Αγώνες Εξωτερικού

Rally Dakar 2018: Ο Pablo Quintanilla και ο Andrew Short οι αναβάτες της Husqvarna

Θα αγωνισθούν με τα χρώματα της Rockstar Energy


Γράφει ο Μανόλης Βλαχάκης  //  24.11.2017

Τη νέα της μοτοσυκλέτα και τους αναβάτες που θα την εκπροσωπήσουν στο φετινό Dakar παρουσίασε η Husqvarna

Μετά από μια εντυπωσιακή σεζόν, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του FIM Cross-Country Rally, Pablo Quintanilla, θα έχει ως ομόσταβλο αναβάτη για τη φετινή σεζόν, τον Andrew Short

Η ολοκαίνουρια μοτοσυκλέτα τους FR 450 και η ομάδα Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing θα είναι εκεί να υποστηρίξουν την δύσκολη προσπάθεια τους στις σκληροτράχηλες διαδρομές της Νοτίου Αμερικής.

 

Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Rally Team 2018

Μετά από πολλούς μήνες προετοιμασίας και δοκιμών πάνω στη νέα τους μοτοσυκλέτα οι δύο αναβάτες είναι έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες που αναμένεται να αντιμετωπίσουν από την αφετηρία του αγώνα στην Λίμα του Περού, μέχρι και τον τερματισμό στην Κόρδοβα της Αργεντινή.

 

Andrew Short Action Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing

Το Ράλι Ντακάρ φέτος θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 20 Ιανουαρίου στο Περού, την Βολιβία και την Αργεντινή. Οι αναβάτες καλούνται να καλύψουν τα 5.000 χιλιόμετρα χρονομετρημένων ειδικών και με συνολική απόσταση περίπου 9.000 χιλιομέτρων από την αφετηρία έως τον τερματισμό.

Είναι η τεσσαρακοστή χρονιά διεξαγωγής αυτού του ιστορικού αγώνα και η δέκατη συνεχόμενη διεξαγωγή στα εδάφη της Νότιας Αμερικής.
Στον απαιτητικό αγώνα οι διοργανωτές φέτος έχουν εισάγει επτά νέες ειδικές διαδρομές,μέσα στους αμμόλοφους και σκληρά εδάφη των τριών χωρών.

 

Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Line Up for Dakar Rally 2018

Η Honda παρουσίασε στην Μαδρίτη τη νέα της μοτοσυκλέτα για το MotoGP του 2019
Σήμερα, 23 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της εργοστασιακής ομάδας της Honda
Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Jorge Lorenzo ήταν επιτυχής
11 ομάδες WorldSBK και 8 WorldSSP είναι έτοιμες για τις δοκιμές που θα γίνουν στην ισπανική πίστα της Jerez στις 23 και 24 Ιανουαρίου