Αγώνες Εξωτερικού

Isle of Man TT: R.I.P. Adam Lyon

Δυστυχώς τα νέα είναι δυσάρεστα


04.06.2018

Ο Adam Lyon, είναι ο δεύτερος αναβάτης που βρίσκει τραγικό θάνατο στο φετινό Isle of Man TT

Ο Σκωτσέζος αναβάτης που αγωνιζόταν για πρώτη φορά στον αγώνα του «Βουνού» σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα Supersport.

Είχε κερδίσει στην κατηγορία Superstock 600 το 2010 στο πρωτάθλημα National, ενώ εντυπωσίασε στον περσινό αγώνα Ulster Grand Prix, όπου, ως νεοεισερχόμενος, τερμάτισε 11ος στα Supersport.

Το ατύχημα συνέβη όταν ο 26χρονος αναβάτης βρισκόταν στην περιοχή Casey λίγο μετά το 28ο μίλι, στον τρίτο γύρο του αγώνα.

Αυτός είναι ο δεύτερος θάνατος που συνέβη κατά τη διάρκεια του 2018 TT, αφού ο Dan Kneen σκοτώθηκε στο Churchtown κατά την διάρκεια των δοκιμών της Τετάρτης.

Ο Steve Mercer τραυματίστηκε σοβαρά σε σύγκρουση με αυτοκίνητο της διοργάνωσης. Βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο του Λίβερπουλ μετά από επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη.

Σήμερα, 23 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της εργοστασιακής ομάδας της Honda
Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Jorge Lorenzo ήταν επιτυχής
11 ομάδες WorldSBK και 8 WorldSSP είναι έτοιμες για τις δοκιμές που θα γίνουν στην ισπανική πίστα της Jerez στις 23 και 24 Ιανουαρίου
Οι προσπάθειες της Dorna να αυξήσει σε 20 τους αγώνες, στο καλεντάρι του 2019, δεν ευοδώθηκαν και έτσι μένουμε τελικά στους 19