Αγώνες Εξωτερικού

Ο Τoni Bou έγραψε ιστορία: 12ος τίτλος στο Τrial GP

24 τίτλοι σερί!


04.09.2018

O άσος της Repsol Honda σφράγισε τον τίτλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Trial 2018, παρόλο που η σεζόν δεν έχει ακόμη τελειώσει

Κερδίζοντας τη νίκη στο Ηνωμένο Βασίλειο, απέκτησε 12 τίτλους στο TrialGP, συν άλλες τόσες στο πρωτάθλημα Indoor X-Trial. Οι είκοσι τέσσερις τίτλοι "back-to-back" σηματοδοτούν το μεγαλύτερο επίτευγμα στην ιστορία της μοτοσυκλέτας.

toni bou world champion 2018 1
Ο Toni Bou, παρότι δεν χρειαζόταν τη νίκη στο Silsden για να ανακηρυχθεί πρωταθλητής, πήγε να πάρει τον νέο παγκόσμιο τίτλο με στυλ. Πήρε τον έλεγχο του αγώνα και διέυσε τον ανταγωνισμό στα τελευταία session για να κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλήμα.

Εκτός από τον τίτλο του Toni, η ομάδα είχε άλλον ένα λόγο για να γιορτάσει, καθώς κέρδισε επίσης τον τίτλο του κατασκευαστή με τη Montesa. Αυτός είναι ο εικοστός παγκόσμιος τίτλος Trial για τον Ισπανό κατασκευαστή.

toni bou world champion 2018 1

Η επόμενη δοκιμασία για την ομάδα Repsol Honda θα πραγματοποιηθεί στον τελευταίο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Trial, που θα διεξαχθεί στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου στην Pietramurata της Ιταλίας.

Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin
Οι διοργανωτές της MotoE ανακοίνωσαν την αιτία της πυρκαγιάς στο paddock της Jerez, που κατέστρεψε την πλειονότητα των μοτοσυκλετών και του εξοπλισμού