Αγώνες Εξωτερικού

Valentino Rossi vs Toni Cairoli: Ποιος θα πάρει πρώτος το 10ο

Τα δύο "ιερά τέρατα"¨των αγώνων μοτοσυκλέτας σε μια άτυπη μονομαχία


02.07.2018
Οι δύο Ιταλοί, «ογκόλιθοι», των αγώνων μοτοσυκλέτας δίνουν μια άτυπη μάχη για το ποιος θα κατακτήσει 10 Παγκόσμιους τίτλους στην καριέρα του 
 
O 32 χρόνος Ιταλός Tony Cairoli κατέχει 9 παγκόσμιους τίτλους στο Motocross (ακριβώς το ίδιο νούμερο κατέχει και ο Valentino Rossi στο MotoGP) και προκαλεί τον Valentino Rossi για το ποιος από τους δύο θα καταφέρει να κατακτήσει πρώτος τον 10ο τίτλο του.
 
cairoli rossi bianco 696x392
 
Ο Cairoli που είναι φίλος με τον «Γιατρό πρόσφατα δήλωσε: «Ο Valentino έχει δημιουργήσει την ιστορία της μοτοσυκλέτας στην Ιταλία και χάρη σ' αυτόν, τα media προβάλουν και αναδεικνύουν όλο και πιο πολύ το άθλημα μας. Έτσι ο κόσμος ακολουθεί όλο και περισσότερο τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Είμαι σίγουρος ότι ο Valentino θα δώσει ότι έχει για να κατακτήσει τον 10ο παγκόσμιο τίτλο του, αλλά ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει φέτος, έχει τις δυνατότητες για του χρόνου».
 
timthumb
 
Ο Cairoli που αγωνίζεται στην κατηγορία MXGP του παγκοσμίου πρωταθλήματος Motocross βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, με 521 βαθμούς και υπολείπεται 12 από τον πρωτοπόρο της κατηγορίας Jeffrey Herlings με 8 αγώνες να απομένουν.
 
foto 00
 
Από την άλλη ο Valentino Rossi στο MotoGP, βρίσκεται κι αυτός στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, με 99 βαθμούς 41 πίσω από τον πρωτοπόρο Marc Marquez, 11 αγώνες πριν το τέλος του φετινού Πρωταθλήματος. 
Ο αναβάτης της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha, σημείωσε τον καλύτερο χρόνο την πρώτη ημέρα των δοκιμών στην πίστα Jerez
Η Honda παρουσίασε στην Μαδρίτη τη νέα της μοτοσυκλέτα για το MotoGP του 2019
Σήμερα, 23 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της εργοστασιακής ομάδας της Honda
Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Jorge Lorenzo ήταν επιτυχής