Αγώνες Εξωτερικού

MotoGP: Μουτράκια και πείσματα

Και η κόντρα συνεχίζεται


Γράφει ο Μανόλης Βλαχάκης  //  07.09.2018

Κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου στο Misano παίχτηκε ένα ακόμη επεισόδιο στην πλέον γραφική διαμάχη μεταξύ του Valentino Rossi και του Marc Marquez

 Ο Marquez πρόσφατα δήλωσε πώς θέλει να τα «ξαναβρεί» με τον Rossi παίζοντας και αυτός από μέρος του ένα επικοινωνιακό παιχνίδι. Η απάντηση του Rossi ήταν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ τους. Στη συνέχεια όμως και μπροστά στις κάμερες αρνήθηκε να ανταλλάξει χειραψία με τον Ισπανό. Και από ότι φαίνεται ο κόσμος διψάει για τη συγκεκριμένη διαμάχη αφού από εχθές οι σχετικές αναρτήσεις στα social media έχουν «πάρει φωτιά».

Rossi Marc Lore 2Ο Lorenzo που γνωρίζει τα mind games του Rossi και του χρόνου μάλλον θα μάθει τι πάει να πει Marquez, χθές το βράδυ επέκρινε και τους δύο για τη στάση που ακολουθούν στις μεταξύ τους σχέσεις.

"Νομίζω ότι και οι δύο είναι λάθος", είπε στα ισπανικά ΜΜΕ όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα.

"Ο Rossi επειδή δεν θέλει να δώσει το χέρι του στον Marc και συμπεριφέρεται σαν μικρό παιδί. Είχε την ευκαιρία να δείξει στους οπαδούς ότι δεν πρέπει να χλευάζουν έναν αναβάτη στο βάθρο που δεν έκανε τίποτα κακό για να το αξίζει."


Rossi Marc Lore 3

 

"Από την άλλη πλευρά, νομίζω ότι ο Marquez νοιάζεται πάρα πολύ για το τι λέει ή κάνει ο Valentino. Απλά πρέπει να προχωρήσει και να πάει παρακάτω. Πρέπει να συνεχίσει να κάνει ό, τι κάνει και να μην ασχολείται με την μεταξύ τους διαμάχη όπως κάνει ήδη για πάρα πολύ καιρό."

Ο ΜΜ93 δήλωσε στα ισπανικά ΜΜΕ ότι η άρνηση του Rossi να δώσουν τα χέρια δεν είχε σημασία για αυτόν και ότι είχε προβλέψει ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε.

"Από την πλευρά μου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα", είπε "Στο παρελθόν παραδέχθηκα τα λάθη μου. Η ζωή συνεχίζεται…"

Από την πλευρά του, ο Rossi είπε στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης: "Η σχέση μας δεν είναι σημαντική, μόνο η δουλειά μας, ας σταματήσουμε να ασχολούμαστε με αυτή την ιστορία".

 

Μήν ξεχάσετε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας  

Κατακτώντας τη νίκη στο Β΄σκέλος ο αναβάτης της Husqvarna Motul Michelin Acerbis Team ανεβαίνει στο βάθρο της MX2
Μετά την ακύρωση του πρώτου αγώνα που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στη Jerez, οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να κάνουν το ίδιο και για τον δεύτερο αγώνα στο Le Mans
Δίνοντας τον καλυτερό εαυτό τους, όλοι οι αναβάτες της ομάδας τερματίζουν εντός εξάδας στιν Β' γύρο του Πρωταθλήματος Motocross
Oι περσινοί νικητές του Isle of Man, Michael Dunlop, Peter Hickman και Dean Harrison επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους στον αγώνα του 2019