 2018

Μετά από πολλούς μήνες προετοιμασίας και δοκιμών πάνω στη νέα τους μοτοσυκλέτα οι δύο αναβάτες είναι έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες που αναμένεται να αντιμετωπίσουν από την αφετηρία του αγώνα στην Λίμα του Περού, μέχρι και τον τερματισμό στην Κόρδοβα της Αργεντινή.

 

Andrew Short Action Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing

Το Ράλι Ντακάρ φέτος θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 20 Ιανουαρίου στο Περού, την Βολιβία και την Αργεντινή. Οι αναβάτες καλούνται να καλύψουν τα 5.000 χιλιόμετρα χρονομετρημένων ειδικών και με συνολική απόσταση περίπου 9.000 χιλιομέτρων από την αφετηρία έως τον τερματισμό.

Είναι η τεσσαρακοστή χρονιά διεξαγωγής αυτού του ιστορικού αγώνα και η δέκατη συνεχόμενη διεξαγωγή στα εδάφη της Νότιας Αμερικής.
Στον απαιτητικό αγώνα οι διοργανωτές φέτος έχουν εισάγει επτά νέες ειδικές διαδρομές,μέσα στους αμμόλοφους και σκληρά εδάφη των τριών χωρών.

 

Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Line Up for Dakar Rally 2018

Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin
Οι διοργανωτές της MotoE ανακοίνωσαν την αιτία της πυρκαγιάς στο paddock της Jerez, που κατέστρεψε την πλειονότητα των μοτοσυκλετών και του εξοπλισμού
Η συνέχεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro δόθηκε στις Σέρρες, με τους αναβάτες της ΚΤΜ SEE MICHELIN MOTO MARKET MOTOREX TEAM ENDURO να κατακτούν τρεις νίκες, μία δεύτερη και μία τρίτη θέση