Αγώνες Εξωτερικού

Lewis Hamilton: θα ήθελα πολύ να οδηγήσω μια μοτοσυκλέτα MotoGP!


Γράφει ο Μανόλης Βλαχάκης  //  28.06.2017

Ουκ ολίγες οι φορές που αναβάτες ΜotoGP οι οδηγοί της Formula1 αντίστοιχα, «μπαίνουν» ο ένας στον κόσμο του άλλου! Αυτό γίνεται είτε με δηλώσεις είτε οδηγώντας οι μεν τα εργαλεία των δε 

Ό Valentino Rossi δοκίμαζε ένα μονοθέσιο της Ferrari το 2008 (φτάνοντας μάλιστα πολύ κοντά από το να αφήσει τον κόσμο των MotGP για αυτόν της F1), ο Mark Webber στο Twitter σχολιάζει τα πάντα για κάθε αγωνιστικό σαββατοκύριακο των MotoGP. Ο Michael Schumacher ήταν λάτρεις των δύο τροχών και συμμετείχε ερασιτεχνικά σε αγώνες. Τέλος το 2016 ο Jorge Lorenzo είχε οδηγήσει μια Mercedes F1 δηλώνοντας μαγεμένος από τον κόσμο της Formula1.

schumacher crash sachsenring

Σειρά είχε τώρα ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, Lewis Hamilton. Σε πρόσφατη συνέντευξη του μετά τον αγώνα του Baku, εξέφρασε την αγάπη για τον κόσμο της μοτοσυκλέτας δηλώνοντας συνάμα κάτι πολύ ενδιαφέρον:

«Λατρεύω τις μοτοσυκλέτες. Δεν συνηθίζω να οδηγώ αυτοκίνητα εκτός πίστας και προτιμώ την MV Agusta μου όταν βρίσκω ελεύθερο χρόνο», λέει ο Hamilton. «Η αίσθηση της ελευθερίας που σου δίνει μια μοτοσυκλέτα όταν την οδηγείς, είναι μοναδική. Είμαι μεγάλος θαυμαστής των αγώνων αυτών, είναι ένα cool πρωτάθλημα! Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να οδηγήσω μια τέτοια μοτoσυκλέτα μια μέρα ».

lewis.hamilton.dan .valentino.rossi 20150814 193428

Ο Χάμιλτον έχει ήδη παρευρεθεί σε αρκετούς αγώνες του πρωταθλήματος MotoGP στο παρελθόν. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο τίτλος του «θεατή» δεν αρκεί στον πρωταθλητή της Formula1.

Βέβαια θα πρέπει να θυμίσει κάποιος στον Lewis ότι στα MotoGP γίνονται και προσπεράσεις...

Η Honda παρουσίασε στην Μαδρίτη τη νέα της μοτοσυκλέτα για το MotoGP του 2019
Σήμερα, 23 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της εργοστασιακής ομάδας της Honda
Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Jorge Lorenzo ήταν επιτυχής
11 ομάδες WorldSBK και 8 WorldSSP είναι έτοιμες για τις δοκιμές που θα γίνουν στην ισπανική πίστα της Jerez στις 23 και 24 Ιανουαρίου