Αγώνες Εξωτερικού

4oς ο Γιάννης Περιστεράς στο ιταλικό Πρωτάθλημα CIV Junior

Πολύ θετική εμφάνιση και σίγουρα το βάθρο δεν θα αργήσει να έρθει,


10.07.2017

Συνεχίζεται η δυναμική παρουσία του 12χρονου Γιάννη Περιστερά #John41, στο CIV Junior που είχε τον 4ο και 5ο γύρο στην πίστα Maggione

Η Ελληνική πια ομάδα, συμμετέχει για 2η φορά φέτος στην κατηγορία Ohvale160, η οποία αγωνίζεται μαζί με την κατηγορία Ohvale190, με δυνατότερες μοτοσυκλέτες και μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά, αλλά με ξεχωριστή κατάταξη.

2 John Peristeras 2

Ουσιαστικά ήταν ο πρώτος Αγώνας του Έλληνα οδηγού, καθώς στον προηγούμενο στην εκκίνηση αντιμετώπισε πρόβλημα με τον κινητήρα του και εγκατέλειψε. Τώρα στον Αγώνα του Σαββάτου όλα πήγαν καλά και ο #John41 έδωσε μάχες με 7 οδηγούς και των δύο κατηγοριών για να πάρει την 5η θέση στα 160. Την Κυριακή μετά από κακή εκκίνηση άρχισε να ανεβαίνει δυναμικά, με πολλά προσπεράσματα και πάλι έδωσε μάχη με 8 οδηγούς αυτή τη φορά κατακτώντας την 4η θέση στα 160 και μάλιστα με τον 3ο ταχύτερο γύρο, τερματίζοντας με διαφορά μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο από τον 3ο της κατηγορίας.

Πολύ θετική εμφάνιση λοιπόν και σίγουρα το βάθρο δεν θα αργήσει να έρθει, αφού ο οδηγός μας δείχνει να είναι έτοιμος στις μάχες σώμα με σώμα, κάτι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια της αγωνιστικής του καριέρας.

2 John Peristeras

Η Ελληνική ομάδα αποτελείται από τον πολυπρωταθλητή Σάκη Συνιώρη που έχει αναλάβει την αγωνιστική προετοιμασία του Γιάννη, τον επίσης πολυπρωταθλητή Άλεξ Παπαγεωργίου που βοηθάει στις προπονήσεις στην Ελλάδα, τον πρωταθλητή racing Γιάννη Κόλλια που έχει αναλάβει τις μετακινήσεις και τη διαμονή της ομάδας στις πίστες, τον μηχανικό Βασίλη Μιχόπουλο που προετοίμασε άριστα την Ohvale160 και βέβαια τον πατέρα Νίκο Περιστερά που φροντίζει ότι έχει σχέση με τα ελαστικά!

Μετά την ακύρωση του πρώτου αγώνα που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στη Jerez, οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να κάνουν το ίδιο και για τον δεύτερο αγώνα στο Le Mans
Oι περσινοί νικητές του Isle of Man, Michael Dunlop, Peter Hickman και Dean Harrison επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους στον αγώνα του 2019
Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Κατακτώντας τη νίκη στο Β΄σκέλος ο αναβάτης της Husqvarna Motul Michelin Acerbis Team ανεβαίνει στο βάθρο της MX2