Αγώνες Εξωτερικού

Valentino Rossi: «Θα προσπαθήσω να οδηγήσω στο Aragon»

Ο αναβάτης της Movistar Yamaha ολοκήρωσε τις δοκιμές του στο Misano


Γράφει ο Μανόλης Βλαχάκης  //  20.09.2017

Μετά τις τριήμερες δοκιμές που πραγματοποίησε με μία Yamaha R1 στο Misano τη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, ο Valentino Rossi αποφάσισε να λάβει μέρος στον επερχόμενο αγώνα του Aragon

Ο Ιταλός θα πρέπει να περάσει ένα τελικό τεστ από τους γιατρούς της πίστας του Aragon, ώστε να πάρει το τελικό ok για να αγωνιστεί. Ο Ολλανδός αναβάτης του WorldSBK Michael van der Mark θα αντικαταστήσει τον εννέα φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, αν δεν του το επιτρέψει ο τραυματισμός στο πόδι.

Valentino Rossi: «Ευτυχώς, χθές η δοκιμή μου με την YZF-R1M στο Misano ήταν επιτυχής. Αν και τη Δευτέρα η προσπάθεια μου διεκόπη λόγο της βροχής, χθες κατάφερα να ολοκληρώσω 20 γύρους και να βρω τις απαντήσεις που έψαχνα. Τελικά, η δοκιμή ήταν θετική και θέλω να ευχαριστήσω τον Dr Lucidi με το προσωπικό του, που με βοήθησαν στο μέγιστο βαθμό ώστε να αισθανθώ το μικρότερο δυνατό πόνο στο πόδι μου κατά την οδήγηση.»

46 valentino rossi ita5ng 9313.big

«Κατά το τέλος των δοκιμαστικών ένιωσα λίγο πόνο, αλλά σήμερα το πρωί πήγα στο Dr Pascarella για ιατρικό έλεγχο ο οποίος έκρινε πώς όλα είναι καλά με το πόδι μου. Αποφάσισα να φύγω για το Aragon και να προσπαθήσω να οδηγήσω τη M1 μου αυτό το Σαββατοκύριακο. Αν θα κριθώ ικανός να οδηγήσω, θα έχω την πραγματική απάντηση μετά το FP1, γιατί η οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας MotoGP αποτελεί πολύ μεγαλύτερη πρόκληση. Θα δούμε, τα λέμε στο Aragon!»

rossi2014

Η Honda παρουσίασε στην Μαδρίτη τη νέα της μοτοσυκλέτα για το MotoGP του 2019
Σήμερα, 23 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της εργοστασιακής ομάδας της Honda
Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Jorge Lorenzo ήταν επιτυχής
11 ομάδες WorldSBK και 8 WorldSSP είναι έτοιμες για τις δοκιμές που θα γίνουν στην ισπανική πίστα της Jerez στις 23 και 24 Ιανουαρίου