Αγώνες Εξωτερικού

Ο Alex Marquez δοκιμάζει τον κινητήρα Triumph Moto2

Με το πλαίσιο της Kalex


22.06.2018

Ο Ισπανός είναι στην Αραγονία για να δοκιμάσει τον κινητήρα Moto2 του επόμενου έτους με το πλαίσιο της Kalex

Ο Alex Marquez (EG 0,0 Marc VDS) βρέθηκε στην πίστα Motorland Aragon για να δοκιμάσει τον νέο κινητήρα Triumph που θα χρησιμοποιηθεί για την μεσαία κατηγορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας από το 2019 και μετά.

triumph engine moto2 aragon test 3

Ο τρικύλινδρος κινητήρας 765cc του Triumph απαιτεί επανασχεδιασμό του πλαισίου, με την Kalex να δοκιμάζει πρώτη τον συνδυασμό στις αρχές του 2018 στη Βαλένθια.

triumph engine moto2 aragon test 2

Μια ημέρα πριν, ο Julian Simon και ο Ricky Cardus έκαναν δοκιμές στο συνδυασμό KTM - Triumph στην Αραγονία, με τον Alex de Angelis να δοκιμάζει τον νέο κινητήρα για την NTS και τον Jesko Raffin να κάνει το ίδιο για την Kalex.

triumph engine moto2 aragon test 4

Ο Ισπανός και η Marc VDS δεν είναι όμως οι μοναδικοί που βρίσκονται στην Αραγονία. Οι ομάδες Italtrans Racing Team, Pons HP40, Swiss Innovative Investors, NTS RW Racing GP, Speed Up και Kiefer Racing κάνουν επίσης δοκιμές ωστόσο, καμία από αυτές δεν δοκιμάζει τον κινητήρα Triumph.

Oι περσινοί νικητές του Isle of Man, Michael Dunlop, Peter Hickman και Dean Harrison επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους στον αγώνα του 2019
Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin