Αγώνες Εξωτερικού

Ο Βασίλης Κορωνάκης στο βάθρο του Πανευρωπαϊκού ADAC Junior Cup

Βρίσκεται έκτος στην βαθμολογία


16.07.2018

Μετά από έναν καταπληκτικό και πολύ δύσκολο αγώνα ο Βασίλης Κορωνάκης ανέβηκε στην τρίτη θέση του βάθρου, στην πίστα Sachsenring της Γερμανίας

Η ΚΤΜ Skourtas Racing Center και ο Βασίλης Κορωνάκης συνεχίζουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις στο ADAC Junior Cup Powered by KTM. Ο Κερκυραίος αναβάτης με τρεις αγώνες να απομένουν απέχει 10 βαθμούς από την κορυφή και όλα παραμένουν ανοιχτά! Η ομάδα του Βασίλη μέσω της σελίδας της στο facebook κοινοποίησε τα εξής:

Ο Βασίλης ξεκίνησε από την 8η θέση για την κατηγορία του, κατάφερε να στρίψει 2ος και μετά από πολλές μάχες με τον Noah Lequeux, στον τελευταίο γύρο έκανε την υπέρβαση γράφοντας ταυτόχρονα και τον καλύτερο χρόνο της πίστας, 1’39”512 (που είναι νέο ρεκόρ).

KORONAKIS ADAC JUNIO CUP 2

Ο αγώνας διεξαγόταν ταυτόχρονα με την κατηγορία των SSP 300 πράγμα το οποίο δυσκόλεψε τον Κορωνάκη γιατί δεν μπορούσε να βρει την στιγμή που ήθελε το “άνοιγμα” για να περάσει τους συναθλητές του.

Αυτή την στιγμή ελπίζει και σε μία καλή θέση στην γενική βαθμολογία καθώς τα φαβορί που ήταν μπροστά του είχαν πτώσεις και έτσι άλλαξαν τα πράγματα ξαναφέρνοντας τον Κορωνάκη στο παιχνίδι της κατάκτησης ενός πανευρωπαϊκού τίτλου. Συγχαρητήρια Βασίλη!

KORONAKIS ADAC JUNIO CUP 3

Ευχαριστούμε τους χροηγούς μας ΚΤΜ S.E.E., και την Papastavroushop καθώς και την ΑΜΟΤΟΕ για την χορηγία του starting permission

Βαθμολογία ADAC Junior Cup powered by KTM

Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin
Οι διοργανωτές της MotoE ανακοίνωσαν την αιτία της πυρκαγιάς στο paddock της Jerez, που κατέστρεψε την πλειονότητα των μοτοσυκλετών και του εξοπλισμού