Αγώνες Εξωτερικού

Isle of Man TT: R.I.P. Adam Lyon

Δυστυχώς τα νέα είναι δυσάρεστα


04.06.2018

Ο Adam Lyon, είναι ο δεύτερος αναβάτης που βρίσκει τραγικό θάνατο στο φετινό Isle of Man TT

Ο Σκωτσέζος αναβάτης που αγωνιζόταν για πρώτη φορά στον αγώνα του «Βουνού» σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα Supersport.

Είχε κερδίσει στην κατηγορία Superstock 600 το 2010 στο πρωτάθλημα National, ενώ εντυπωσίασε στον περσινό αγώνα Ulster Grand Prix, όπου, ως νεοεισερχόμενος, τερμάτισε 11ος στα Supersport.

Το ατύχημα συνέβη όταν ο 26χρονος αναβάτης βρισκόταν στην περιοχή Casey λίγο μετά το 28ο μίλι, στον τρίτο γύρο του αγώνα.

Αυτός είναι ο δεύτερος θάνατος που συνέβη κατά τη διάρκεια του 2018 TT, αφού ο Dan Kneen σκοτώθηκε στο Churchtown κατά την διάρκεια των δοκιμών της Τετάρτης.

Ο Steve Mercer τραυματίστηκε σοβαρά σε σύγκρουση με αυτοκίνητο της διοργάνωσης. Βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο του Λίβερπουλ μετά από επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη.

Oι περσινοί νικητές του Isle of Man, Michael Dunlop, Peter Hickman και Dean Harrison επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους στον αγώνα του 2019
Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Μαρτίου η ομάδα της Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!
Από την απόλυτη κυριαρχία του Jonathan Rea και της Kawasaki, φέτος ο Bautista και η Ducati «διαλύουν» τον ανταγωνισμό
Μοναδικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για τα MotoGP™ ελαστικά της Michelin