Αγώνες Εξωτερικού

O Dani δίνει συνέντευξη στον Pedrosa (Video)

Δύσκολα τα πράγματα όταν παίρνεις συνέντευξη από τον εαυτό σου


27.07.2018

Ο Dani Pedrosa δίνει μια μοναδική συνέντευξη στον άνθρωπο που τον γνωρίζει καλύτερα: Τον Dani Pedrosa

Ο αναβάτης της ομάδας Honda, τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και μελλοντικός MotoGP Legend, είχε μια σε βάθος συνομιλία με τον εαυτό του μόλις ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

Ο Ισπανός απαντά σε πολύ προσωπικά ερωτήματα και σχολιάζει εμπειρίες αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες τις καριέρας του. Δεν έχει κανένα δισταγμό να μιλάει για τους φόβους που έχει όταν οδηγεί, σχολιάζει πώς βλέπει τα νεαρά ταλέντα που περνούν και αναρωτιέται τις συμβουλές που θα έπρεπε να δώσει στον εαυτό του – μετά από 17 σεζόν – τον πρώτο του χρόνο στους αγώνες.

Μιλάει επίσης για το πότε είδε τις πρώτες γκρίζες τρίχες του και ποια γεγονότα τον επηρέασαν περισσότερο. Χωρίς να έχει αποφασίσει για το μέλλον του μετά τους αγώνες.. Είναι μια σπάνια περίπτωση κατά την οποία ο Pedrosa ο αναβάτης και ο Pedrosa το πρόσωπο συνυπάρχουν και δεν φοβούνται να θέσουν δύσκολα ερωτήματα ο ένας στον άλλον.

Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin
Οι διοργανωτές της MotoE ανακοίνωσαν την αιτία της πυρκαγιάς στο paddock της Jerez, που κατέστρεψε την πλειονότητα των μοτοσυκλετών και του εξοπλισμού