Αγώνες Εξωτερικού

MotoGP 2019: ΚΤΜ Red Bull Tech3

Πιο όμορφη από εργοστασιακή


13.02.2019

Τα χρώματα της Tech3 άλλαξαν, θυμίζοντας το μονοθέσιο μονοθέσιο F1 της Scuderia Toro Rosso


Το μπλε και το ασημένιο είναι τα κύρια χρώματα της RC16, όπως και της ομάδας F1. Τα πορτοκαλί «φιλέτα» με το logo της KTM, έχουν κύρια θέση, όπως και της Honda στο μονοθέσιο, τονίζοντας την παρουσία του Αυστριακού κατασκευαστή.

KTM Tech3 2

Ενώ η εργοστασιακή ομάδα της KTM παρουσιάστηκε με την εμφάνιση των δύο προηγούμενων ετών, η «δορυφορική» Tech3 είναι η νέα εντυπωσιακή παρουσία στο grid.

KTM Tech3 7

Μετά τον τίτλο του 2000 στα GP250 με τον Olivier Jacque και την Yamaha, η ομάδα του Herve Poncharal «ανέβηκε» στην μεγάλη κατηγορία και παρέμεινε σε αυτή με την ιαπωνική εταιρεία έως το τέλος του 2018.

KTM Tech3 13

Η πρόκληση να αγωνιστεί η ομάδα με εργοστασιακές μοτοσυκλέτες της KTM, αντί για τις ενός έτους παλαιότερες της Yamaha το 2019 είναι μεγάλη. Στο ρόστερ των αναβατών σε σχέση με το 2018, άλλαξε κατά το ήμισυ, με τον Miguel Oliveira να παίρνει τη θέση του Johann Zarco που μεταπήδησε στην εργοστασιακή ομάδα της Αυστριακής εταιρείας και τον Μαλαισιανό Hafizh Syahrin να παραμένει στην ομάδα.

KTM Tech3 18

Οι Άρης Τσαρνάς και Αλέξης Γεωργαντάς βρίκονται σε πλήρη ετοιμότητα για το φετινό αγωνιστικό τους ντεμπούτο στις Σέρρες
Την ομάδα εκπροσωπούν οι Νίκος Λυρίου (ΜΧ1), Φραγκίσκος Ζούνης (ΜΧ2), Μάριος Κανάκης (ΜΧ2Τ) και Νίκος Κοσιάβελος (ΜΧ85) τη νέα σεζόν
Βροχή, κρύο, λάσπη και ένα απαιτητικό τερέν σημάδεψαν τον πρώτο αγώνα του φετινού Πρωταθλήματος
Το πιο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα των τελευταίων ετών με πέντε εργοστασιακές ομάδες αρχίζει στις 22 Φεβρουαρίου