Αγώνες Εξωτερικού

Ο Johnny Aubert στην Εργοστασιακή Ομάδα Enduro της Gas Gas

Μετά τον Giovanni Sala και ο Aubert στην Gas Gas


10.11.2017

Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro, Johnny Aubert, ενώνει τις δυνάμεις του με τη Gas Gas, ως επίσημος αναβάτης της εργοστασιακής ομάδας Enduro

Μετά την υπογραφή του Giovanni Sala ως Team Manager της ομάδας Εnduro, η Gas Gas είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή του 2-φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή Εnduro Johnny Aubert.

Ο 37χρονος Γάλλος αναβάτης εντάσσεται στην οικογένεια της Gas Gas ως δυναμική επιλογή στο ανανεωμένο αγωνιστικό της σχήμα και θα αγωνιστεί με το νέο Gas Gas EC300.

"Είμαι ενθουσιασμένος που συμβάλλω στην ανανέωση του εμπορικού σήματος Gas Gas επιδεικνύοντας την ποιότητα των μοτοσυκλετών Gas Gas στους οπαδούς της. Είμαι βέβαιος ότι, αυτή είναι η αρχή μιας σπουδαίας συνεργασίας" τόνισε ο Aubert μετά την υπογραφή του συμβολαίου 2 χρόνων με στο εργοστάσιο στο Salt.

Με 2 παγκόσμιους τίτλους και 38 νίκες GP στο ενεργητικό του, ο Johnny Aubert ξεχωρίζει ως ένας από τους ταχύτερους και ικανότερους οδηγούς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro. Το ξεκίνημά του στο Motocross και ο Παγκόσμιος Τίτλος 80cc το 1993 σε ηλικία μόλις 13 ετών, ήταν η αφορμή για να βρεθεί λίγο αργότερα στις Ηνωμένες Πολιτείες και να αγωνιστεί στο AMA Motocross και Supercross. Εκεί, ο γάλλος οδηγός σφυρηλάτησε τις τεχνικές και το εκρηκτικό του ταλέντο, ιδιότητες που γυρνώντας πίσω στην Ευρώπη τον οδήγησαν στα δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα Enduro 2008 & 2009.

Στις νίκες αυτές ο Aubert έχει να προσθέσει 2 δεύτερες θέσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, 2 εθνικά πρωταθλήματα Εnduro σε Γαλλία και Ιταλία, και αρκετές νίκες με τους «Bleus» στο International Six Days Enduro, 3 φορές με τη χώρα του (2010, 2012 & 2013) και 2 πρωτιές στη Γενική Κατάταξη (2007 & 2010).

Oι περσινοί νικητές του Isle of Man, Michael Dunlop, Peter Hickman και Dean Harrison επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους στον αγώνα του 2019
Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin