Αγώνες Εξωτερικού

MotoGP Phillip Island: Δύο οι Αυστραλοί αναβάτες

Ο 35χρονος Broc Parkes αντικαθιστά τον Jonas Folger


Γράφει ο Κώστας Ταρναβάς  //  18.10.2017

Και εκεί που ο αγώνας MotoGP στην πίστα της Αυστραλίας θα γινόταν χωρίς αναβάτη από την χώρα των Καγκουρό, μας προέκυψαν όχι ένας αλλά δύο


Τον Jack Miller τον γνωρίζαμε αλλά ήταν αμφίβολο αν θα συμμετάσχει εξαιτίας του τραυματισμού που είχε πριν τον αγώνα του στο Motegi της Ιαπωνίας. Τελικά ο αναβάτης της Marc VDS Honda 28 ημέρες μετά το σπάσιμο στο πόδι επέστρεψε και είναι έτοιμος να αγωνιστεί μπροστά στους συμπατριώτες του.

jack miller race action spain motogp 2017

Ο δεύτερος αναβάτης θα είναι ο «βετεράνος» Broc Parkes, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Jonas Folger στην Monster Yamaha Tech3. O Γερμανός αναβάτης παρέμεινε στην πατρίδα του για εξετάσεις αλλά και ξεκούραση, αφού οι δυνάμεις του όπως είπε και ο ίδιος τον έχουν εγκαταλείψει.

2 parkes motogp philip island

Ο Parkes που θα πάρει τη θέση του είναι μέλος της ομάδας της Yamaha στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής, ενώ έκανε το ντεμπούτο του σε αγώνα MotoGP το 2015 στην πίστα της Valencia, όταν αντικατέστησε τον τραυματία Alex de Angelis.

Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin
Οι διοργανωτές της MotoE ανακοίνωσαν την αιτία της πυρκαγιάς στο paddock της Jerez, που κατέστρεψε την πλειονότητα των μοτοσυκλετών και του εξοπλισμού