Αγώνες Εξωτερικού

H νέα εποχή Triumph στην Moto2 άρχισε

H Triumph και επίσημα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP


24.09.2018

Σε μια τελετή, στο περιθώριο του αγώνα της πίστας Aragon, η Triumph παρέδωσε τους 32 κινητήρες της Moto2 παρατάσσοντάς τους στην γράμμη εκκίνησης – τερματισμού της ισπανικής πίστας

Η επίσημη παράδοση των κινητήρων της Triumph σηματοδοτεί την έναρξη της νέας εποχή στην κατηγορία της Moto2, με τις πρώτες επίσημες δοκιμές για όλες τις ομάδες να διεξάγονται στην πίστα της Jerez από τις 23 έως τις 25 Νοεμβρίου.

triumph moto2 aragon 1

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια εντατικής εξέλιξης και δοκιμών, οι κινητήρες παραδόθηκαν από μια ειδική επιτροπή ανθρώπων των Triumph, Dorna, Externpro, Magneti Marelli και αναβατών της κατηγορίας Moto2 και του Βρετανικού Πρωταθλήματος SuperSport.

Οι ιθύνοντες της Triumph δήλωσαν πως θα συνεχίσουν να εξελίσσουν τους κινητήρες τους και θα χρησιμοποιούν τη γνώση που θα αποκομίσουν από τους αγώνες σε μοντέλα παραγωγής και ειδικότερα στις σειρές Street και Speed Triple.

triumph moto2 aragon 3

Με την σειρά του ο CEO της Dorna, Carmelo Ezpeleta καλωσόρισε την Triumph στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, ενώ δήλωσε πως είναι πολύ ευχάριστο που συνεργάζονται με έναν θρυλικό κατασκευαστή όπως η Triumph.

Τόσο η διοργανώτρια αρχή του θεσμού όσο και οι ομάδες ανυπομονούν να γίνουν οι πρώτες δοκιμές στην πίστα.

Το βάθρο «βάφτηκε πορτοκαλί» αφού και οι 3 πρώτοι ήταν αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας της KTM
Ο Toby Price ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινού μαραθωνίου στους αμμόλοφους του Περού
O αναβάτης που απειλούσε την KTM και τον Toby Price, είχε πτώση προσπαθώντας να ξεπεράσει τον πρωτοπόρο
Οι ανταγωνιστές της «φεύγουν» από τον αγώνα ο ένας μετά τον άλλον και η «πορτοκαλί» ομάδα είναι πλέον πολύ κοντά στην 18η σερί νίκη στο Rally Dakar