Αγώνες Εξωτερικού

Οι συνθέσεις των ομάδων MotoGP για το 2018 (Finall Update)

Τέλος καλό όλα καλά για Smith και KTM


Γράφει ο Μανόλης Βλαχάκης  //  13.10.2017

Καμία εσωτερική αλλαγή τελικά για την KTM, όπου Bradley Smith και Mika Kalio παραμένουν στις «θέσεις» τους

 

 

Παρ όλες τις φήμες των τελευταίων μηνών, μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του Φιλανδού Mika Kalio και τα συνεχόμενα καλύτερα πλασαρίσματα έναντι του επίσημου οδηγού της ομάδας Bradley Smith, όλα παρέμειναν ως είχαν στα Box της KTM.

KTM

Φαίνεται πώς τα «αφεντικά» από την Αυστρία πείστηκαν, μετά τις πιέσεις που άσκησαν και τις εσωτερικές αλλαγές στην ομάδα. Να σημειώσουμε πώς ο Bradley Smith άλλαξε αρχιμηχανικό από το Βρετανικο Grand Prix σε αυτόν του Mika Kalio.

Mika Kallio Box Red Bull Ring Spielberg 2017

Ο Kalio (ο οποίος εξέφρασε έντονα την απογοήτευση μέσω Facebook, μιάς και είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με το εργοστάσιο) βέβαια θα συνεχίσει να αγωνίζεται ως wildcard αναβάτης. Όπως ανακοίνωσε η KTM θα συμμετάσχει και στον φετινό τελικό της Valencia, αλλά και σε έξη αγώνες του χρόνου.

 

table

Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin
Οι διοργανωτές της MotoE ανακοίνωσαν την αιτία της πυρκαγιάς στο paddock της Jerez, που κατέστρεψε την πλειονότητα των μοτοσυκλετών και του εξοπλισμού