Αγώνες Εξωτερικού

Χωρίζουν οι δρόμοι Sykes και Kawasaki

Μετά από εννέα χρόνια


18.07.2018

Tom Sykes και Kawasaki έλυσαν τη συνεργασία τους μετά από πολλά χρόνια επιτυχιών και ενός Παγκόσμιου τίτλου στο WorldSBK

Ήταν αναμενόμενο ειδικά μετά την ανανέωση της συνεργασίας της Kawasaki με τον Jonathan Rea. O Sykes με δηλώσεις του έδειχνε δυσαρεστημένος από την αντιμετώπιση που είχε από τους ιθύνοντες της ομάδας.

tom sykes telos kawasaki 1

Ο κάτοχος του ρεκόρ των περισσότερων superpole στην ιστορία του WorldSBK, τόνισε πως νοιώθει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αφού πλέον είναι καλύτερος από ποτέ.

tom sykes telos kawasaki 4

Η Kawasaki τον ευχαρίστησε για τον τίτλο του 2013, ο οποίος ήταν ο πρώτος μετά από 20 χρόνια για το εργοστάσιο του Akashi. O Sykes ήταν δεύτερος το 2012, το 2014 και το 2016, ενώ ο τίτλο του ΄12 «χάθηκε» για μόλις μισό βαθμό!

tom sykes telos kawasaki 2

Οι φήμες που υπάρχουν αυτή την στιγμή φέρουν τον Sykes να επιστρέφει στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Superbike (BSB), έναν θεσμό που κατά πολλούς είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό από το WorldSBK. Δεν αποκλείεται όμως να δούμε τον Sykes σε κάποια από τις εργοστασιακές ομάδες του Παγκοσμίου, με την Honda να είναι η πρώτη υποψήφια που θα ήθελε έναν πρωτοκλασάτο αναβάτη στην ομάδα της.

tom sykes telos kawasaki 3

Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin
Οι διοργανωτές της MotoE ανακοίνωσαν την αιτία της πυρκαγιάς στο paddock της Jerez, που κατέστρεψε την πλειονότητα των μοτοσυκλετών και του εξοπλισμού