Αγώνες Εξωτερικού

Το Red Bull Romaniacs επιστρέφει (Video)

Ίσως ο πιο δύσκολος αγώνας hard endurο


Γράφει ο Κώστας Ταρναβάς  //  18.07.2017

Για 14η φορά θα διεξαχθεί ένας από τους «σκληρούς» αγώνες μοτοσυκλέτας. Για τέσσερις ημέρες στο θρυλικό Red Bull Romaniacs, αναβάτες από 49 χώρες, λάτρεις του endurο και της περιπέτειας, θα δοκιμάσουν τα όρια τους

Ο αγώνας ως συνήθως θα ξεκινήσει από την πόλη Sibiu της Ρουμανίας και θα διαρκέσει από τις 25 έως τις 29 Ιουλίου.
Οι οργανωτές επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις τόσο στους αγωνιζομένους τόσο και στους χιλιάδες θεατές που θα βρεθούν στην περιοχή για να παρακολουθήσουν από κοντά το φετινό Romaniacs. Οι διαδρομές αλλά και οι ειδικές είναι οι πλέον δύσκολες, αφού έχουν στηθεί με μπόλικη δόση τρέλας από τους διοργανωτές.
Ο περσινός νικητής Jonnie Walker θέλει να κάνει το repeat, αλλά αναμένεται να αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό από τον επίσης Βρετανό Graham Jarvis, τον Alfredo Gomez, τον Wade Young, τον David Knight και πολλούς ακόμη ταλαντούχους και «πεινασμένους» για διάκριση αναβάτες.

Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin
Οι διοργανωτές της MotoE ανακοίνωσαν την αιτία της πυρκαγιάς στο paddock της Jerez, που κατέστρεψε την πλειονότητα των μοτοσυκλετών και του εξοπλισμού