Αγώνες Εξωτερικού

MotoGP: Μουτράκια και πείσματα

Και η κόντρα συνεχίζεται


Γράφει ο Μανόλης Βλαχάκης  //  07.09.2018

Κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου στο Misano παίχτηκε ένα ακόμη επεισόδιο στην πλέον γραφική διαμάχη μεταξύ του Valentino Rossi και του Marc Marquez

 Ο Marquez πρόσφατα δήλωσε πώς θέλει να τα «ξαναβρεί» με τον Rossi παίζοντας και αυτός από μέρος του ένα επικοινωνιακό παιχνίδι. Η απάντηση του Rossi ήταν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ τους. Στη συνέχεια όμως και μπροστά στις κάμερες αρνήθηκε να ανταλλάξει χειραψία με τον Ισπανό. Και από ότι φαίνεται ο κόσμος διψάει για τη συγκεκριμένη διαμάχη αφού από εχθές οι σχετικές αναρτήσεις στα social media έχουν «πάρει φωτιά».

Rossi Marc Lore 2Ο Lorenzo που γνωρίζει τα mind games του Rossi και του χρόνου μάλλον θα μάθει τι πάει να πει Marquez, χθές το βράδυ επέκρινε και τους δύο για τη στάση που ακολουθούν στις μεταξύ τους σχέσεις.

"Νομίζω ότι και οι δύο είναι λάθος", είπε στα ισπανικά ΜΜΕ όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα.

"Ο Rossi επειδή δεν θέλει να δώσει το χέρι του στον Marc και συμπεριφέρεται σαν μικρό παιδί. Είχε την ευκαιρία να δείξει στους οπαδούς ότι δεν πρέπει να χλευάζουν έναν αναβάτη στο βάθρο που δεν έκανε τίποτα κακό για να το αξίζει."


Rossi Marc Lore 3

 

"Από την άλλη πλευρά, νομίζω ότι ο Marquez νοιάζεται πάρα πολύ για το τι λέει ή κάνει ο Valentino. Απλά πρέπει να προχωρήσει και να πάει παρακάτω. Πρέπει να συνεχίσει να κάνει ό, τι κάνει και να μην ασχολείται με την μεταξύ τους διαμάχη όπως κάνει ήδη για πάρα πολύ καιρό."

Ο ΜΜ93 δήλωσε στα ισπανικά ΜΜΕ ότι η άρνηση του Rossi να δώσουν τα χέρια δεν είχε σημασία για αυτόν και ότι είχε προβλέψει ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε.

"Από την πλευρά μου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα", είπε "Στο παρελθόν παραδέχθηκα τα λάθη μου. Η ζωή συνεχίζεται…"

Από την πλευρά του, ο Rossi είπε στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης: "Η σχέση μας δεν είναι σημαντική, μόνο η δουλειά μας, ας σταματήσουμε να ασχολούμαστε με αυτή την ιστορία".

 

Μήν ξεχάσετε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας  

Η Ducati έκανε την αρχή με τις παρουσιάσεις των ομάδων MotoGP. Ας δούμε πότε είναι προγραμματισμένες και οι παρουσιάσεις των υπόλοιπων ομάδων
Όλα καινούργια το 2019. Νέα μοτοσυκλέτα, χορηγός και ο Danilo Petrucci που ήρθε να πλαισιώσει τον “παλιό» Andrea Doviziozo
Με ανακοίνωση του το HRC, ενημέρωσε πως ο Ισπανός αναβάτης τραυματίστηκε και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς
Το βάθρο «βάφτηκε πορτοκαλί» αφού και οι 3 πρώτοι ήταν αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας της KTM